Do koliko si Morteme ?MortemHz je napisao/la:Evo ja dežuram ispred hotelaVanja8 je napisao/la:Treba Crepaldiju stražu postaviti oko kuce da nam ne utekne negdje...![]()
Ja cu doci da te zamijenim...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Do koliko si Morteme ?MortemHz je napisao/la:Evo ja dežuram ispred hotelaVanja8 je napisao/la:Treba Crepaldiju stražu postaviti oko kuce da nam ne utekne negdje...![]()
Ja napisao oko 100 postova o ovome i nisam znao ovako objasniti ko sto si ti objasnio u par recenicaFrancescoTotti je napisao/la:Kako ovde ima ogranicenih pjudi jbt led...
ne pljuje niko ni po kome! Ni po ovom amerikancu ni po husrefu. Vec se kritikuje potencijalno davanje ugovora ovom momku jer ocito da nema kvaliteta, a pouceni iskustvom sa Tucakovicem koji je bio tu, takodjer po RUNDINOJ liniji, ljudi imaju puno pravo da kritikuju i da pricaju. Nismo zeljeznicar i ovo nije lobotomija!!!
Ma znam brate al mi bude krivo, vjeruj mi da nikad bolja situacija u klubu nije bila, ne cure info ne vidi mahala nikakvu rijec i ovo sto se sazna zna se tek skoro pri zavrsenom poslu ili je nije toliko bitno, ovi Vijetnamci zele u klub i to bi bila extra stvar i onda dodju neki paraziti i uvaljuju anittalenta u klub samo zbog licne koristi, naravno da bi im i ja to halalio da se titula uzme al treba tome stati u kraj, preslo se preko slucaja Tucakovic i dosta!skoroalen je napisao/la:@Inijesta ne baš po cijenu duple, al fino na kraju sezone sjest i porazgovarat na tu temu. Ipak je sad trofej najpreči al ne treba ovo gurat pod tepih.
Slažem se za Pavlovića, fuj. Treba smradu uništit karijeru, yebo ga Čelik. Ne bi on meni na terminu branio.
Slažem se Toti,niti je spinovanje niti je pljuvanje...FrancescoTotti je napisao/la:Kako ovde ima ogranicenih pjudi jbt led...
ne pljuje niko ni po kome! Ni po ovom amerikancu ni po husrefu. Vec se kritikuje potencijalno davanje ugovora ovom momku jer ocito da nema kvaliteta, a pouceni iskustvom sa Tucakovicem koji je bio tu, takodjer po RUNDINOJ liniji, ljudi imaju puno pravo da kritikuju i da pricaju. Nismo zeljeznicar i ovo nije lobotomija!!!
Planirao sam ostati do ceneraVanja8 je napisao/la:Do koliko si Morteme ?MortemHz je napisao/la:Evo ja dežuram ispred hotelaVanja8 je napisao/la:Treba Crepaldiju stražu postaviti oko kuce da nam ne utekne negdje...![]()
Ja cu doci da te zamijenim...
