FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto se tice rezanja na nas i lizanja sa pitarima, to je covjek 100% upravu. **** i njih i pitare, radujem im se u PL samo zato sto ce gaziti protiv Zrinjskog. (Dabogda ispali Krupa i GOSK, karinaske ekipe koje guzice daju za 1000km, zajedno sa Radnikom)
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Zvijer se budi!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Sageli su se oni Zrinjskom, a protiv nas zapeli. Jos skandirali bice Zeljo... Neka ih dole, nek se ne vracaju.kerimatomic1921 je napisao/la:Sto se tice rezanja na nas i lizanja sa pitarima, to je covjek 100% upravu. **** i njih i pitare, radujem im se u PL samo zato sto ce gaziti protiv Zrinjskog. (Dabogda ispali Krupa i GOSK, karinaske ekipe koje guzice daju za 1000km, zajedno sa Radnikom)
I ne znam sta su se raskukali, mali nece da produzi ugovor, misli da moze bolje od drugoligasa, mi poslali ponudu za njega i Boze moj.
Srdjan Stanic pitarski ker
- kerimatomic1921
- Kontakt:
osobaodpovjerenja je napisao/la:Sageli su se oni Zrinjskom, a protiv nas zapeli. Jos skandirali bice Zeljo... Neka ih dole, nek se ne vracaju.kerimatomic1921 je napisao/la:Sto se tice rezanja na nas i lizanja sa pitarima, to je covjek 100% upravu. **** i njih i pitare, radujem im se u PL samo zato sto ce gaziti protiv Zrinjskog. (Dabogda ispali Krupa i GOSK, karinaske ekipe koje guzice daju za 1000km, zajedno sa Radnikom)
I ne znam sta su se raskukali, mali nece da produzi ugovor, misli da moze bolje od drugoligasa, mi poslali ponudu za njega i Boze moj.
Ma to ti kazem, ne interesuje me nesto posebno ali eto, najjaci su dole i vracaju se sigurno. Samo, sa njima vise ni u dzamiju.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Vidjecemo, Olimpik se fino pojaco. Vise bih volio da oni udju nego partizani.
Srdjan Stanic pitarski ker
-
samoposmatram
- Kontakt:
kerimatomic1921 je napisao/la:osobaodpovjerenja je napisao/la:Sageli su se oni Zrinjskom, a protiv nas zapeli. Jos skandirali bice Zeljo... Neka ih dole, nek se ne vracaju.kerimatomic1921 je napisao/la:Sto se tice rezanja na nas i lizanja sa pitarima, to je covjek 100% upravu. **** i njih i pitare, radujem im se u PL samo zato sto ce gaziti protiv Zrinjskog. (Dabogda ispali Krupa i GOSK, karinaske ekipe koje guzice daju za 1000km, zajedno sa Radnikom)
Ma to ti kazem, ne interesuje me nesto posebno ali eto, najjaci su dole i vracaju se sigurno. Samo, sa njima vise ni u dzamiju.
Neznam ni jednog dzematliju medju Velezovcima, a znam ih puno.
Nego momce jesi li klanjao jaciju?
Donedavno ti bivsi predsjednik indirektno pricao kako je Amar štimao titule, naravno zaljubljenici lika i djela tog strucnjaka su 70% foruma. I cudno sto smo postali kao pitice za vrijeme ere Blekica.osobaodpovjerenja je napisao/la:Lik konstantno lupa gluposti, svako malo nekoga proziva.
Ali opet, ova situacija nam pokazuje koliko dusmana imamo oko nas i koliko je bespotrebno ovo dijeljenje izmedju nas. Kite i mostarci se lizu, a mi se medjuspobno napadamo.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
+1osobaodpovjerenja je napisao/la:Sageli su se oni Zrinjskom, a protiv nas zapeli. Jos skandirali bice Zeljo... Neka ih dole, nek se ne vracaju.kerimatomic1921 je napisao/la:Sto se tice rezanja na nas i lizanja sa pitarima, to je covjek 100% upravu. **** i njih i pitare, radujem im se u PL samo zato sto ce gaziti protiv Zrinjskog. (Dabogda ispali Krupa i GOSK, karinaske ekipe koje guzice daju za 1000km, zajedno sa Radnikom)
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
- KongrateUK
- Kontakt:
Moze da bude a moze i da ne bude, moze da je laz a moze i da nije, moze da vidimo a moze i da ne vidimo
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- KongrateUK
- Kontakt:
Ibro Rahimic za ss.ba izjavio da Velež za Mujezinovica trazi obestecenje ili procenat od eventualne prodaje, neka im daju 99% procenta od prodaje, a taj ce se prodati nema šta, neka im odmah izadju u susret i ispune želju ako im je to problem, mnogo bolji i veci igraci se nisu prodali a ne on da se proda, kakvi amateri ljudi 
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
haj mrs u pmnekoIzMostara je napisao/la:hAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH mene interesuje kako je moguce da lik tuzi svoj voljeni klub za 120-130 milja a onda postane njegov trener. Svi ga kunu i pljuju kada trazi pare, a cim postane trener nema boljeg trenera. Ovo me interesuje od ova 2 3 navijaca Zeljeznicara koja se predstavljaju kao Manijaci, a iskreno vjerovatno ne navijaju ni za koga. Samo ih moram razocarati jer Olimpik nece uci taman a prvenstvo traje jos 50 kola, nema sanse. MUSVDG i pozz za normalne navijace Zeljeznicara
