FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 30 jan 2019, 18:23

Jel zna neko ko je novi igrač na treninzima i iz kojeg kluba iz druge federalne je došao na probu?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jan 2019, 18:24

Pa po meni vecu krivicu i odgovornost ce imat Hadzija ako presuti na to i pusti Husrefa da ovaj mali od 23 godine dobije ugovor, a svima je jasno da nema kvalitet.

Al sacekajmo da se odigraju pripremne i u turskoj, tesko je vidjet sve u utakmici dvije.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jan 2019, 18:25

Al ljudi opraše sa Jahicem kao da citav klub ovisi o njemu. Daj ba popustite vjerujem Husrefe i Hadziji pa sta i da je Jahic promasaj. Treba otjerali Husa i Hadziju zbog toga??
Ocito da je ovo menagerska hajka na klub i Husrefa

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2019, 18:26

Mustafić će izgleda ostati u Sarajevu, Čelik bi mogao snositi troškove za Pavlovića.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 30 jan 2019, 18:30

Čovjek se pojavi na forum i krene u krstaški rat, Husrefa na lomaću.
Ima pravo na mišljenje, ali je naporan.
Tu uopše nije bitan ovaj bilmez oz Amerike, tu je bitna lićna netrpeljivost prema Musemiću, bilmez je samo sredstvo preko koga se pokušavaju rješavati druge stvari.

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 30 jan 2019, 18:31

bordobijeli je napisao/la:Al ljudi opraše sa Jahicem kao da citav klub ovisi o njemu. Daj ba popustite vjerujem Husrefe i Hadziji pa sta i da je Jahic promasaj. Treba otjerali Husa i Hadziju zbog toga??
Jeste, mi smo menadzeri a ti si tipicni nadprosjecni bosnjo!!!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 jan 2019, 18:32

Jest eto 90% ljudi ovdje menadjeri pa imaju svoj interes, a u sustini klub nikad bolje nije funkcioniso na svim poljima , konacno se radi profesionalno, niko 95% stvari ne zna
Al zato imamo oci i mozemo sabrati 2+2, Jahic je antitalenat i Runda ga gura u klub i jedini koji odlucuje hoce li potpisati je Husref i ne treba dozvoliti to tamam duplu krunu osvojili, daj da konacno idemo naprijed u svakom pogledu

Ovo za Pavlovica je meni odron, ovaj ker nije zasluzio ni da trenira a kamoli da ga saljemo u celik i vracamo u formu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 30 jan 2019, 18:32

SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel zna neko ko je novi igrač na treninzima i iz kojeg kluba iz druge federalne je došao na probu?
Nije valjda da ima i takvih. E to se ne smije desavati. :D :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2019, 18:35

SarajevoJeBordo je napisao/la:Jel zna neko ko je novi igrač na treninzima i iz kojeg kluba iz druge federalne je došao na probu?
Briši ovo dok nije kasno :urnebes:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jan 2019, 18:35

KriskaKruha je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Al ljudi opraše sa Jahicem kao da citav klub ovisi o njemu. Daj ba popustite vjerujem Husrefe i Hadziji pa sta i da je Jahic promasaj. Treba otjerali Husa i Hadziju zbog toga??
Jeste, mi smo menadzeri a ti si tipicni nadprosjecni bosnjo!!!
Ponosan bošnjak, Ponosan na FKS, Ponosan na Husrefa
Bit cemo prvaci ne moze te pokvariti šampionsku atmosferu s spinovima o Jahicu
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 30 jan 2019, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jan 2019, 18:36

@Inijesta ne baš po cijenu duple, al fino na kraju sezone sjest i porazgovarat na tu temu. Ipak je sad trofej najpreči al ne treba ovo gurat pod tepih.
Slažem se za Pavlovića, fuj. Treba smradu uništit karijeru, yebo ga Čelik. Ne bi on meni na terminu branio.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jan 2019, 18:37

Treba Crepaldiju stražu postaviti oko kuce da nam ne utekne negdje... :rol: :rol:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 30 jan 2019, 18:39

Kako ovde ima ogranicenih pjudi jbt led...
ne pljuje niko ni po kome! Ni po ovom amerikancu ni po husrefu. Vec se kritikuje potencijalno davanje ugovora ovom momku jer ocito da nema kvaliteta, a pouceni iskustvom sa Tucakovicem koji je bio tu, takodjer po RUNDINOJ liniji, ljudi imaju puno pravo da kritikuju i da pricaju. Nismo zeljeznicar i ovo nije lobotomija!!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 30 jan 2019, 18:39

Vanja8 je napisao/la:Treba Crepaldiju stražu postaviti oko kuce da nam ne utekne negdje... :rol: :rol:
Treba ga u Chipas odvest i otvorit račun na ime kluba. Nek dobije koju kilu. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2019, 18:40

Vanja8 je napisao/la:Treba Crepaldiju stražu postaviti oko kuce da nam ne utekne negdje... :rol: :rol:
Evo ja dežuram ispred hotela

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jan 2019, 18:41

skoroalen je napisao/la:
Treba ga u Chipas odvest i otvorit račun na ime kluba. Nek dobije koju kilu. :lol:
E ako se uskembi,nista od one igre danas,treba njega jos na dijetu staviti ... :rol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 30 jan 2019, 18:43

MortemHz je napisao/la:
Evo ja dežuram ispred hotela
Do koliko si Morteme ?
Ja cu doci da te zamijenim... :urnebes:

KriskaKruha
Kontakt:

Post Postao/la KriskaKruha » 30 jan 2019, 18:43

FrancescoTotti je napisao/la:Kako ovde ima ogranicenih pjudi jbt led...
ne pljuje niko ni po kome! Ni po ovom amerikancu ni po husrefu. Vec se kritikuje potencijalno davanje ugovora ovom momku jer ocito da nema kvaliteta, a pouceni iskustvom sa Tucakovicem koji je bio tu, takodjer po RUNDINOJ liniji, ljudi imaju puno pravo da kritikuju i da pricaju. Nismo zeljeznicar i ovo nije lobotomija!!!
Ja napisao oko 100 postova o ovome i nisam znao ovako objasniti ko sto si ti objasnio u par recenica :tokralju: Znas da mi je ponekad zao sto i ja nisam zavrsio bilo kakvu skolu :mrgreen:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 30 jan 2019, 18:44

skoroalen je napisao/la:@Inijesta ne baš po cijenu duple, al fino na kraju sezone sjest i porazgovarat na tu temu. Ipak je sad trofej najpreči al ne treba ovo gurat pod tepih.
Slažem se za Pavlovića, fuj. Treba smradu uništit karijeru, yebo ga Čelik. Ne bi on meni na terminu branio.
Ma znam brate al mi bude krivo, vjeruj mi da nikad bolja situacija u klubu nije bila, ne cure info ne vidi mahala nikakvu rijec i ovo sto se sazna zna se tek skoro pri zavrsenom poslu ili je nije toliko bitno, ovi Vijetnamci zele u klub i to bi bila extra stvar i onda dodju neki paraziti i uvaljuju anittalenta u klub samo zbog licne koristi, naravno da bi im i ja to halalio da se titula uzme al treba tome stati u kraj, preslo se preko slucaja Tucakovic i dosta!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jan 2019, 18:44

Kaze ne pljuje niko po nikome a pišu Husref izdao klub uvaljuje menagerske igrace. Namjerno neko stvara negativnu atmosferu da nije Jahic nasli bi nekog drugog da udaraju po klubu i Husrefu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Burberry46, kogmagie46, PingoFTW i 33 gosta.