FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

kerimatomic1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 jan 2019, 22:12

Sikter karinaši!
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 28 jan 2019, 22:13

KongrateUK je napisao/la:Ne kontam ovaj izljev bijesa i huje Vrapčićana na nasoj temi, traje ovo danima vec, od sahmana do ovog, toliko im vokri sto im najbolji igrac želi u najveci i najtrofejniji bh. klub, a za to optuzuju nas, svasta :kafa:

slika
A najjace od svega lik je meni prvom poslo poruku ima nekolko dana i zamolio me da objavim.Naravno ja sam to ignoriso i kad je vidio da ga ne hebem ni 1% onda je odlucio svima kopirat istu poruku i pocet sam pisat :rol: :rol:
Vrapcicani spustite se na zemlju.Tito je umro proslo je vase!!Livada je samo livada :wave:
23

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 28 jan 2019, 22:14

Nemojte djipketa tjerat, treba se nekom i smijati u ovim teškim vremenima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 28 jan 2019, 22:16

GOAT je napisao/la:
KongrateUK je napisao/la:Ne kontam ovaj izljev bijesa i huje Vrapčićana na nasoj temi, traje ovo danima vec, od sahmana do ovog, toliko im vokri sto im najbolji igrac želi u najveci i najtrofejniji bh. klub, a za to optuzuju nas, svasta :kafa:

slika
A najjace od svega lik je meni prvom poslo poruku ima nekolko dana i zamolio me da objavim.Naravno ja sam to ignoriso i kad je vidio da ga ne hebem ni 1% onda je odlucio svima kopirat istu poruku i pocet sam pisat :rol: :rol:
Vrapcicani spustite se na zemlju.Tito je umro proslo je vase!!Livada je samo livada :wave:
Vrati se stranicu dvije unazad, resetovan :lol:

Samo prijaviti postove, gledaj izlijeva huje i bijesa, mi im krivi sto im igrace hoce kod nas :rol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 28 jan 2019, 22:19

Vi ste gori sto im odgovarate.Nemamo moda jbg samo ignore i cao.
23

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 28 jan 2019, 22:38

Sta kaze Curjuric... ima ponudu iz Koreje koju ne smije propustiti... Zeljo ce mi zauvijek biti u srcu :rol:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 28 jan 2019, 23:39

kerimatomic1921 je napisao/la:Sta kaze Curjuric... ima ponudu iz Koreje koju ne smije propustiti... Zeljo ce mi zauvijek biti u srcu :rol:
Zlobnici će reći da je već igrao u Sjevernoj Koreji. If you know what I mean. :kafa:

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 28 jan 2019, 23:59

kerimatomic1921 je napisao/la:Sta kaze Curjuric... ima ponudu iz Koreje koju ne smije propustiti... Zeljo ce mi zauvijek biti u srcu :rol:
Debili mu jos po fb pisu hvala za sve, manijak si do groba, uvijek se vrati I postade legenda veca od Ivice... kakav smo mi narod to je cudo. A on me moze igrat u Vratniku. Nece ni u Zrinji sigurno!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jan 2019, 00:00

On dok okrene guzu svoju i Velež će vratiti Bijeli Brijeg
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 29 jan 2019, 00:04

Topnikus je napisao/la:
Debili mu jos po fb pisu hvala za sve, manijak si do groba, uvijek se vrati I postade legenda veca od Ivice... kakav smo mi narod to je cudo. A on me moze igrat u Vratniku. Nece ni u Zrinji sigurno!
Izgleda da je vec potpisao. Nije to poenta, poentu si naveo na pocetku svog izlaganja. 500 poruka podrske poslije svake utakmice, majstore, ovakav onakav, iniesta... ko pickica podvio rep pred Amarom, trabunjao o ponudama iz Koreje, i na kraju ode kod laznih. Ne mogu da vjerujem kako raja moze biti ravnodusna na ovo, meni se pusi iz glave. Jao kakva ****, **** mu Danijel Subasic mater. Opet. :D

