Draga moja plava prugo. PRosle godine nas je bilo 4000 na sjevernom djelu tribine i bukvalno smo stajali jedni po drugima. Na mjestu jednog su stajala dva i opet smo bili zadovoljni jer smo nekako stali ali po kojoj logici ce stati 5000 navijaca Sarajeva na mjesto koje ne moze primiti vise od 3000 plus i sto nema vise karata ? One 2000 bi ostale izvan stadiona i tu bi belaj nastao...Ispadnite fer i dajte nam Zdenku plus slovo O i skinite stolice da se tu dobije jos vise prostora i da svi uzivamo u najvecem derbyu bh fudbala...vojnik srece je napisao/la:kako glup i nepotreban komentarplava_pruga je napisao/la:GRAHAHAHAH POCNES? Djeco, smirite se, nece vas niko ugusiti, nismo mi krivi sto vas na obicne utakmice dolazi po 1000 u prosjeku pa stanete na 5 stolica 1 navijac fino se rasirite. Niste navikli na gužve. Razumijemo vas, ali nemojte sada traziti glupe izgovore za bojkot. Ja vidim vi jedva docekali. LIJEPI STRAH!samo sarajevo je napisao/la:Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Jasta evo usrali smo se vas,pokusavate da nas razbijete,i da nam unistite navijanje al nece vam moci pa nek vam vodje urgiraju do zore! Nas sine ima duplo vise nego vas na svakom gostovanju,ode vas po 50 na gostovanje jadnici vi nekom nesto pricate,pa onda jos manje brige kad nas nema puno dajte nam fino cijeli sjever nek bude poluprazan !plava_pruga je napisao/la:GRAHAHAHAH POCNES? Djeco, smirite se, nece vas niko ugusiti, nismo mi krivi sto vas na obicne utakmice dolazi po 1000 u prosjeku pa stanete na 5 stolica 1 navijac fino se rasirite. Niste navikli na gužve. Razumijemo vas, ali nemojte sada traziti glupe izgovore za bojkot. Ja vidim vi jedva docekali. LIJEPI STRAH!samo sarajevo je napisao/la:Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?
b
Zadnja izmjena: spica, dana/u 21 okt 2010, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
na sjeveru uvijek spica
- Megamon
- Kontakt:
Halo koji krac kopiras tudje pjesmespica je napisao/la:Svake noci sanjam jaaaa da je veca Grbavicaaaaa, pa da mozemo svi da stanemo.. Napravi im Žujo hee, malo vece tribineee deset hiljadaaaaaa stize Hordasaaa ...

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
zamisli da mi imamo citav sjever i 5 milja nasih navijaca ka sto oni imaju na kosevu citav jug ehehhehe aa atmosfere jadna ti majka hehehhehe
Mislim da je ova prica oko "prostora" koji se dodjeluje gostujucim navijacima bespotrebna, stadion je jednostavno takav da nema drugih mogucnosti.
Jedino da dobijete taj dio sjevera bez stolica i jos pola istoka, drukcije ne moze.
Jedino da dobijete taj dio sjevera bez stolica i jos pola istoka, drukcije ne moze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma samo lagano ljudi - doci ce vrijeme i za derby - pa cemo pokazazi ovim sugavcima kako se voli svoj klub
ja vas ne kontam majke mi . kakva korist od tolikog kukanja po ovom forumu ??? kad niko sa ovog foruma nema uticaja na upravu ni našeg a ni vašeg kluba !samo sarajevo je napisao/la:Jasta evo usrali smo se vas,pokusavate da nas razbijete,i da nam unistite navijanje al nece vam moci pa nek vam vodje urgiraju do zore! Nas sine ima duplo vise nego vas na svakom gostovanju,ode vas po 50 na gostovanje jadnici vi nekom nesto pricate,pa onda jos manje brige kad nas nema puno dajte nam fino cijeli sjever nek bude poluprazan !plava_pruga je napisao/la:GRAHAHAHAH POCNES? Djeco, smirite se, nece vas niko ugusiti, nismo mi krivi sto vas na obicne utakmice dolazi po 1000 u prosjeku pa stanete na 5 stolica 1 navijac fino se rasirite. Niste navikli na gužve. Razumijemo vas, ali nemojte sada traziti glupe izgovore za bojkot. Ja vidim vi jedva docekali. LIJEPI STRAH!samo sarajevo je napisao/la:Jel se ovdje smije vrijedjati rijecima tipa debili i sl. da i ja pocnem ovim smetljarima sa krmetnjaka?
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
-
- Kontakt:
Da pitam sugavce zasto su bojkotovali oni derbi bila im skupa karta haha a oni nama 15 stavili al mi dosli opet a nesto pricaju za Slaviju,pa oni su gospoda za vas ljudi ti daju cijelu tribinu! Vazno je da njihov dio sjevera poluprazan a nas pun ko sipak!