Pa ne pljuje niko, istina nije pljuvanje. Šta su drugo Tucaković i Jahić nego Rundini antitalenti? Niko nije rekao "Husrefe odlazi", nego govorimo da to nije u redu prema ostaloj djeci u klubu, a i prema nama navijačima, da nas farbaju lažnim statistikama. Husrefu puna podrška za trenerski posao al ovo treba da prestane. I ako se smjelo za Čalu reć da je bezmudi ziheraš, smije se i za Husrefa reć da šuruje s Rundom i uvaljuje nam ove amatere. Dobro Totti reče, nije lobotomija.bordobijeli je napisao/la:Kaze ne pljuje niko po nikome a pišu Husref izdao klub uvaljuje menagerske igrace. Namjerno neko stvara negativnu atmosferu da nije Jahic nasli bi nekog drugog da udaraju po klubu i Husrefu
Nemoj to, prepast će se Cruz pa pobjeć, k'o onaj Španac kod kona.Vanja8 je napisao/la:Ok Morteme u 22 h dolazim da te mijenjam,ne znam da li da pozajmim od Amawa Lutvu...![]()
![]()
Čala je gospodin. to i jest problem sto svi misle da sve znaju, pustite ljude u klubu da rade svoj posao a mi trebamo dati podrsku. Da nas bude bar 5 milja u proljetnom.skoroalen je napisao/la:Pa ne pljuje niko, istina nije pljuvanje. Šta su drugo Tucaković i Jahić nego Rundini antitalenti? Niko nije rekao "Husrefe odlazi", nego govorimo da to nije u redu prema ostaloj djeci u klubu, a i prema nama navijačima, da nas farbaju lažnim statistikama. Husrefu puna podrška za trenerski posao al ovo treba da prestane. I ako se smjelo za Čalu reć da je bezmudi ziheraš, smije se i za Husrefa reć da šuruje s Rundom i uvaljuje nam ove amatere. Dobro Totti reče, nije lobotomija.bordobijeli je napisao/la:Kaze ne pljuje niko po nikome a pišu Husref izdao klub uvaljuje menagerske igrace. Namjerno neko stvara negativnu atmosferu da nije Jahic nasli bi nekog drugog da udaraju po klubu i Husrefu
Rekoh ,ako krene pa vidi Lutvu ,nema sanse da izadje iz hotela...skoroalen je napisao/la:Nemoj to, prepast će se Cruz pa pobjeć, k'o onaj Španac kod kona.Vanja8 je napisao/la:Ok Morteme u 22 h dolazim da te mijenjam,ne znam da li da pozajmim od Amawa Lutvu...![]()
![]()
Mislis da je uredu reci da se Husref prodao?skoroalen je napisao/la:Pa ne pljuje niko, istina nije pljuvanje. Šta su drugo Tucaković i Jahić nego Rundini antitalenti? Niko nije rekao "Husrefe odlazi", nego govorimo da to nije u redu prema ostaloj djeci u klubu, a i prema nama navijačima, da nas farbaju lažnim statistikama. Husrefu puna podrška za trenerski posao al ovo treba da prestane. I ako se smjelo za Čalu reć da je bezmudi ziheraš, smije se i za Husrefa reć da šuruje s Rundom i uvaljuje nam ove amatere. Dobro Totti reče, nije lobotomija.bordobijeli je napisao/la:Kaze ne pljuje niko po nikome a pišu Husref izdao klub uvaljuje menagerske igrace. Namjerno neko stvara negativnu atmosferu da nije Jahic nasli bi nekog drugog da udaraju po klubu i Husrefu
Ja lično to nisam rekao. Ali, ako ovaj Jahić dobije ugovor, nakon Tucakovića... Ne baš prodao, al radi usluge prijatelju uvalio dva antitalenta na finu platu i u CV im upisao najveći BH klub.Ado76 je napisao/la:
Mislis da je uredu reci da se Husref prodao?
Nisam ja rekao da si ti izjavio buraz, nego drugi forumas.Ne podrzavam da se bilo ko uhljebi u klubu, ali svaka kritika se moze reci na drugciji nacin. Reci da se prodao je krajnje bezobrazno, bar ja tako mislim.skoroalen je napisao/la:Ja lično to nisam rekao. Ali, ako ovaj Jahić dobije ugovor, nakon Tucakovića... Ne baš prodao, al radi usluge prijatelju uvalio dva antitalenta na finu platu i u CV im upisao najveći BH klub.Ado76 je napisao/la:
Mislis da je uredu reci da se Husref prodao?
Nije bitno brate koliko klub ima igrača. Bitno je da se urušava nešto što je počelo izgledati ozbiljno. To je poenta svega.emir79 je napisao/la:Da se nije Husara logovao na temu? Mozda boli sto on ne moze prismrditi klubu.
Klub ima skoro 30 igraca, ovdje zapeli za jednog igraca.
Boze baci ciglu.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Google Adsense [Bot], mnon46, nedimmmm1337, SHZ82, skoJaa i 20 gostiju.