FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja ne znam šta vi gledate, al Lazić je u sredini katastrofa, 3-4 netacna pasa vec ima
U onom brazilcu ima nesto, lijepo odigra i bjezi.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ma hoce, klasa je za sve nase stopere, bilo bi samoubistvo da ne igraDenchi je napisao/la:Kao da Mujakica nece biti u prvih 11...
1946~
Stanoje se opet zajebaje pred svojih 16... imao fin dribling ranije pa se oslobodio...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja brazilca nisam jos vidio s loptom uopsteledesma je napisao/la:Ja ne znam šta vi gledate, al Lazić je u sredini katastrofa, 3-4 netacna pasa vec ima
lazic igra defanzivno, kroz sredinu niko nije prosao s loptom.
Ne znam jesi gledao s velezom, pa da uporedis
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovaj brazilac ko muha po terenu, Stanoje mangupčina jedna.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Koja je numera onaj Krepaldi? Ja nikako da ga skontam.
Lijevo se bocni, i bozepomozi, uduolavaju, desno tanki. Sisic visi. Lazic zna, ali luta, zacepljava necije rupe (Krepaldijeve??). Sabanovic previse usamljen. Osjeti se rupa desno
Lijevo se bocni, i bozepomozi, uduolavaju, desno tanki. Sisic visi. Lazic zna, ali luta, zacepljava necije rupe (Krepaldijeve??). Sabanovic previse usamljen. Osjeti se rupa desno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ništa ni s čim
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Uzasna utakmica za gledat. Brazilac dobar !
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Crepulja definitivno. Rastrcano, ali stihijski. Jalovo. Nikako do 16.Denchi je napisao/la:Bar CrepuljaVenamaHrabrih je napisao/la:Ide fino od noge do noge, ali fali 'deseetka', menščini. Naki bezidejni.![]()
Treba jedan ofanzivac da bude prevaga...
Velkoskom idol gerrard, sad mi je jos drazi.
Dobro vi ista upratite na ovim utakmicama ja samo šabanovica i stanojevica vidim
Dobro vi ista upratite na ovim utakmicama ja samo šabanovica i stanojevica vidim
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Brazilac ti je na lijevoj strani 2-3 prekrsaja na njemu bila, ostavi loptu i bjezi fina tehnika, u odnosu na Jahica vise zasluzuje Tursku i novu prilikuDenchi je napisao/la:Ja brazilca nisam jos vidio s loptom uopsteledesma je napisao/la:Ja ne znam šta vi gledate, al Lazić je u sredini katastrofa, 3-4 netacna pasa vec ima
lazic igra defanzivno, kroz sredinu niko nije prosao s loptom.
Ne znam jesi gledao s velezom, pa da uporedis![]()
A Lazic bolje igra u odbrani, gledao sam protiv Veleža
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Evo fina kontra
Jao ovih sto se zale na sudiju boze dragi nijedno pravilo ne priznaju

Jao ovih sto se zale na sudiju boze dragi nijedno pravilo ne priznaju
- f0rest1946
- Kontakt:
A sto mi se svidja ovaj mali Brazilac, obavezno ga potpisat
U ovih 30 min sto sam vidio bolji od Halilovica, Hebibovica i Sisica 5x na krilnoj poziciji
U ovih 30 min sto sam vidio bolji od Halilovica, Hebibovica i Sisica 5x na krilnoj poziciji
A dobro sad 5xf0rest1946 je napisao/la:A sto mi se svidja ovaj mali Brazilac, obavezno ga potpisat![]()
Nije nevidljiv ima ga, jos da je opasan valjalo bi
Husref će infarkt dobiti, kad reče JOOOOOOJ hahahhahaha
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ako nista potpisat na 2g, i na posudbu u mladost dk, ima nesto u njemu ljudi, ima smisao za igruDenchi je napisao/la:A dobro sad 5xf0rest1946 je napisao/la:A sto mi se svidja ovaj mali Brazilac, obavezno ga potpisat![]()
U ovih 30 min sto sam vidio bolji od Halilovica, Hebibovica i Sisica 5x na krilnoj poziciji![]()
![]()
Nije nevidljiv ima ga, jos da je opasan valjalo bi
Preuzeli su nam sredinu strateški. Ne sviđa mi se, zasad. Prebacu
Gooool!!!
Gooool!!!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 10 gostiju.