-
- Kontakt:
cuj ne moze aa sto ne moze kad je uvijek moglo samo sad odjednom ne mozeeElegant je napisao/la:Mislim da je ova prica oko "prostora" koji se dodjeluje gostujucim navijacima bespotrebna, stadion je jednostavno takav da nema drugih mogucnosti.
-
- Kontakt:
ZASTO ? ? ? Dajte nam pola ISTOKA,ma zapravo nam ne treba nikako istok vec nam dajte samo ZDENKU PLUS SLOVO "O" I MI PREZADOVOLJNI. OVO NIJE TESKO ISPOSTOVATI I SASVIM JE MOGUCE VEC JE PROBLEM STO SU SE VASE VODJE UMJESALE U TO DA NEBI BILO KAO PROSLE GODINE KADA SE SAMO JEDNA PJESMA SVIH 90 MINUTA CULAElegant je napisao/la:Mislim da je ova prica oko "prostora" koji se dodjeluje gostujucim navijacima bespotrebna, stadion je jednostavno takav da nema drugih mogucnosti.
Eeeee pa sad im treba pobjeda i na terenu i na tribinama. sta zna seljak sta je fair-play. mora on svoje sprovesti pa makarvojnik srece je napisao/la:cuj ne moze aa sto ne moze kad je uvijek moglo samo sad odjednom ne mozeeElegant je napisao/la:Mislim da je ova prica oko "prostora" koji se dodjeluje gostujucim navijacima bespotrebna, stadion je jednostavno takav da nema drugih mogucnosti.
OCEMO DERBI ; DERBI NA KOSEVU
Jos jucer je sa predsjednikom dogovoreno na utakmici, u slucaju da budemo nezadovoljni sa njihovom "ponudom" sto se tice mjesta za nas, organizovacemo projekciju na Kosevu.
Jos jucer je sa predsjednikom dogovoreno na utakmici, u slucaju da budemo nezadovoljni sa njihovom "ponudom" sto se tice mjesta za nas, organizovacemo projekciju na Kosevu.
I NAS JE SJEVER SADA OPET NAJJACI
-
- Kontakt:
ZAŠTO NISU DOŠLE HORDE ZLA? DOŠLE HORDE ZLA? DOŠLE HORDE ZLA?
KAO PRVO SELJACINE JEDNE SA ALFAKOVCA: Dobili ste informaciju NEPOTVRĐENU! Nezna se sta cete dobit i koliko cete dobit. Jos ste kao i obicno poceli pricati nebuloze da smo MI imali umjesane prste u to. Ma svaka vam čast novinari, 10 minuta nakon što ste primili vijest o MOGUĆEM smanjenju i MOGUĆEM bojkotu, vi zaključujete gluposti. Nama nesmeta došli ne došli jer ste kako god okreneš jadni. Isti mi je ku.rac bili ili nebili tu, ionako vas nikad nečujem (osim zadnjih 10 min proslog derbyja to stoji). Znaci VEC trazite izgovor. Nevalja vam to "maleni" moji. Zato MOLIM VAS dok nedobijete POTVRĐENU informaciju, NEMOJTE pricati i nagađati. Mi smo previse velik klub da bi se vas bojali. Vazda ste bili podređeni, i od sad cete biti. I nakon ovog posta ja znam da ce se naci neki pametnjakovic da kaze rijec dvije kako ja pricam gluposti, jos kad sam cuo danas cini mi se ona levatina, batistuta da mi je reko da ja zivim u imaginarnom svijetu. HAJD da mi je to reko jedan grobar ili neko ko mi moze to reci, ALI PITA jedna obicna, ista ona pita koja pjeva đes ba đes ba pobjego, a nezna ko bjezi vec dugi niz godina. To su iste one pite koje ja njih 10 pitam sto navijate za Sarajevo a odgovor je uvjek isti: RADI FURKE, radi spice itd. I opet dođe neko i kaže joj eno mi vas ubili prosli derby. A glupani jedni gledate li vi malo dalje od tog proslog derbyja? gledate li vi sta smo mi vama uradili sve. PA neki dan, na nasoj temi lik pita istu ovu balavu ekipu batistuta, ups, samosarajevo itd. pita ih nabrojte mi 5 utakmica ove i prosle sezone ZAJEDNO kad vas je bilo vise od 5 milja na stadionu. Oni sute. Jer neznaju, jer se nemogu sjetit. Ja vas molim da prestanete pricati o nekom vasem "velikom klubu". Sagledajte malo cinjenice, zapitajte se malo ko, sta, kako, kuda. A posebno sam se ismijao za one optuzbe o kopiranju. Koja je to ironija majko moja mila kad ti jedan pitar kaze da kopiras nekoga. I jos pisu kako smo to mi organizovali, i ono sa proslom sezonom, sa bubnjem i megafonom. PA DEBILI nama su branili na milion utakmica da unosimo rekvizite, NASA sopstvena uprava. GADITE MI SE!
