FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Taman dobro im doslo,sada ce pored juga moci prodavati butLJe i tuLJumbe i na sjeveru.
Ultra Pekari
Ultra Pekari
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Tarpi do bagro
- Kontakt:
Pa vidis da oni nas smiju,a mi da nesto napisemo odmah bananasamo sarajevo je napisao/la:Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3
-
vojnik srece
- Kontakt:
aa nije to fazon jbt vi hocete da nagurate 300o milje gdje objektivno moze stati normalno 2000 hiljade kontas milja na istok i milja na onaj djelic sjevera nije problem broj ljudi vec mjesto za to ljude ba da se vise raja neguse jer nemaju prostora baa kontas isto kao da mi pregradimo pola juga na kosevu i tu vas 3 milje strpamo aa moze se stavit cjeli jug da imate prostora kao sto vam se daje aa vi nama nedate jel sada shvatasBaja_Zvjerka je napisao/la:5% od 10.000 sjedecih mijesta na Grbavici je 500, a vi dobijate 15-20%.. I vi nama dajte isto toliko na Kosevu i miran racun duga ljubav..vojnik srece je napisao/la:stvarno neznam sta je fora i u cemu je problem da nam se da kao i uvijek slovo o pored ostatka sjevera tu se skinu stolice kao i prosli derbi na grbavio samo to trazimo i bice sve ok i nece bit nikakvog bojkota i bice extra atmosfera i ko bude bolji pa ja nego uvijek neki problemi nepotrebni ccccc
E moji pitari pitari, kasnije ce biti izgubili jer nije bilo podrske hordi..![]()
![]()
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Da se ja pitam prisatao bi na ovo sto nude,fino samo uci na ulaze za njihov dio sjevera i napraviti kao i do sad ludilo... Ko hebe stoku sa krmetnjaka i njihova pravila i podmetanja vazda smo gospoda bili za njih i po ovome se vidi
-
plava_pruga
- Kontakt:
GRAHAHAHAH POCNES? Djeco, smirite se, nece vas niko ugusiti, nismo mi krivi sto vas na obicne utakmice dolazi po 1000 u prosjeku pa stanete na 5 stolica 1 navijac fino se rasirite. Niste navikli na gužve. Razumijemo vas, ali nemojte sada traziti glupe izgovore za bojkot. Ja vidim vi jedva docekali. LIJEPI STRAH!samo sarajevo je napisao/la:Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Previse prepucavanja ove nove raje pogledajte na stranici :
****.ba izjave nekadasnjih velikih navijaca oba kluba i i vidjet cete sta je derby !
****.ba izjave nekadasnjih velikih navijaca oba kluba i i vidjet cete sta je derby !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
-
samosarajvo
- Kontakt:
vaka cast upravi zelje,a pretpostavljam da su vodje TM-a imali svoje prste u ovome. Nakon prosle godine i BUKVALNOG SILOVANJA NA TRIBINAMA manijaci su odlucili da to vise ne moze tako i zajedno sa upravom odlucili da nam daju samo "zdenku" u koju stane 1500 ljudi JEDVA plus Istok do lokomotive u koju stane isto 1500 ljudi ali JEDVA ( citaj jedni na drugima)
Znaci za ovaj derby se najavljivao i rekordan broj nasih navijaca od 5000. Sve sto smo mi trazili je sljedeci dio sjevera: ZDENKA (1500) , Slovo "O" (1500),onaj dio izmedju (500 mozda) i plus ako skinete stolice jos bi se naguralo 500 njak vise i bila bi solidna borjka od 3500/4000 + 1000 istok i to je to, medjutim ocigledno je da to nekome ne odgovara..
Tolko od mene
Znaci za ovaj derby se najavljivao i rekordan broj nasih navijaca od 5000. Sve sto smo mi trazili je sljedeci dio sjevera: ZDENKA (1500) , Slovo "O" (1500),onaj dio izmedju (500 mozda) i plus ako skinete stolice jos bi se naguralo 500 njak vise i bila bi solidna borjka od 3500/4000 + 1000 istok i to je to, medjutim ocigledno je da to nekome ne odgovara..
