NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

sandiegochargers
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la sandiegochargers » 20 okt 2010, 19:56

@ marseille_uniqe brate ohladi malo nakon 5 utakmica vec ih vidis kao prvake

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 21 okt 2010, 22:16

ja cu vama samo citat mog posta dati na kraju ove sezone od prije 8 mjesec i jedno kada sam nesto reko avi mi se smijali i onda sam vam ja samo reko vidimo se na pocetku ove sezone i kad zavrsi super bowl samo polako sad ce februar
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 21 okt 2010, 23:53

marseille_unique je napisao/la:ja cu vama samo citat mog posta dati na kraju ove sezone od prije 8 mjesec i jedno kada sam nesto reko avi mi se smijali i onda sam vam ja samo reko vidimo se na pocetku ove sezone i kad zavrsi super bowl samo polako sad ce februar
Dec 06 NYJ @ NE Gillette Stadium 8:30 PM
Ima do februara jos puno vremena.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 22 okt 2010, 00:00

Muke Coltsa se nastavljaju. WR Austin Collie i TE Dallas Clark koji su druge, odnosno trece mete Manninga u napadu, ce odsustvovati sa terena duzi period. Kako pise na espn.com povrijedili su ruku, i povreda se smatra "neobicnom", i nije tip povrede gdje mozete reci: "Odsustvujes 4,6,8 sedmica." Sad je Peyton ostao samo na Reggie Wayneu, a i situacija na running backovima je losa gdje je povrijedjen Addai koji je starter, kao i njegova rezerva Donald Brown.
Lose vijesti za @EdinTM87.

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 22 okt 2010, 14:06

sta salty misli o redskinsima koji dolaze u grad?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 okt 2010, 14:15

sandiegochargers je napisao/la:sta salty misli o redskinsima koji dolaze u grad?

imaju dobru odbranu,a nas offense line los sta da kazem :)....mislim da smo kvalitetni bez obzira na sve to....mislim ipak da cemo ovo dobiti jer ne smijemo vise kiksati kuci, jer imamo kuci neke teske utakmice
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 22 okt 2010, 14:42

randy_moss je napisao/la:Muke Coltsa se nastavljaju. WR Austin Collie i TE Dallas Clark koji su druge, odnosno trece mete Manninga u napadu, ce odsustvovati sa terena duzi period. Kako pise na espn.com povrijedili su ruku, i povreda se smatra "neobicnom", i nije tip povrede gdje mozete reci: "Odsustvujes 4,6,8 sedmica." Sad je Peyton ostao samo na Reggie Wayneu, a i situacija na running backovima je losa gdje je povrijedjen Addai koji je starter, kao i njegova rezerva Donald Brown.
Lose vijesti za @EdinTM87.
Vidio sam kako se povrijedio Addai, al Collie Clark :o :o :cry: :cry: :cry: Samo jos treba da se Peyton povrijedi :( Nadam se da ce se oporaviti sto prije, inace tesko da cemo uci u plejof, a kamoli SuperBowl...
Samo jedno pitanje, koliko se igra utakmica u Regularnoj sezoni ?
Idu prvih 8 na istoku i prvih 8 na zapadu... igra se jedna utakmica... prednost domaceg terena ima tim koji je imao najbolji omjer u regularnoj sezoni ?
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 22 okt 2010, 14:46

16 utakmica u regularnoj sezoni. dvije najbolje iz svake konferencije prvo kolo play offa ne igraju. 3.najbolja ekipa u konferenciji igra sa 6. a 4. sa 5. to je wildcard. dalje imas divisional playoffs,finale konferencije i superbowl

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 22 okt 2010, 15:15

sandiegochargers je napisao/la:16 utakmica u regularnoj sezoni. dvije najbolje iz svake konferencije prvo kolo play offa ne igraju. 3.najbolja ekipa u konferenciji igra sa 6. a 4. sa 5. to je wildcard. dalje imas divisional playoffs,finale konferencije i superbowl
Samo 16 :cry: Jel se ikad desil 16:0 da neka ekipa ima ? i samo 6. ide... sad mi je jasnije.... moze li neko postavit trenutnu tabelu ili neki link gdje mogu vidjeti stanje....hvalaa... jedva cekam nedelju...napalio sam se na ovo skroz :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 okt 2010, 16:16

pa imas na http://www.NFL.com :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 22 okt 2010, 22:50

Dallas Clark nece igrati vise ove sezone zbog operacije rucnog zgloba i Peyton Manning gubi jedan od najbitnijih dijelova slagalice.
Postase Coltsi AFC oblik Green Baya. TE gotov za sezonu, 2-i i 3-i receiver povrijedjeni 3-4 sedmice i povrijedjena oba running backa.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 23 okt 2010, 20:04

Od koga su Jetsi izgubili ?
Sta cemo za RB i WR ?
Skino sam vShare :mrgreen: Indianapolis Colts nece u playoff :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: skoro nemoguca misija...