KAO PRVO SELJACINE JEDNE SA ALFAKOVCA: Dobili ste informaciju NEPOTVRĐENU! Nezna se sta cete dobit i koliko cete dobit. Jos ste kao i obicno poceli pricati nebuloze da smo MI imali umjesane prste u to. Ma svaka vam čast novinari, 10 minuta nakon što ste primili vijest o MOGUĆEM smanjenju i MOGUĆEM bojkotu, vi zaključujete gluposti. Nama nesmeta došli ne došli jer ste kako god okreneš jadni. Isti mi je ku.rac bili ili nebili tu, ionako vas nikad nečujem (osim zadnjih 10 min proslog derbyja to stoji). Znaci VEC trazite izgovor. Nevalja vam to "maleni" moji. Zato MOLIM VAS dok nedobijete POTVRĐENU informaciju, NEMOJTE pricati i nagađati. Mi smo previse velik klub da bi se vas bojali. Vazda ste bili podređeni, i od sad cete biti. I nakon ovog posta ja znam da ce se naci neki pametnjakovic da kaze rijec dvije kako ja pricam gluposti, jos kad sam cuo danas cini mi se ona levatina, batistuta da mi je reko da ja zivim u imaginarnom svijetu. HAJD da mi je to reko jedan grobar ili neko ko mi moze to reci, ALI PITA jedna obicna, ista ona pita koja pjeva đes ba đes ba pobjego, a nezna ko bjezi vec dugi niz godina. To su iste one pite koje ja njih 10 pitam sto navijate za Sarajevo a odgovor je uvjek isti: RADI FURKE, radi spice itd. I opet dođe neko i kaže joj eno mi vas ubili prosli derby. A glupani jedni gledate li vi malo dalje od tog proslog derbyja? gledate li vi sta smo mi vama uradili sve. PA neki dan, na nasoj temi lik pita istu ovu balavu ekipu batistuta, ups, samosarajevo itd. pita ih nabrojte mi 5 utakmica ove i prosle sezone ZAJEDNO kad vas je bilo vise od 5 milja na stadionu. Oni sute. Jer neznaju, jer se nemogu sjetit. Ja vas molim da prestanete pricati o nekom vasem "velikom klubu". Sagledajte malo cinjenice, zapitajte se malo ko, sta, kako, kuda. A posebno sam se ismijao za one optuzbe o kopiranju. Koja je to ironija majko moja mila kad ti jedan pitar kaze da kopiras nekoga. I jos pisu kako smo to mi organizovali, i ono sa proslom sezonom, sa bubnjem i megafonom. PA DEBILI nama su branili na milion utakmica da unosimo rekvizite, NASA sopstvena uprava. GADITE MI SE!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Ma da nam daju cijeli sjever ne bi nas došlo maximala 3 milje.Zato popuniti ova mjesta što su dali.Ipak je to njihov stadion.Kad mi napravimo sebi stadion mi će mo njima dati hiljadu mjesta,što jes,jes
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
hahah sad smo 2 koraka ispredsaninhz87 je napisao/la:OCEMO DERBI ; DERBI NA KOSEVU

a ide li plava pruga dalje od hrasnice?? 

-
- Kontakt:
mozda zato sto zna da ste bleda kopijaMegamon je napisao/la:Halo koji krac kopiras tudje pjesmespica je napisao/la:Svake noci sanjam jaaaa da je veca Grbavicaaaaa, pa da mozemo svi da stanemo.. Napravi im Žujo hee, malo vece tribineee deset hiljadaaaaaa stize Hordasaaa ...

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
po pravilima saveza 5 posto ide navijacima gostujuce ekipe
e sad posto ima stolica kako vi pitari kazete posto nikad na grbavici nije bilo 15 000 hiljada
vec samo 8 000
pa da pomnozimo
8000*80/100=400
e sad posto ima stolica kako vi pitari kazete posto nikad na grbavici nije bilo 15 000 hiljada
vec samo 8 000
pa da pomnozimo
8000*80/100=400
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
Neki pocinju shvacati, hvala Bogu.rumbalija je napisao/la:Ma da nam daju cijeli sjever ne bi nas došlo maximala 3 milje.Zato popuniti ova mjesta što su dali.Ipak je to njihov stadion.Kad mi napravimo sebi stadion mi će mo njima dati hiljadu mjesta,što jes,jes
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, mire971, nedimmmm1337 i 47 gostiju.