Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Salzburg je bio bolji u prvom poluvremenu(drugo nisam gleda, pa ga ne komentarišem). Iako su u katastrofalnoj formi(gube od svakoga u slabašnoj austrijskoj ligi) u potpunosti su nadigrali Staru Damu(opet govorim o prvom poluvremenu, da ne bi bilo zabune). Moram priznati da sam očekivao laganu pobjedu Juventusa, ali sam se, po ko zna koji put, prevario. Vidim da je Miloš zabio nakon što je ušao u igru, te tako pokazuje da je sigurno prvi igrač Juventusa u ovom trenutku.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobro smo prosli kako smo odigrali. U drugom smo se malo probudili, ali tanko je bilo skroz. Nisam se ni nadao boljem kad sam vidio sastav. Bez nekoliko prvotimaca, opet je dobro. Po ko zna koji put kazem, pod hitno nam treba novi napadac. Nek se stide Alexa, ovi ostali napadaci. Covjek u zalasku karijere, nas najjaci napadac! Ovo ostalo isto prebijene macke se vuku po terenu. Nikakve koristi od njih.
Milos je lud lik!! Moze se reci da je najbolje pojacanje u zadnjih 5 godina. Pun pogodak.
Nista, idemo dalje...EL nam i nije toliko bitna koliko je Serie A!!
FORZA JUVE!
Milos je lud lik!! Moze se reci da je najbolje pojacanje u zadnjih 5 godina. Pun pogodak.
Nista, idemo dalje...EL nam i nije toliko bitna koliko je Serie A!!
FORZA JUVE!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
kod prvog gola,jasno je kako Grygera ima ubrzanje i veoma brzu promjenu pravca,kao traktor koji je skoro pa pokvario se,cak i ne radi kako treba,nesto poput valjka mu je agilnost ,Pepe je jedna nevidjena kanta,jos onaj lik nosi dres reprezentacije,pa jos bi i dali 10 miliona za njeg,pa bilo to u ratama ili ne,samo lud lik moze to
p.s.kad se povrijedi Krasic,ne do Bog,vidjecemo gdje smo
p.s.kad se povrijedi Krasic,ne do Bog,vidjecemo gdje smo
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
mozetel vi ikad ikoga pobjedit u evropi

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Mogu u prijateljskoj Braniteljaamell je napisao/la:mozetel vi ikad ikoga pobjedit u evropi![]()
![]()
![]()
Ali samo u prijateljskoj
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- sarajlija89
- Kontakt:
dobro ti si mi simpatican..pa cu se nasmijatamell je napisao/la:mozetel vi ikad ikoga pobjedit u evropi![]()
![]()
![]()
zar ti nekad nisi navijao za Juventus ili sam ja pomjesao sa nekim drugimLBJ MVP je napisao/la:Mogu u prijateljskoj Braniteljaamell je napisao/la:mozetel vi ikad ikoga pobjedit u evropi![]()
![]()
![]()
![]()
Ali samo u prijateljskoj
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nikada ili ti ga never juve mi uvijek najmrži tim bio nešto uz Barcu i Sarajevo 
Sigurno si me pomiješao u Seriji
A Inter i Napoli su mi najdraži,ali Real i Željo iznad svega u fudbalu 
Sigurno si me pomiješao u Seriji
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- sarajlija89
- Kontakt:
sad cu morat potrazit postove
..bio je neki Lebron za Juve navijao
..jos dok tema nije aktivna bila toliko 
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
A sjećam ga se i ja nisam tajsarajlija89 je napisao/la:sad cu morat potrazit postove..bio je neki Lebron za Juve navijao
Ja sam uvijek najaktivniji u Realovoj temi čak mi je ovo maloprije prvi post na temi Juvea
da nije onaj lebron jamessarajlija89 je napisao/la:sad cu morat potrazit postove..bio je neki Lebron za Juve navijao
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- sarajlija89
- Kontakt:
http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... ile&u=4753
evo ovaj..najaktivniji na temi reala hahahha
to ti ne ide u prilog
a ima i ovaj...
http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... ile&u=2629
bezobrazluk
evo ovaj..najaktivniji na temi reala hahahha
a ima i ovaj...
