NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NFL

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
navodno ozbiljno razmišljaju da otvore krov
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
U slučaju osvajanja SB-a Devin McCourty kao i Gronkowski najavili opraštanje od aktivnog igranja...
Mislim da bi i Brady trebao razmisliti o povlačenju, i otići na vrhuncu, jer nam po svemu sudeći slijedi re-building kao u periodu 2008-2010...
Dosta pozicija će biti potrebno pokriti naredne sezone, no odlazak McCourty-ja i Gronk-a će otvoriti dodatnih 24 miliona $ u cap space-u...
Mislim da bi i Brady trebao razmisliti o povlačenju, i otići na vrhuncu, jer nam po svemu sudeći slijedi re-building kao u periodu 2008-2010...
Dosta pozicija će biti potrebno pokriti naredne sezone, no odlazak McCourty-ja i Gronk-a će otvoriti dodatnih 24 miliona $ u cap space-u...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@salt, možeš li upaliti auto? ovde na vijestima kažu upekla vam mazija, samo polarni međedi u zoološkom mogu disat
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Realno ljudi ce nas razvalit samo tako... mozda cak obrukat. Kako zaustavit Donalda? Sve i da posaljes dvojcu na njega, tu je Suh koji ce te kaznit.
TB ima neke 3 sekunde a Wade Philipps za svaki play na pamet. One jeftine downs sa kratkim pasom za Whitea i oslonit da ce on izgurat opet po bog zna koliko yardi poslje catcha. One kratke rute Edelmanna preko sredine ako zaustave ja ne znam sta ostaje...
TB ima neke 3 sekunde a Wade Philipps za svaki play na pamet. One jeftine downs sa kratkim pasom za Whitea i oslonit da ce on izgurat opet po bog zna koliko yardi poslje catcha. One kratke rute Edelmanna preko sredine ako zaustave ja ne znam sta ostaje...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
ne znam ko više voli Peytona, Ivković ili Edo
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
dobar je bio peyton, tek sad kad ga više nema vidiš koliko fali. samo je.be ga to što je previše gubio dok su tipovi poput tomice i montane uglavnom dobijali, a prije svega ona blamaža protiv seahawksa u SB kad su ga puštali da baca pasove od po 2 jarda a njemu tri četvrtine trebalo da to skonta!
a ova dvojica su najbolji na našim prostorima, tu nema dileme, ali u poređenju sa amerima je to opet nedovoljno. ja ne znam nijedan sport gdje je razlika u kvalitetu komentatora toliko ogromna kao u američkom fudbalu
a ova dvojica su najbolji na našim prostorima, tu nema dileme, ali u poređenju sa amerima je to opet nedovoljno. ja ne znam nijedan sport gdje je razlika u kvalitetu komentatora toliko ogromna kao u američkom fudbalu
Ista kao razlika između njih dvojice (+Mihaljević) i onih sa SK srb (po mom mišljenju)jestamaji je napisao/la:dobar je bio peyton, tek sad kad ga više nema vidiš koliko fali. samo je.be ga to što je previše gubio dok su tipovi poput tomice i montane uglavnom dobijali, a prije svega ona blamaža protiv seahawksa u SB kad su ga puštali da baca pasove od po 2 jarda a njemu tri četvrtine trebalo da to skonta!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
- BernardBarnjak
- Kontakt:

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hmmmmm 

BernardBarnjak je napisao/la:
ne treba ti to O na početku
HoF Class of 2019:
Champ Bailey, CB; Pat Bowlen, owner; Gil Brandt, contributor; Tony Gonzalez, TE; Ty Law, CB; Kevin Mawae, C; Ed Reed, S; Johnny Robinson, S.
za ovoga robinsona nikad čuo
Treci Raven u HOF sto e fantasticno za ovako mladu fransizu
ostale nagrade bez iznenađenja, osim OPOY (ground) gdje su pukli šamarčinu gurleyu i dali to barkleyu.
mahomes (MVP), donald (DPOY), barkley (ROY), nagy, fangio itd itd, sve prema očekivanju.
donekle je iznenađenje i ovaj leonard (DROY), ipak on igra u marginalnom timu koji godinama nije dobio nikoga sa pozitivnim skorom, ali ‘ajde, edo ga je hvalio cijelu godinu, valjda valja nešto!
mahomes (MVP), donald (DPOY), barkley (ROY), nagy, fangio itd itd, sve prema očekivanju.
donekle je iznenađenje i ovaj leonard (DROY), ipak on igra u marginalnom timu koji godinama nije dobio nikoga sa pozitivnim skorom, ali ‘ajde, edo ga je hvalio cijelu godinu, valjda valja nešto!
da, kad skontaš da su npr. jetsi do danas imali samo tri!MElloo je napisao/la:Treci Raven u HOF sto e fantasticno za ovako mladu fransizu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.