23
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
oooo aaa evo i strucnjaka koji se kurci po forumu da je LBJ GOAT. Imam kratku poruku za tebe: Mrs u pm i tiGOAT je napisao/la:haj mrs u pmnekoIzMostara je napisao/la:hAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH mene interesuje kako je moguce da lik tuzi svoj voljeni klub za 120-130 milja a onda postane njegov trener. Svi ga kunu i pljuju kada trazi pare, a cim postane trener nema boljeg trenera. Ovo me interesuje od ova 2 3 navijaca Zeljeznicara koja se predstavljaju kao Manijaci, a iskreno vjerovatno ne navijaju ni za koga. Samo ih moram razocarati jer Olimpik nece uci taman a prvenstvo traje jos 50 kola, nema sanse. MUSVDG i pozz za normalne navijace Zeljeznicara
Vise se ne oglasavam na ovu temu. Za mene je ovo zadnji post
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Povest cu sa sobom i tvoju staru nadam se da je to okejnekoIzMostara je napisao/la:oooo aaa evo i strucnjaka koji se kurci po forumu da je LBJ GOAT. Imam kratku poruku za tebe: Mrs u pm i tiGOAT je napisao/la:haj mrs u pmnekoIzMostara je napisao/la:hAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH mene interesuje kako je moguce da lik tuzi svoj voljeni klub za 120-130 milja a onda postane njegov trener. Svi ga kunu i pljuju kada trazi pare, a cim postane trener nema boljeg trenera. Ovo me interesuje od ova 2 3 navijaca Zeljeznicara koja se predstavljaju kao Manijaci, a iskreno vjerovatno ne navijaju ni za koga. Samo ih moram razocarati jer Olimpik nece uci taman a prvenstvo traje jos 50 kola, nema sanse. MUSVDG i pozz za normalne navijace Zeljeznicara
Vise se ne oglasavam na ovu temu. Za mene je ovo zadnji post
23
Djipke razguli, počelo je drugo polugodište, trebaš već u krevetu bit.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- KongrateUK
- Kontakt:
Ne kontam ovaj izljev bijesa i huje Vrapčićana na nasoj temi, traje ovo danima vec, od sahmana do ovog, toliko im vokri sto im najbolji igrac želi u najveci i najtrofejniji bh. klub, a za to optuzuju nas, svasta

To nisu navijaci Želje nego Senadovi debili, da razlucimo da ne stavljas sve u jedan koš. To su strucnjaci za sva pitanja..nekoIzMostara je napisao/la:hAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH mene interesuje kako je moguce da lik tuzi svoj voljeni klub za 120-130 milja a onda postane njegov trener. Svi ga kunu i pljuju kada trazi pare, a cim postane trener nema boljeg trenera. Ovo me interesuje od ova 2 3 navijaca Zeljeznicara koja se predstavljaju kao Manijaci, a iskreno vjerovatno ne navijaju ni za koga. Samo ih moram razocarati jer Olimpik nece uci taman a prvenstvo traje jos 50 kola, nema sanse. MUSVDG i pozz za normalne navijace Zeljeznicara
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Yebaše nas lažne hadžije, ne zna se ko pije ko plaća, al lakaponekoIzMostara je napisao/la:hAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH mene interesuje kako je moguce da lik tuzi svoj voljeni klub za 120-130 milja a onda postane njegov trener. Svi ga kunu i pljuju kada trazi pare, a cim postane trener nema boljeg trenera. Ovo me interesuje od ova 2 3 navijaca Zeljeznicara koja se predstavljaju kao Manijaci, a iskreno vjerovatno ne navijaju ni za koga. Samo ih moram razocarati jer Olimpik nece uci taman a prvenstvo traje jos 50 kola, nema sanse. MUSVDG i pozz za normalne navijace Zeljeznicara
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad se Velež sageo svinjskom a protiv vas zapeo? Dobio je i vas a i njih one godine kad ste se borili za titulu. Kriv ti Velež sto niste uzeli titulu, a kad vas navijači slobode krive za ispadanje zato sto ste zijanili protiv Leotara onda odgovarate kako su trebali igrati za sebe i spašavati se ranije. Da se razumijemo, slazem se sa tim da su trebali igrati sami za sebe ranije, ali tako i vama nije Velež odlučivao titulu.osobaodpovjerenja je napisao/la:Sageli su se oni Zrinjskom, a protiv nas zapeli. Jos skandirali bice Zeljo... Neka ih dole, nek se ne vracaju.kerimatomic1921 je napisao/la:Sto se tice rezanja na nas i lizanja sa pitarima, to je covjek 100% upravu. **** i njih i pitare, radujem im se u PL samo zato sto ce gaziti protiv Zrinjskog. (Dabogda ispali Krupa i GOSK, karinaske ekipe koje guzice daju za 1000km, zajedno sa Radnikom)
Skandirali ste i vi svašta, kao ustaše i tako to navijačima Veleza. Tako pusti te price.
A ovaj kongrateuk priča o nekim kompleksima a sastavio pola stranice tekst o Velezu na ovoj temi i još otišao na olimpikovu temu da fol provocira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.