Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
pippo bivsi, miha novi trener bologne
kakva sansa za milan :kafa:
kakva sansa za milan :kafa:
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kao i Donnaruma prije 2 godine.Osim13 je napisao/la:Piatek u Juveu na ljeto? :ljepota
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Može, oni nama Khediru i Barzaljia uz našu doplatu od 70 miliona, da opet napravimo vrhunski posao kao i prethodna dva puta sa njimaOsim13 je napisao/la:Piatek u Juveu na ljeto? :ljepota
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- nextterrain
- Kontakt:
Pjontek bolji od Lewandowskog
Ali kako su Milik, Pjontek i Lewa facijalno i fizički baš slični za ne povjerovati
Ali kako su Milik, Pjontek i Lewa facijalno i fizički baš slični za ne povjerovati
Kazu, isti postar postu donosio!nextterrain je napisao/la:Pjontek bolji od Lewandowskog![]()
Ovaj Milik najlošiji špic u Italiji, u usporedbi sa njim Destro i sl mu dođu ko rasni napadači. Fejl uprave Napolija je odricanje Zapate i dovođenje Poljaka.
embrace the chaos
oduvijek je bio precijenjen po mom mišljenju s tim da su ga i ove povrede dodatno unazadile.
mada yebo milika, sad je aktuelan drugi poljak
mada yebo milika, sad je aktuelan drugi poljak
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Bravo Milan.Valjda Inter sutra nekako prođe pa da se zada osveta za prošlu godinu.Iako puno je problema sa ozljedama pa sam sve manje siguran u to.Politano,De Vrij i Keita out je previse.
milan suvereno korača ka finalu, gdje će ga jube opet pomesti. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
serie a nije spremna za piateka :kafa:
Il Club più titolato al mondo!
To je specijalitet Cristiana .Penal masta.chi3llo je napisao/la:Jedino na penale jer nece atletico gola dat.leorey je napisao/la:Juve je osrednja ekipica koja nema konkurenciju u ligi. Prolazi ovo Atletico glatko.
Koliko je od ovih 16 golova dao iz penala ?
Juce osvaja.
Bravo Milan.
Cuvajte nam ovog Poljaka dobro, nemojte da mu sta fali.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Damo Mandzu na posudbu za obavezom otkupa i doplata 8 miliona za Piateka. Rizikovao bih ja to.Gefufna je napisao/la:Bravo Milan.![]()
meni su svi ljudi na planeti slični. Ono, glava, ruke, noge...Milika ne znam ali da je ovaj Pjontek u faci sličan sa Lewom...ne znam samo po čemunextterrain je napisao/la:Pjontek bolji od Lewandowskog![]()
- Romagnoli13
- Kontakt:
A opšte je poznata stvar da Juventus tek tako kupi nekog iz Milana. How yes, no.dinoo je napisao/la:Damo Mandzu na posudbu za obavezom otkupa i doplata 8 miliona za Piateka. Rizikovao bih ja to.Gefufna je napisao/la:Bravo Milan.![]()
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Uzet cemo ga dzaba za 18 mjeseci.
Evo bacam kletvu, nece dat vise od 2 gola do kraja sezone.
Evo bacam kletvu, nece dat vise od 2 gola do kraja sezone.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Je li ima razlog zasto bi Juventus doveo poljskog Immobilea?
Nismo doveli ni italijanskog Kariusa.
Nismo doveli ni italijanskog Kariusa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.