FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U 14h je tekma, bit ce prenos na yt kanalu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Zabiju nam 1 gol da se ne potrude, brzo i 2 i kasnije samo gace spale, a mi dodavali ulja da lakse udje.THEC je napisao/la:niko i ne prica o tome da se moglo igrati nerijeseno, mi ovu Atalantu u dvije tekme mozemo proci jedino ako bismo ih drogirali prije tekme (mada nisam 100% siguran ni u ovoDenchi je napisao/la:
da sigurno, trebalo se dati 800 miliona eura za ekipu da bi odigrali neriješeno s njima, kad mogu Juventus i Roma zašto mi ne?????![]()
![]()
trebamo biti zahvalni da su bili tek krenuli s pripremama pa nisu bili u ovoj formi sad....
ne smijem ni zamisliti kakvo bi bahaćenje nastalo da mi nekim slučajem imamo ekipu od 20-40 miliona eura, #nismodobilirealsramota #svidajteotkaz) poenta je bila da smo se olahko predali, i da nismo ni pokusali neki otpor da im pruzimo i zato i jesmo dozivjeli katastrofu a nije bas da klubovi na domacem terenu svako malo u evropi dozivljavaju onakve poraze, cak mislim da sad mi drzimo taj neslavni rekord, no bilo proslo, ne ponovilo se nikad, iako u neku ruku nama ocito i nisu lose ovakve blamaze u evropi, Borusija nas satra 2015. a mi onda te sezone osvojismo titulu, evo na pocetku ove se desila Atalanta a mi sad glavni favoriti za osvajanje titule
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ne treba ti ni 8 mil. Samo dobar strucnjak, atmosfera u timu i malo vise vjere u sopstvene mogucnosti...Denchi je napisao/la: da sigurno, trebalo se dati 800 miliona eura za ekipu da bi odigrali neriješeno s njima, kad mogu Juventus i Roma zašto mi ne?????![]()
![]()
trebamo biti zahvalni da su bili tek krenuli s pripremama pa nisu bili u ovoj formi sad....
ne smijem ni zamisliti kakvo bi bahaćenje nastalo da mi nekim slučajem imamo ekipu od 20-40 miliona eura, #nismodobilirealsramota #svidajteotkaz
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Samo moliti Boga da Stanojevic ostane zdrav. 
Sutra Brazilac pocinje od prve minute.Pa ce nakon toga odluciti dali da ide u Antaliju sa ekipom .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Husref kaže da Jahić ide u Antaliju, to mi se ne sviđa al hajd..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
E kad je Jahic zasluzio poslije onakve partije u Mostaru da ide u Antaliju,onda neka nista ovog Brazilca ne testira...
Ma nek ide nek odigra tih jos 4-5 tekmi pa da vidimo zbog cega je uopste doveden, ono sto je odigro protiv Veleza je katastrofalno, nije na nivou djece iz akademijeVanja8 je napisao/la:E kad je Jahic zasluzio poslije onakve partije u Mostaru da ide u Antaliju,onda neka nista ovog Brazilca ne testira...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- ThrillerHz
- Kontakt:
A u kampu se igra? Mislio sam da je na Otoci, ne znam zastoMortemHz je napisao/la:U 2, ne daju nikad tamo.ThrillerHz je napisao/la:Kad je tekma sutra, moze li se otic gledat?
1946~
Ma kakav nivo...?Inijesta je napisao/la:Ma nek ide nek odigra tih jos 4-5 tekmi pa da vidimo zbog cega je uopste doveden, ono sto je odigro protiv Veleza je katastrofalno, nije na nivou djece iz akademijeVanja8 je napisao/la:E kad je Jahic zasluzio poslije onakve partije u Mostaru da ide u Antaliju,onda neka nista ovog Brazilca ne testira...
Pa covjek se sa loptom dva puta sastavio,umjesto da traži loptu,on bježi od igraca...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ako je Husrefu dobar Jahic onda je i meni et sad 
-
umjetniksabrojem9
- Kontakt:
Je l te sramota Husrefe! Dopuštaš onom pekaru Rundi da ti po drugi put dovede igrača. Onaj jadnik Tucaković nije mogao branit za Moščanicu, a ne bit ugovorom vezan za Sarajevo. Zahvali Bogu pa imaš rezultat, pa se ove gluposti što radiš ne vide. Kako da čovjek ne vjeruje da nije Husref u talu sa pekarom debelim? Hoćemo titulu, a Runda nam igrače dovodi? Pa zar se nije mogao radit bolji skauting da se nađe neko rješenje, jer čim se ovom malom koji je zalutao ovdje može platit avio karta iz Amerike jasno je da se ima para.Vanja8 je napisao/la:E kad je Jahic zasluzio poslije onakve partije u Mostaru da ide u Antaliju,onda neka nista ovog Brazilca ne testira...
