NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

nebeskasila
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la nebeskasila » 29 jan 2019, 11:53

Jedinstvo je sluzilo i sluzice dok postoji za pranje para. Sve i jedan gradonacelnik je u upravu postavljao svoje ljude koji su od kluba radili sta hoce. Suhret sad nije dao covjeku na 30godina klub. Zasto ne kaze javno zbog cega. Koji su to razlozi. On i Emir Mujadzic su klub unistili.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 29 jan 2019, 13:44

Citam da se koncesija za sport i turizam najvise moze dati na 20 godina. Zakon o koncesijama vecinom, kod nas na kantonu, regulise pitanja poljoprivrede, energetike i rudarstva koje prate i infrastrukturna ulaganja jer nikad nismo imali ovakav slucaj.

Ja licno ne bih dao koncesiju na preko 10 godina. Dodje li u tom periodu do blokade, Jedinstvu se zamrzava ili oduzima imovina pa ostajes bez stadiona i svega sto si uradio. A i ko garantuje da ljudi imaju kapital da urade nesto? Suhret, bez opcinskog vijeca i komisije koja bi se formirala radi koncesije, ne moze nista. Njemu na dusu ide sto se nije dug rijesio. Mjesanje Jedinstva sa migrantima, ko sto pojedini potenciraju na fb, nikakve veze nema.

Isto tako zamjeram pojedinim sto blate sve sto je uradjeno od pocetka sezone. Podsjecam da je Lipovaca dovodio kao neke arape da preuzmu klub, dvojica odigrala jednu utakmicu, uslikali se i otisli. Za vrijeme Emdze skopljen u opstini ugovor o izgradnji pomocnih terena i na kraju smo dobili iskopano zemljiste sa travom skoro 2 metra. Proziva se Ismet sto daje dresove raznim ljudima... ljudi moji tako se grade poznanstva, uspostavlja saradnja sa klubovima sa kantona, s kojima unazad par godina nikakvu suradnju nismo imali a zna se kako su nas docekivali, otvaraju se vrata kluba potencijalnim ulagacima itd itd. Gospodin Bajric radi odlican posao, marketing nikad bolji i volio bih da ostane.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jan 2019, 14:45

tropic je napisao/la: Gospodin Bajric radi odlican posao, marketing nikad bolji i volio bih da ostane.
A jucer momka napadaju na skupstini, smeta im sto je neko iz Cazina u upravi kluba :lol: kakvi debili, neka Mulic i ostaje rahmetlije mogu donijeti nesto klubu.
Jos kazu dajte Tahricu da vodi sve, bio u 5 uprava ne zna se koja je gora. Dok nam je prosjek godina ljudi koji odlucuju 80, nema tu nista.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 29 jan 2019, 15:07

Pa baš iz razloga što smo zatvorili vrata svima ko nije iz Bihaća došli smo u ovu situaciju u kojoj jesmo. Da smo imali drugačiji pristup Čataković i Kapić bi odigrali par sezona u Bihaću.

Meni je najžalosnije što ondje 75% ljudi ne zna uopće na koji način treba da radi Skupština kluba, pa im momak Enis Čelebić mora održati predavanje kako se treba ponašati. Uz dužno poštovanje prema Zuhdiji, ne može neko biti predsjednik Skupštine, a da ne poznaje Statut iste, pa se dva sata naglaba u nedogled i na kraju se skoro ništa ne riješi.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 jan 2019, 15:11

Mi nikad bolji marketing nismo imali. Jos da su ostali duze vremena sigurno bi se naslo i sponzora i svega ostalog sto je ootrebno. Ali Ismet da ostane tu svi oni ljudi sa skupstine nemaju koristi. Njima treba slabo jedinstvo jer tu imaju zaradu

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jan 2019, 15:37

NeRi_K je napisao/la: Meni je najžalosnije što ondje 75% ljudi ne zna uopće na koji način treba da radi Skupština kluba, pa im momak Enis Čelebić mora održati predavanje
Pa kad su godinama radili kako im je volja, zadnjih 10 godina se 20 ljudi mijenja samo, uvijek isti ljudi. Nikad se statut i nije postovao, znas to i ti.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 29 jan 2019, 15:38

I šta je sad istina, da je Ismet otišao iz kluba ili čeka još razvoj situacije? Ne pratim ga na fb, pretpostavljam da od tamo dolaze informacije od njega

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 jan 2019, 15:40

fontes je napisao/la:I šta je sad istina, da je Ismet otišao iz kluba ili čeka još razvoj situacije? Ne pratim ga na fb, pretpostavljam da od tamo dolaze informacije od njega

Pise se da je otisao. Pa se pise da nije otisao. Ja mislim da ni sam Ismet ne zna jel otisao

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 29 jan 2019, 15:47

nebeskasila je napisao/la:
fontes je napisao/la:I šta je sad istina, da je Ismet otišao iz kluba ili čeka još razvoj situacije? Ne pratim ga na fb, pretpostavljam da od tamo dolaze informacije od njega

Pise se da je otisao. Pa se pise da nije otisao. Ja mislim da ni sam Ismet ne zna jel otisao
I na Skupštini se skoro 2h priča sa pretpostavkom da je otišao, pa shvate da nisu sigurni ni u to (ono za davanje mandata na raspolaganje ili ostavka) :rol:

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 29 jan 2019, 15:59

Po meni je Bajrić radio jako dobro svoj posao. Prije svega pismeno. Nakon dugo vremena smo imali pismen klub.

