FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la LjoZee » 29 jan 2019, 18:31

braco je napisao/la:Navodno Selemenevu noga, a Bajić ide s ekipom u Antaliju
Rijad Bajic :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jan 2019, 18:33

braco je napisao/la:Navodno Selemenevu noga, a Bajić ide s ekipom u Antaliju
slika
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 29 jan 2019, 18:36

E yebiga
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 jan 2019, 19:30

– Do saradnje je došlo nakon što nisam ostvario transfer u inostranstvo, kako sam već rekao. Ostao sam slobodan igrač. Dobio sam poziv gospodina Danka Šulente, sjeli smo i sve se brzo dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je da sam sada tu u hrvatskom klubu i dat ću sve od sebe da pomognem Zrinjskom u ostvarivanju ciljeva – dodaje Čurjurić.
Iskreno se nadam da je novinar ovo pogrešno napisao

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jan 2019, 19:35

Iskreno mu se ja nayebem svega

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 29 jan 2019, 19:48

Iskreno samo preko kupa mozemo u evropu tj ako ko osvoji od ova prva 3.Nek osvoje i pitari duplu ali evropa je lova.Mi ni u fantazijama nemozemo bit 3 jer ni brkin brko nemoze to izvest.Dakle mastanja na stranu i molit da jedan od ova 3 osvoje kup.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 29 jan 2019, 20:28

braco je napisao/la:
– Do saradnje je došlo nakon što nisam ostvario transfer u inostranstvo, kako sam već rekao. Ostao sam slobodan igrač. Dobio sam poziv gospodina Danka Šulente, sjeli smo i sve se brzo dogovorili na obostrano zadovoljstvo. Drago mi je da sam sada tu u hrvatskom klubu i dat ću sve od sebe da pomognem Zrinjskom u ostvarivanju ciljeva – dodaje Čurjurić.
cisto sumnjam da moze toliko fulit novinar
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 jan 2019, 20:41

Osim13 je napisao/la:
LjoZee je napisao/la:
UBIPITAR je napisao/la:Otišao cyka.
@Osim13
slika

slika

slika
Na prvoj sljedećoj domaćoj tekmi odmah prozvati sve od čistačice u klubu preko Amara do Selimovića :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 29 jan 2019, 20:48

irfo je napisao/la:
braco je napisao/la:
cisto sumnjam da moze toliko fulit novinar
Novinar Bernardic, da ne pisem sada na siroko o njemu, nista on nije pogrijesio ;)
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jan 2019, 20:49

Raonffa je napisao/la:
Na prvoj sljedećoj domaćoj tekmi odmah prozvati sve od čistačice u klubu preko Amara do Selimovića :kafa:
Spremam parolu :kafa:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 29 jan 2019, 20:51

Osim13 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Spremam parolu :kafa:
Imaš moju podršku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 29 jan 2019, 20:54

Ocekivano da rus nece ostati kod nas. Osim je u drugom testirao Osmanovica i Zerica, da vidi koliki teret mogu nositi na sredini. U Antaliji cemo vidjeti kako ce vezni red izgledati, ali Zeric i Osmanovic su po mome previse ofenzivno orijentisani da bi igrali ispred odbrane.

Nadam se da ce dovesti jakog igraca za sredinu, ako ne sada onda na ljeto.

SouthA
Kontakt:

Post Postao/la SouthA » 29 jan 2019, 21:05

UPRAVA NAPOLJE ODE RUS A SARAJEVO NI DOMACU RAKIJU NIJE PROBO NEMA PRENOSA FRENDLI MEČEVA A DANAS NAS IZBJEGLICKI KLUB POBJEDI NEKAD NAS GRANICNI PRELAZI POBJEDJIVALI SRAMOTA NEVIDJENA A CURJURIC OTISO U ZAPADNI MOSTAR UMJESTO U JUZNU KOREJU kuknjava

