NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Sva ova imena sto prva liga objavila piso sam u pp to mogu potvrdit i drugovi kojim sam piso. I meni idu na zivce zasto to neobjave a igrači su potpisali
Nema vise igraca i menadzera sto nam tekme prodaju...idu bolji dani izgleda...
Svi zagutili sa combicem izgleda fujj
Svi zagutili sa combicem izgleda fujj
-
Dominantan
- Kontakt:
combe80 je napisao/la:Extra igrac... jaro dominantni mislio samo on ima igraca... e moj jaro....
Samo kancelarija za raskidanje amaterskih ugovora
Sve to tako treba ,nekome godi raspad Jedinstva i dodje u Zvijezdu nekome odlazak iz Zvijezde i sve to ima svoje ČARI u fudbalu
Na Vama je da bodrite svoj klub i bogarate kad ne ide a radujete kad ide..sta da kazem drugo
Dominantni iskoristio si Zvijezdu kao i tvoji igraci to se vidi nije niko corav... za te igrace nebi niko ni cuo a kamoli da idu u bolje klubove da nije Zvijezde bilo...
I na kraju kad se trebalo rastat ko sisa Zvijezdu nije nikad ni valjala...
Zvijezda je oskocna daska igracima za premijer ligu to svako zna ali doce vrijeme kad nece se Zvijezda moci iskoristavati... kad combe zasjedne u fotelju
I na kraju kad se trebalo rastat ko sisa Zvijezdu nije nikad ni valjala...
Zvijezda je oskocna daska igracima za premijer ligu to svako zna ali doce vrijeme kad nece se Zvijezda moci iskoristavati... kad combe zasjedne u fotelju
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 28 jan 2019, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
Nema veze combe, odmori sad malo pa se cujemo na kraju sezone kad opet svi odu i da nam mozes pricat o gasenju kluba, kako si bio upravu itd itd
Vec jedva cekam bgm
Vec jedva cekam bgm
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Selimović-Antić-Jazvin-Petrovic-Pecelj-Kurtalic/Vulic-Janjic-Đekic/Mehic-Maksimovic/Šarkanovic-Šarić-Vučić/Todorovic....Antic i Pecelj najbolji bekovi lige 
- ASD
- Kontakt:
Bekovi strasni, plus Djekic.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Bas u naprijed znas da ce opet svi otic na kraju sezone?SMR187 je napisao/la:Nema veze combe, odmori sad malo pa se cujemo na kraju sezone kad opet svi odu i da nam mozes pricat o gasenju kluba, kako si bio upravu itd itd
Vec jedva cekam bgm
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Jesil raskinuo ugovor svog pulena jacimovicaDominantan je napisao/la:combe80 je napisao/la:Extra igrac... jaro dominantni mislio samo on ima igraca... e moj jaro....
Samo kancelarija za raskidanje amaterskih ugovora![]()
Sve to tako treba ,nekome godi raspad Jedinstva i dodje u Zvijezdu nekome odlazak iz Zvijezde i sve to ima svoje ČARI u fudbalu
![]()
Na Vama je da bodrite svoj klub i bogarate kad ne ide a radujete kad ide..sta da kazem drugo
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Ako ne najave povratak u premier ligu cisto sumnjam da ce ikog zadrzat ko dobije bolju ponudu,na kraju sezone svi oni koji se budu pokazali imat ce ponude iz vecih klubova to upamtite,a nasi ako ne htjednu nesto ozbiljnije za sljedecu sezonu svi ce se oni opet razici,volio bi da grijesim,i volio bi da Velezovi navijaci zauzmu cijelu tribinu malu kao Sarajevo prije par godina,i isto tako bi volio da i nasa Zvijezda ima navijace makar kod kuce a vidim ni oni se nisu pojavljivali zadnjih utakmica,razumijem obicne gledaoce da nece da gledaju ovu losu ligu,ali ako su navijaci navijaci onda trebaju biti tu i kada je najteze,a ne samo kada treba doci Velez i tako ti klubovi iz vrha
Dominantan da ne bude da sam ti bezveze postavio pitanje, nako iz dosade...ali htjeo sam ti malo, da se tako izrazim tuknut da znaju i nasi iz uprave zapet da budu tvrdi poput pecine...vrijeme je i biloDominantan je napisao/la:Orhan je napisao/la:Dominantan, sta mislis jesul se ovi nasi iz uprave naucili pameti???![]()
Zvijezdasi moji pozdrav....,
vjeruj da ne razumijem pitanje,odnosno ima drugo pitanje ali opet ce krenuti j.e.nje!
Oni neznaju gdje udaraju vjeruj...
Moj “ljetni” prijedlog je bio a i dan danas..imate dobru mozda i ponajbolju infrastrukturu 1.FBIH a sad i teren abd...