Tolko od mene
Fakat odličan potez manijaka,skontali ljudi što da dožive još jedno navijačko poniženje bolje da naprave sabotažu,iz vašeg ugla gledano odličan potez 
Trebamo priznati da nas je strah.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Ma naravno, sabani docekali svojih 5 minuta. drukcije ne mogu
-
vojnik srece
- Kontakt:
kako glup i nepotreban komentarplava_pruga je napisao/la:GRAHAHAHAH POCNES? Djeco, smirite se, nece vas niko ugusiti, nismo mi krivi sto vas na obicne utakmice dolazi po 1000 u prosjeku pa stanete na 5 stolica 1 navijac fino se rasirite. Niste navikli na gužve. Razumijemo vas, ali nemojte sada traziti glupe izgovore za bojkot. Ja vidim vi jedva docekali. LIJEPI STRAH!samo sarajevo je napisao/la:Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?
-
old school
- Kontakt:
covjek je sve rekaorumbalija je napisao/la:Trebamo priznati da nas je strah.
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
- Megamon
- Kontakt:
Navalji narode butLJe,tuLJumbe sve kod Ultra pekara
Pokazimo ponos nemojmo ici na sugavicu
Pokazimo ponos nemojmo ici na sugavicu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Boze ,hvala ti sto nisam MANIJAK,STRUMF.....hvala ti sto imam dostojanstvo,sto me nije strah KOMSIJE .... hvala sto si njima dao manje mozga , a posebno manje OBRAZA....hvala ti sto mi vodja nije ŠIPTAR ,hvala sto nemoram slaviti kupljene titule....hvala tis to ne podrzavam ubice ...... HVALA TIS TO SAM NAVIJAC NAJVECEG KLUBA U BIH F.K. SARAJEVA.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Svi su oni nijaz brkovic, mentalita brkovic, samo udri papanskim metodama
-
samosarajvo
- Kontakt:
Draga moja plava prugo. PRosle godine nas je bilo 4000 na sjevernom djelu tribine i bukvalno smo stajali jedni po drugima. Na mjestu jednog su stajala dva i opet smo bili zadovoljni jer smo nekako stali ali po kojoj logici ce stati 5000 navijaca Sarajeva na mjesto koje ne moze primiti vise od 3000 plus i sto nema vise karata ? One 2000 bi ostale izvan stadiona i tu bi belaj nastao...Ispadnite fer i dajte nam Zdenku plus slovo O i skinite stolice da se tu dobije jos vise prostora i da svi uzivamo u najvecem derbyu bh fudbala...vojnik srece je napisao/la:kako glup i nepotreban komentarplava_pruga je napisao/la:GRAHAHAHAH POCNES? Djeco, smirite se, nece vas niko ugusiti, nismo mi krivi sto vas na obicne utakmice dolazi po 1000 u prosjeku pa stanete na 5 stolica 1 navijac fino se rasirite. Niste navikli na gužve. Razumijemo vas, ali nemojte sada traziti glupe izgovore za bojkot. Ja vidim vi jedva docekali. LIJEPI STRAH!samo sarajevo je napisao/la:Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?
-
samo sarajevo
- Kontakt:
Jasta evo usrali smo se vas,pokusavate da nas razbijete,i da nam unistite navijanje al nece vam moci pa nek vam vodje urgiraju do zore! Nas sine ima duplo vise nego vas na svakom gostovanju,ode vas po 50 na gostovanje jadnici vi nekom nesto pricate,pa onda jos manje brige kad nas nema puno dajte nam fino cijeli sjever nek bude poluprazan !plava_pruga je napisao/la:GRAHAHAHAH POCNES? Djeco, smirite se, nece vas niko ugusiti, nismo mi krivi sto vas na obicne utakmice dolazi po 1000 u prosjeku pa stanete na 5 stolica 1 navijac fino se rasirite. Niste navikli na gužve. Razumijemo vas, ali nemojte sada traziti glupe izgovore za bojkot. Ja vidim vi jedva docekali. LIJEPI STRAH!samo sarajevo je napisao/la:Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?
b
Zadnja izmjena: spica, dana/u 21 okt 2010, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
na sjeveru uvijek spica
- Megamon
- Kontakt:
Halo koji krac kopiras tudje pjesmespica je napisao/la:Svake noci sanjam jaaaa da je veca Grbavicaaaaa, pa da mozemo svi da stanemo.. Napravi im Žujo hee, malo vece tribineee deset hiljadaaaaaa stize Hordasaaa ...
-
vojnik srece
- Kontakt:
zamisli da mi imamo citav sjever i 5 milja nasih navijaca ka sto oni imaju na kosevu citav jug ehehhehe aa atmosfere jadna ti majka hehehhehe