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 23 okt 2010, 20:08

jetsi su izgubili od baltimora. ima indianapolis dovoljno oruzja da uđe u play off i bez ova tri igraca

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 24 okt 2010, 12:25

New England-San Diego večeras. randy_moss i sandiegochargers, jeste li spremni? Kakve su vam prognoze? Većina stvari večeras upućuje na Patriotse, ali ja imam neki odjećaj da će Chargersi pobijediti baš zato što su u desperatnom stanju glede trenutnog omjera i problema sa povrijedama.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 24 okt 2010, 12:51

Taktičar je napisao/la:New England-San Diego večeras. randy_moss i sandiegochargers, jeste li spremni? Kakve su vam prognoze? Većina stvari večeras upućuje na Patriotse, ali ja imam neki odjećaj da će Chargersi pobijediti baš zato što su u desperatnom stanju glede trenutnog omjera i problema sa povrijedama.
Sta minus i minus daju plus :lol: :lol: :lol: :lol: Ma NE ce ih pomest ;)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 24 okt 2010, 13:11

Sta ovo Coltsi ne igraju ove sedmice :?

Danas Takticarev Baltimore ima lagan poso protiv Billsa

Jos jedan zanimljiva tekma Chicago - Washington volio bi da ESPN prenosi, ocekujem neki tjesan rezultat, nisu nemoguci i produzetci, al ako Washington bude igrao kao protiv Coltsa u zadnjoj cetvrtini mislim da ce dobit. :D

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 24 okt 2010, 13:22

Taktičar je napisao/la:New England-San Diego večeras. randy_moss i sandiegochargers, jeste li spremni? Kakve su vam prognoze? Većina stvari večeras upućuje na Patriotse, ali ja imam neki odjećaj da će Chargersi pobijediti baš zato što su u desperatnom stanju glede trenutnog omjera i problema sa povrijedama.
Kucni duel danas.
Da su Chargersi kompletni, tu prije svega mislim da igra trio Jackson, Floyd i Gates, vjerovatno ne bi imali sanse, jer bi Rivers bacao duboke lopte svaki drugi napad, a bas se pati secondary sto se tice jump balls.
Ovako Jackson je vani, Floyd doubtful za utakmicu, a Gates ce vjerovatno igrati sa povrijedjenim noznim palcem.
Ako smo zaustavili Ricea, Mathews ne bi trebao predstavljati prevelik problem.
Odbrana je napucana, pa ejjj oni imaju no.1 odbranu i no.1 napad!
Velika steta je samo sto su igrali protiv: Kansas Citya, Seatllea, Oaklanda, Jacksonvillea, Arizone i St. Louisa.
Bas i nije mjerilo.
Ofanzivna linija im je tragicna, McNeill dobio cash i odlucio malo da se odmori, pa nek Rivers trpi batine.
Special Teams :shock: :shock: :shock:
Tate je vec vratio 2 kickoffa za TD, a Edelman i Welker su zvijeri sto se tice punt returna. Chung upada ako sta god treba blokirati. Trebali bi sta dati na podrucju specijalaca.
I usput, povrijedjen je kicker SD Nate Kaeding, pa ko zna kakvog su doveli.
Bez opustanja, igrati kao protiv Baltimorea, uz malo bolju zastitu Bradya, ali opet Chargersi nemaju nekog poput Ngate i Suggsa ili Lewisa da me strah svakog blitza.

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 24 okt 2010, 13:25

EdinTM87 je napisao/la:Sta ovo Coltsi ne igraju ove sedmice :?

Danas Takticarev Baltimore ima lagan poso protiv Billsa

Jos jedan zanimljiva tekma Chicago - Washington volio bi da ESPN prenosi, ocekujem neki tjesan rezultat, nisu nemoguci i produzetci, al ako Washington bude igrao kao protiv Coltsa u zadnjoj cetvrtini mislim da ce dobit. :D
Bye week.

Dolazi vam u idealnom trenutku, da poslozite redove zbog skorih povreda vasih startera.

sandiegochargers
Kontakt:

Post Postao/la sandiegochargers » 24 okt 2010, 18:46

dobra vecer. nadam se da ce veceras san diego pokazati zube i da nece dopustiti poraz na qualcomm stadionu i pored svih povreda i lose hemije u ekipi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2010, 19:30

vidjel neko kako Bearsi napravise TD :)....odbrana napala na Mcnaba koji je skoro bio oboren i on je posao brzo samo izbaciti, ali ovi iz odbrane pokupise loptu i TD..... Znaci kod nas samo odbrana moze napraviti TD ko i obicno :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.