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 29 jan 2019, 00:08

kerimatomic1921 je napisao/la:
Topnikus je napisao/la:
Izgleda da je vec potpisao. Nije to poenta, poentu si naveo na pocetku svog izlaganja. 500 poruka podrske poslije svake utakmice, majstore, ovakav onakav, iniesta... ko pickica podvio rep pred Amarom, trabunjao o ponudama iz Koreje, i na kraju ode kod laznih. Ne mogu da vjerujem kako raja moze biti ravnodusna na ovo, meni se pusi iz glave. Jao kakva ****, **** mu Danijel Subasic mater. Opet. :D
Mislim nece igrat. A vidim da je kao otisao. Fuj..Al to smo mi.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 29 jan 2019, 00:19

Ili smo kolektivno glup narod ili volimo da mlatimo praznu slamu jovo nanovo i u nedogled, ili je mozda ipak nesto trece u pitanju, Čurjuriću smo se zahvalili na saradnji iz prostog razloga sto je imao enormnu platu a nije prihvatao novu manju, shodno uslovima u klubu, nismo nasli zajednicki jezik i razisli smo se, zauzvrat je i on oprostio nesto dugovanja i na trzistu posta slobodan igrac, i šta sada? otisao u Zrinjski pa šta?

Sretno momku u nastavku karijere, totalno bezvezna prica sada i oko njega razglabati, kao nama vokri sto je otisao u Zrinjski, momak dobar tehnicar a spor, ima viska kilograma, voli popiti, pravi Dalmatinac po mentalitetu jednom rijecju ters i problematican i kao takav sigurno ne moze proci kod Amara i ne shvatam da sada nakon Stanica i Bekrica na istu temu pricamo i oko Čurjurića, da je direkt otisao iz kluba u Zrinjski pa hajde, nego covjek skoro tri sedmice slobodan igrac i sada za njih potpisuje, ma dajte :yawn:

Danima tema Stanic, sad cemo citati i o Curjuricu, pa malo opet o eventualnim povratnicima, pa se malo podjebavati, dijeliti i na kraju cijela ova pauza nam prodje u tome, zajebi
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 29 jan 2019, 00:31

Ponekad si bas tezak @KongrateUK. Ne govori se ovdje o tome sto je on otisao, vec nacin na koji je to uradio i kakav je to mentalni sklop koji moze svjesno lagati i nas i sam sebe. **** njega, toralno je nebitan... mozda ovakvi potezi samo mene previse pogadjaju - zaboravim na sta se moderni fudbal sveo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 jan 2019, 00:34

Yebo li ih Čurjurić i poruke i ta dizanja u nebesa, pa mene stid bilo kad su raja pisala Miro ostani, a kamol za ovog.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 29 jan 2019, 00:35

Težak nego šta, ko nam je kriv kada od svakog igraca sa strane pravimo "legendom", frajer pola godine tu, bacio koji post na instragramu i kolektivno onanisanje, lijepo pricao dok je bio tu, kada je otisao ni jednom nije popljuvao ili bilo sta rekao ruzno za klub, covjek od toga zivi, sretno mu a i ko ga j*** nebitan on, nebitna prica sva ova oko njega

kerimatomic1921
Kontakt:

Post Postao/la kerimatomic1921 » 29 jan 2019, 00:38

Nego, ima li kakvih prinova na vidiku ili je to to?

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 29 jan 2019, 00:41

Vjerovatno ima, pitaj Vrapčićane :lol:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jan 2019, 00:42

braco je napisao/la:
Zlobnici će reći da je već igrao u Sjevernoj Koreji. If you know what I mean. :kafa:
:mrgreen:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 29 jan 2019, 10:32

Ja sam ga lično gotivio zbog tehnički mogućnosti i što je tražio uvjek loptu,čak sam ga i branio ovde,sve do trenutka kad je bio štrajk.
Tu je bio najglasniji a foru ispuši sindikalac.
Pa nije Amar budala da drži nagaznu minu u svlačionici,a pritom nimalo jeftinu.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 29 jan 2019, 11:40

Dokaz koliko smo nisko bili pali kad smo od igraca pravili Ivana. Sad je pitanje koje pravio igraca od njega, naravno Senadovi poletarci ko ce drugi. Covjek dosao kod nas ko medo koji moze igrati 20 min aktivno, istrco dva sprinta ko Krpic, a ovaj kapiten, na ovog svrsavali.

Imat cemo problema s ovim 2015 god navijacima..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Majestic-12 [Bot] i 30 gostiju.