I da budem jasan, ovdje je i Hadžijino maslo. Ne smije se usprotivit Husrefu i zaustavit ovu lakrdiju. Pa Runda je lažio podatke malog, CV, momak puni 22 godine igrao za fakultet, nema minute profesionalnog fudbala u sebi, protiv Veleža bio očajan, nije ni nivou prve lige federacije, a mi ga dovodimo i vodimo na pripreme.
Sramota Husrefe!
Nije ni velez nivo prve lige federacije ljudi bi u pl dobri bili ove sezone sigurno.
Jedna utakmica nije nikakvo mjerilo, vjerovatno momak nije neki igrac ali vi procate o nekoj ozbiljnosti i profesionalnosti a nakon jedne utakmice vi eto znate kakav je ko igrac...tatara i slicne su cak i prije debija ispljuvali... Sve goli strucnjak do strucnjaka
Jedna utakmica nije nikakvo mjerilo, vjerovatno momak nije neki igrac ali vi procate o nekoj ozbiljnosti i profesionalnosti a nakon jedne utakmice vi eto znate kakav je ko igrac...tatara i slicne su cak i prije debija ispljuvali... Sve goli strucnjak do strucnjaka
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Blago nama sa ovakvim navijačima
a i velkoski je prodo 10 lopti protiv veleza pa mu niko ne J**+ nista pravda se teretanom i teskim nogama, sto momka pljujete bzvz, mozda se trudi na treninzima i mozda fkt ima talenta, aj malo ohladiteVanja8 je napisao/la:Ma kakav nivo...?Inijesta je napisao/la:Ma nek ide nek odigra tih jos 4-5 tekmi pa da vidimo zbog cega je uopste doveden, ono sto je odigro protiv Veleza je katastrofalno, nije na nivou djece iz akademijeVanja8 je napisao/la:E kad je Jahic zasluzio poslije onakve partije u Mostaru da ide u Antaliju,onda neka nista ovog Brazilca ne testira...
Pa covjek se sa loptom dva puta sastavio,umjesto da traži loptu,on bježi od igraca...
Da ti kažem iskreno...Jedan sam od prvih koji je ovdje rekao da Jahicu treba pružiti sansu u jeku svih oni optužbi i na njega i na Musemica...Medjutim želim da kažem drugu stvar...fera je napisao/la:Nije ni velez nivo prve lige federacije ljudi bi u pl dobri bili ove sezone sigurno.
Ako Hus kaže da ce ici u Antaliju onda znaci da je sa onakvom partijom zadovoljio...
Danas ce za Brazilca biti presudna protiv Olimpika i znace se da li ide i on na pripreme...
Nakon Jahiceve partije protiv Veleža,ako je mjerilo,onda Crepaldi stvarno mora biti invalid pa da ne izbori kartu za Tursku...
I druga stvar,tacno je da su ljudi svasta govorili za Tatara kada je dosao,medjutim ako uporedis Jahica i njega,onda CV kaže da je Benjo za ovog malog imao karijercinu i to ne možes uporedjivati...Jahic je jedna nepoznanica ,za koju smo u pripremnoj tekmi vidjeli da ni po cemu ne odskace od nekog naseg akademca,cak naprotiv...
Mozda je Husref vidio na treninzima nesto sto mi nismo. I hajde sada da us.remo ovu citavu polu sezonu zbog nekog Jahica.
-
belosevic28
- Kontakt:
U sridufks74 je napisao/la:Mozda je Husref vidio na treninzima nesto sto mi nismo. I hajde sada da us.remo ovu citavu polu sezonu zbog nekog Jahica.
Sjetimo se Cimirota i prvih utakmica u svetom dresu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Slažem se ja s tobom potpuno...Nista cak nisam rekao sto mi svi nismo vidjeli,ali dovoljno je pogledati zalaganje Lazica na prvoj tekmi i ovog malog,pa da ti bude jasno...fks74 je napisao/la:Mozda je Husref vidio na treninzima nesto sto mi nismo. I hajde sada da us.remo ovu citavu polu sezonu zbog nekog Jahica.
Ne sporim ja odluku da ga vode u Antaliju,ali samo kažem da sa onakvim pristupom,ako je mjerilo,može komotno i ovog Brazilca povesti...
Dao Bog da Jahic bude Messi nase lige,dao Bog da on ima potencijala da nosi nas dres...Medjutim,neke se stvari ipak mogu vidjeti na prvu,sto ne znaci da je momak doveden preko veze i da mu ne treba pružiti sansu...
Nadam se da ce Hus dati sansu i Salcinu,pa da možemo vidjeti i nase dijete kako se zalaže i koliko energije ulaže za sveti dres...
S obzirom da je na probi trebao je dati sve od sebe, mozda je ovo njegov maksimum vidjecemo ubrzo, mozda se prepao a valjda je na treningu pokazao nesto. Ovdje se uvijek digne frka kad neko dođe na probu, ocigledno su i u klubu svjesni da su to neprovjereni igraci i zato im ne daju odma ugovor nego priliku da se pokazu...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Haksss, jurisicduska i 76 gostiju.