http://sportsport.ba/forum/memberlist.p ... ile&u=2629
bezobrazluk
@JAMES je navijao za Real možda mu je Juve isto drag,a ovaj drugi lbjking je ja mislim zavijao za Juve 
pa sve nesto juve ovo juve ono,jaka ekipa,juve se vraca na staze stare slave itd.,a dodze tamo neki klub "skonto riga"i nabije vassarajlija89 je napisao/la:sad cu morat potrazit postove..bio je neki Lebron za Juve navijao
- sarajlija89
- Kontakt:
amell je napisao/la:pa sve nesto juve ovo juve ono,jaka ekipa,juve se vraca na staze stare slave itd.,a dodze tamo neki klub "skonto riga"i nabije vassarajlija89 je napisao/la:sad cu morat potrazit postove..bio je neki Lebron za Juve navijao
![]()
![]()
ajd ba bjezi ne spamaj
a inace si mi drag nesto hhahah
@MVP
ma nema veze..zajebavam te...samo nemojte bezveze provocirat
FORZA JUVE
p.s. nemoje odgovarat
Ma neću vas zayebavat vi ste još mali za toga Milan mi je svježe meso,ali imaju malo navijača na forumu pa čekam sad ovu tekmu primere da imam koga zayebavat
Jedino što mi ne valja kod vas je što ćete sa 6 remija proć grupu
Pravo žabarski 
Jedino što mi ne valja kod vas je što ćete sa 6 remija proć grupu
1-1 protiv Red Bull? Tko je zabio? Vettel?
Steta sto je Juve tako los.. Kad sam poceo pratiti nogomet, bili su dinastija..Trezeguet, Thuram, Del Piero, Buffon i Nedved
Igrali su stvarno lijep nogomet, i nadam se da ce biti opet velikan u europu za 3-4 godina..
Steta sto je Juve tako los.. Kad sam poceo pratiti nogomet, bili su dinastija..Trezeguet, Thuram, Del Piero, Buffon i Nedved
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
dino brate mojD1n0 je napisao/la:1-1 protiv Red Bull? Tko je zabio? Vettel?![]()
Steta sto je Juve tako los.. Kad sam poceo pratiti nogomet, bili su dinastija..Trezeguet, Thuram, Del Piero, Buffon i NedvedIgrali su stvarno lijep nogomet, i nadam se da ce biti opet velikan u europu za 3-4 godina..
- sarajlija89
- Kontakt:
hahaha...D1n0 je napisao/la:1-1 protiv Red Bull? Tko je zabio? Vettel?![]()
Steta sto je Juve tako los.. Kad sam poceo pratiti nogomet, bili su dinastija..Trezeguet, Thuram, Del Piero, Buffon i NedvedIgrali su stvarno lijep nogomet, i nadam se da ce biti opet velikan u europu za 3-4 godina..
mrsko mi stavljat u najmjesnije postove..al neko ce vec
A ne brinite vi za Juve..uostalom reala razvalimo svaki put..ha ja..jel tako ili nije
"ne spamaj" sta je to??sarajlija89 je napisao/la:amell je napisao/la:pa sve nesto juve ovo juve ono,jaka ekipa,juve se vraca na staze stare slave itd.,a dodze tamo neki klub "skonto riga"i nabije vassarajlija89 je napisao/la:sad cu morat potrazit postove..bio je neki Lebron za Juve navijao
![]()
![]()
ajd ba bjezi ne spamaj![]()
a inace si mi drag nesto hhahahozb
nasmijem se uvijek
![]()
@MVP![]()
![]()
ma nema veze..zajebavam te...samo nemojte bezveze provociratmislim meni ne smeta..ja se volim zaebavat i smijesno mi sve..al ako daffy i ekipa dodju..nevalja
![]()
FORZA JUVE
p.s. nemoje odgovarat![]()
a jbg "red bul" je to,nije salasarajlija89 je napisao/la:hahaha...D1n0 je napisao/la:1-1 protiv Red Bull? Tko je zabio? Vettel?![]()
![]()
mrsko mi stavljat u najmjesnije postove..al neko ce vec...vec si standardni i punopravni clan tamo
![]()
A ne brinite vi za Juve..uostalom reala razvalimo svaki put..ha ja..jel tako ili nije![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.