Svake godine mislim da 90% igraca iz Zvijezde krene put Premijer lige da li na polusezoni ili na kraju i nebitno.,uraditi omasovljenje i sporazum sa skolama fudbala u radijusu Gradacca i najbolje u Zvijezdu i eto ti akademije...i jedino to moze biti samoodrzavanje kluba jer u najvecem rangu BiH su SAMO profesionalni ugovori i vani u vecini slucajeva i eto ti novac od trening kompenzacije koje nisu male...ako pogledamo sta vam nekada Gradina uradi sa blokadom pa niste mogli odigrati u Sarajevu premijerligasku utakmicu! “Amer Ordagic”
To vam je spas obzirom da ne zeli nitko se prihvatiti novcanika od domacih mocnika...
Sve ostalo je prezivljavanje na nekim platama igraca koje su za Upravu visoke a za igrace prezivljavanje.
Previse puta se ustane na lijevu nogu pa trabunjaju puno
Smoki radi odlican posao vjerujem da ce bit jos sponzora...
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
Dominantan
- Kontakt:
crvenobijeli je napisao/la:Jesil raskinuo ugovor svog pulena jacimovicaDominantan je napisao/la:combe80 je napisao/la:Extra igrac... jaro dominantni mislio samo on ima igraca... e moj jaro....
Samo kancelarija za raskidanje amaterskih ugovora![]()
![]()
Kako nisam..ali valjda je na zvanicnoj trebalo objaviti Odluku o raskidu.,pa nalaganju isplate svih potrazivanja u roku 15 dana u suprotnom pokretanje disciplinskog postupka...i tako za svakog ko je otisao osim Popovica..!
Nego mozda snijeg pa posta nije stigla...
Neka klub objavi da je raskinuto,koja su potrazivanja—-nemoj da ja jbg
-
Dominantan
- Kontakt:
Pa super jer se ne hvata svog cenera..,stigle Odluke treba izmiriti obaveze jbg,Orhan je napisao/la:Dominantan da ne bude da sam ti bezveze postavio pitanje, nako iz dosade...ali htjeo sam ti malo, da se tako izrazim tuknut da znaju i nasi iz uprave zapet da budu tvrdi poput pecine...vrijeme je i biloDominantan je napisao/la:Orhan je napisao/la:Dominantan, sta mislis jesul se ovi nasi iz uprave naucili pameti???![]()
Zvijezdasi moji pozdrav....,
vjeruj da ne razumijem pitanje,odnosno ima drugo pitanje ali opet ce krenuti j.e.nje!
Oni neznaju gdje udaraju vjeruj...
Moj “ljetni” prijedlog je bio a i dan danas..imate dobru mozda i ponajbolju infrastrukturu 1.FBIH a sad i teren abd...
Svake godine mislim da 90% igraca iz Zvijezde krene put Premijer lige da li na polusezoni ili na kraju i nebitno.,uraditi omasovljenje i sporazum sa skolama fudbala u radijusu Gradacca i najbolje u Zvijezdu i eto ti akademije...i jedino to moze biti samoodrzavanje kluba jer u najvecem rangu BiH su SAMO profesionalni ugovori i vani u vecini slucajeva i eto ti novac od trening kompenzacije koje nisu male...ako pogledamo sta vam nekada Gradina uradi sa blokadom pa niste mogli odigrati u Sarajevu premijerligasku utakmicu! “Amer Ordagic”
To vam je spas obzirom da ne zeli nitko se prihvatiti novcanika od domacih mocnika...
Sve ostalo je prezivljavanje na nekim platama igraca koje su za Upravu visoke a za igrace prezivljavanje.
Previse puta se ustane na lijevu nogu pa trabunjaju puno
Smoki radi odlican posao vjerujem da ce bit jos sponzora...
bit ce Zvijezda jaka ba..al nemoj da ja i moji igraci komentarisu , de uzmi ostale i sve prethodne
Antic vam je super pojacanje, najbolji igrac na svojoj poziciji u ligi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vadi nas Smoki iz ove gabule fina pojacanja dovodi... dominantni nas stio preveslat pravo izgleda sreca stara iskunjara iz uprave se neda
Sve ti je to isto samo drugo pakovanje, svako nudi svog, doce dole i sis i golis, stara prica nize razredni igraci ce doci na hranu i stan. Vjerovatno neces imat ni jednog domaceg u prvih jedanaest, jer otiso je golman Prljaca, a ova prva federalna saban liga.combe80 je napisao/la:Vadi nas Smoki iz ove gabule fina pojacanja dovodi... dominantni nas stio preveslat pravo izgleda sreca stara iskunjara iz uprave se neda
Nemozes muljat sa domacim igracima jer ce reci odma po gradu sta kako... ova liga je takva moras muljat da bi opstao...
Zasto ti nas golman nije stio igrat prosle sezone kad se muljalo???
Zasto ti nas golman nije stio igrat prosle sezone kad se muljalo???
Uhh evo pripremna tekma sutra protiv Banovica u Tuzli... Ide dernjava...
Dobro je sve. Neko u Medjugorje neko u Antaliju, mi pripreme odradili u Tuzli 
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.