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 29 jan 2019, 21:22

Alipasino je napisao/la:Iskreno samo preko kupa mozemo u evropu tj ako ko osvoji od ova prva 3.Nek osvoje i pitari duplu ali evropa je lova.Mi ni u fantazijama nemozemo bit 3 jer ni brkin brko nemoze to izvest.Dakle mastanja na stranu i molit da jedan od ova 3 osvoje kup.
Cekaj pa 2 boda siroki bjezi, to ce se stici prelagabo, klasa smo iznad njih, cak ni 2 mjesto nije nerealno

Pa ova ekipa ima kvalitet to sto su imali crni niz radi ceha sve ne mjenja cinjenicu da su ovo kvalitetni igraci za ovu nasu ligu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jan 2019, 21:35

Imamo mi klinac, a ne toliki kvalitet. Gledaj razlike danas, a ti igraci se kao ocekuju u prvih 11. Zavalila je njima Tuzla 3 komada i na Grbavici. Nismo bez kvaliteta, ali nismo ni kvaltetni da mozes reci preyebat cemo Siroki. Trenutno su igracki malo iznad nas.

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 29 jan 2019, 23:00

LjoZee je napisao/la:Imamo mi klinac, a ne toliki kvalitet. Gledaj razlike danas, a ti igraci se kao ocekuju u prvih 11. Zavalila je njima Tuzla 3 komada i na Grbavici. Nismo bez kvaliteta, ali nismo ni kvaltetni da mozes reci preyebat cemo Siroki. Trenutno su igracki malo iznad nas.
Upravu je azpi nije to ista ekipa nemoj poredit to sad je Amar tu
23

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 29 jan 2019, 23:12

Nece biti onliko lose sigurno, ali ne moze on bogalja uciniti igracinom. Mozda je prije mogao, medjutim, ovi su sad posebna “vrsta”. Tri komada od Tuzle za poluvrijeme treba znat. Ohrabrujuce je sto su priznali svi da smo ih mi sa prvim timom dobro nadigrali, ali rezultat manje-vise vec taj raspad sa drugom ekipom ne daj Boze nikom. Da hoce kakav stoper doci ubrzo.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 29 jan 2019, 23:14

Drugo poluvrijeme je bila ekipa koja je defanzivno **** realno. Mada i Tuzla je izašla drugo poluvrijeme u slabijem sastavu što je sigurno dodatni minus za našu drugu postavu, ali odbranu nam je činio Eldar Šehić koji očigledno nije bek već je bolji na krilu, drugi bek je Stanić koji će dobro morati oznojiti guzicu da izbori prvih 11 s obzirom da je imao povrede iza sebe i sveukupno pola sata u igre u prethodnoj polusezoni. U vezi je jedino Osmanović bio sposoban odgovoriti defanzivnim zadaćama dok je Žerić na centralnom veznom veliki rizik s obzirom da je teško očekivati od njega neki defanzivni doprinos ali ako ništa ove prijateljske služe da se igrači testiraju na drugačijim pozicijama i ulogama.

Ono što raduje ako ništa po textualnom prenosu iz prvog poluvremena (gdje su većinom igrali igrači sa najvećom minutažom kako kod nas tako i kod Tuzle) je da smo bili dosta bolja ekipa. Ovaj pripremni period u Međugorju je poslužio Amaru da otprilike vidi sa čim raspolaže, da upozna ekipu i naravno akcent na fizičkoj spremi igrača. U Antaliji znamo da će više fokus biti na uigravanju ekipe gdje bi se otprilike trebalo iskristalisat prvih 11 za nastavak prvenstva, a treba uzeti u obzir da će vjerovatno bar još jedna prinova se priključiti u Turskoj.

Topnikus
Kontakt:

Post Postao/la Topnikus » 29 jan 2019, 23:55

I sa Amarom nas dobi mjesna zajednica, ne samo kod Misketa. Druga su sada vremena ne bi me cudilo da Amar pobjegne opet.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 29 jan 2019, 23:59

:rol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.