Evo sad si vidio kakvu kontru mali odigra i kakva asistencija za SisicaDenchi je napisao/la:A dobro sad 5xf0rest1946 je napisao/la:A sto mi se svidja ovaj mali Brazilac, obavezno ga potpisat![]()
U ovih 30 min sto sam vidio bolji od Halilovica, Hebibovica i Sisica 5x na krilnoj poziciji![]()
![]()
Nije nevidljiv ima ga, jos da je opasan valjalo bi
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Takoo je sinee moj, kakav asist
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
halilovic u sredini satro playa glumi ovo je I dobro hahah
Sta je ovo Bekic izasao?
Sta je ovo Bekic izasao?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Cini mi se da jeste. Nije los, dobra kretnja i nema mnogo mudrovanja. Oslobadja se lopte na vrijeme. Bolje odigrao nego Sisic. Do sada Sabanovic najbolji.Benkara21 je napisao/la:Jel ovo Crepaldi asistent?
Evo ga helikopter proleti
Zbuni naše
1:1
Zbuni naše
1:1
Jel sad lazic na beka otiso
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Oj Halila majko mila.
tri vezane greške, i normalno golsonpenn je napisao/la:1-1
Ja citam Osmanovic gol kontam 2:0 za nas,meni u glavi jos u Sarajevu 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Halil krivac, Stanoje također
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
E,onog Halilovica treba s noge na nogu odmah **** izbaciti za sva vremena...
24ka je djokanovic? On je na desnom beku a sabanovica na lijevi stavili?
Treba ovu odbranu utegnuti jos, Lazic moze tu upadati po potrebi, po meni ne moze nikom mjesto uzeti jos iz prvih 11
Fali jedan igrac odluke tj. Valjao bi strasno
Treba ovu odbranu utegnuti jos, Lazic moze tu upadati po potrebi, po meni ne moze nikom mjesto uzeti jos iz prvih 11
Fali jedan igrac odluke tj. Valjao bi strasno
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 30 jan 2019, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Crepaldi,sasvim solidan igrac i kad se uklopi u igru i malo oslobodi mogao bi biti pojacanje za nas,odlicne kretnje,dobar pas,jos malo iga pozadi sasvim ok
Ja ne znam jel do mene al meni je ovaj Sisic i pored ovog gola katastrofa igrac, ko muha brz glave nit zna ofanzivno ni defanzivno sta treba igratii
Ako vec Jahic ide u antaliju onda i ovaj brazilac treba, bolji je od njeg za 3 klase a iskreno nijedan od njih obojice mi nisu kvalitet za FKS
Lazic ce biti extra pojacanje, a idto tako mislim da ce veliki dobitak u drugom dijelu biti Sofranac ako ga povrede zaobidji aBd
Ako vec Jahic ide u antaliju onda i ovaj brazilac treba, bolji je od njeg za 3 klase a iskreno nijedan od njih obojice mi nisu kvalitet za FKS
Lazic ce biti extra pojacanje, a idto tako mislim da ce veliki dobitak u drugom dijelu biti Sofranac ako ga povrede zaobidji aBd
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Trenutno korisnika/ca: Jadnimi, supervizor i 50 gostiju.