35SN96
Kontakt:

Post Postao/la 35SN96 » 29 jan 2019, 16:14

Ova uprava je uradila odličan posao sa malo para i za malo vremena. To je dokaz da se može, kad se hoće, a mi 10 godina svake sezone se borimo za opstanak sa potroseni 400-500 hiljada gradski para. Ti rezultati su dokaz da se neće, i da se samo gleda kako će se zavrnuti sa strane. Gleda se kako će se postaviti u klub bliski ljudi vladajućoj strukturi da se preko nji mogu povlačiti pare. Dok god su Derviš, Braco i ostale galamdzije sa skupstine blizu kluba mi napredka nećemo imati...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 jan 2019, 16:41

35SN96 je napisao/la:Ova uprava je uradila odličan posao sa malo para i za malo vremena. To je dokaz da se može, kad se hoće, a mi 10 godina svake sezone se borimo za opstanak sa potroseni 400-500 hiljada gradski para. Ti rezultati su dokaz da se neće, i da se samo gleda kako će se zavrnuti sa strane. Gleda se kako će se postaviti u klub bliski ljudi vladajućoj strukturi da se preko nji mogu povlačiti pare. Dok god su Derviš, Braco i ostale galamdzije sa skupstine blizu kluba mi napredka nećemo imati...

Taj braco je dosadio svakom pravi se pametan a pokrao para i para tako svi juce. Umjesti da se ismet moli da ostane oni dogovaraju drugu upravu. Culi da Suhret daje 200k po sezonu pa im primamljivo

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 jan 2019, 17:08

Imate na stranici na fb Usksport. Ba ismet pise komentare prepire se sa stambijem. I stambi glumi obicni fotograf

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 29 jan 2019, 17:24

Ne ulazim ja u to ko je od kud, je li iz Bihaca, Sarajeva, Rusije... bitno mi da ljudi imaju ciste namjere i da dobro rade svoj posao. Bajric svoj posao odlicno, covjek se bavi sa tim i volio bih da nastavi.

Ponovo govorim: bez jake Krajine, Krajisnika, Podzvizda (iliti UnderStars) i ostalih ekipa nema jakog Jedinstva i obrnuto. Nismo u mogucnosti zatvarati vrata ljudima, praviti neprijatelje od sviju vec traziti i graditi prijateljstva.

Clanove skupstine treba podrzati, kako njih tako i sadasnju/buducu upravu. Samo me zanima ko ce najvise m.u.d.a da prihvati mjesto predsjednika kluba i toj osobi ce trebati spomenik dici.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 29 jan 2019, 17:27

nebeskasila je napisao/la:Imate na stranici na fb Usksport. Ba ismet pise komentare prepire se sa stambijem. I stambi glumi obicni fotograf
Pretjeruje i Stambi, a cita on i ovdje pise nekad... tako je govorio kako svi igraci imaju amaterske ugovore a ne profesionalne, kad sam mu pokazao da nije tako prestao se javljati. Bezveze se Ismet napada sto nema balona i terena, nece covjek da pravi bez papira i ja to razumijem. Tako se ne radi nista.

A svaka mu cast sto je prenosio skupstinu i medijski prati sve, tako i treba, isto tako i za utakmice sto je prenosio.
Zadnja izmjena: harden, dana/u 29 jan 2019, 17:36, ukupno mijenjano 1 put.

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 29 jan 2019, 17:35

Ne mogu razumjeti ideju da se kree od nule i da neko misli da će sve biti isto. Za mene koji skoro 40 godina pratim Jedinsvo može postojati samo ovo Jedintvo.

To je kao čovjek, žena,..danas ga ubiješ i suta za nekog kažeš evo to je ista osoba idemo od nule.

Mislim da nikad ne bih otišao na tu utakmicu.

Druga stvar prošla bi desetljeća da se vratimo tu gdje jesmo.

Nažalost Jedinstvo je slika grada Bihaća i US kantona.

35SN96
Kontakt:

Post Postao/la 35SN96 » 29 jan 2019, 18:16

Ma kakvo kretanje od nule, to je glupost čista. To bi možda bilo dobro da smo u uređenoj državi, ali u ovoj našoj to je ravno samoubistvu. Imate primjer NK Posušje, koji su 2010 godine krenuli od nule, preimenovali se u HŠK Posušje. Gdje su danas, 9 godina poslije? Druga liga FBiH - Jug. A Hercegovci puni para.

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 29 jan 2019, 20:47

nebeskasila je napisao/la:Imate na stranici na fb Usksport. Ba ismet pise komentare prepire se sa stambijem. I stambi glumi obicni fotograf
Čuj to samo fotograf hahahah, ljubomora je čudna stvar :)

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 29 jan 2019, 21:04

bihac1968 je napisao/la:
Čuj to samo fotograf hahahah, ljubomora je čudna stvar :)

Eto.imam za sta biti ljubomoran. Uspjesan sj covjek. U zivotu puno toga ostvario. Od talgo voza pa dalje. Nisam. Ja ljubomoran ni na kog naseg svakom zelim da uspije samo zasmetaju neke bezvezne stvari

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 29 jan 2019, 21:19

Istina i samo istina sa dokazima, sve drugo rekla, kazala ne pije vodu. Video pogledate i vidite šta je čovjek sve obećao na prvom izlaganju, a potom pogledate izvještaj sa skupštine i pametnom je dosta, a da ne zborim i ovdje da ne bi bilo da pametujem, malo prelistate Zakon o sticanju imovine odnosno, možda Vam bude jasniji cilj i uloga dotičnog u klubu Jedinstvo!! Ne osporavam prošlost i dugove, koji su napravljeni od strane mnogih Uprava do sada ali i ova Uprava kluba mislim da ima pozamašnih dugovanja!!

Ljudi ne osuđujte nikoga za ono zašto nemate dokaze!! To Vam je onako moj prijateljski savjet :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.