FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Normalan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Normalan » 22 okt 2010, 00:36

alan ford 26 je napisao/la:I sad cemo svi kolektivno u plac zato sto koridasi nece prisustvovat tekmi? Samo da vas pitam ko je odgovoran zasto se posljednji derby igrao pred praznim tribinama?
Daj, pa ljudi se pravo naljutili tad, nisu se mogli kontrolisati. Pa zna se da su i zaštitare mlatili, sve zbog uprave. Eto koliko su bili neuračunljivi. Nije do njih.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 okt 2010, 00:37

alan ford 26 je napisao/la:I sad cemo svi kolektivno u plac zato sto koridasi nece prisustvovat tekmi? Samo da vas pitam ko je odgovoran zasto se posljednji derby igrao pred praznim tribinama?
Fina gradsk raja ( FGR) :? s letvama u ruci
1921-2011

Edvin_manijak
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_manijak » 22 okt 2010, 00:37

koridaši

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 22 okt 2010, 00:38

Seyo_TM je napisao/la:da je pogan htjela nesto vise, dosla bi na sastanak sa mupom...
Upravo tako ;)
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 okt 2010, 00:42

samosarajvo je napisao/la:Ja nisam nikad nista rekao protiv grbavice i tih 15000. Bilo vas je toliko protiv Borca i to vam niko ne moze osporit . Ali je cinjenica da taj dio koji sam ja naveo nikad nebude toliko krcat osim na derbyu.Realno kada bi se postavile stolice i na zdenku plus slovo O to je 2500 sjedecih mjesta a nas bi se zguralo tu 4000 i svi bi sretni bili i vi i mi. Mi bi bili sretni jer bi vam pokazali kako se navija po bog zna koji put a vi bi zaradili 30 000 hiljada maraka vise i eto ga :mrgreen:
Sutra su finalni pregovori u podne pa vidjecemo. Ako nam date jedno mjesto manje od prosle godine mi bojkotujemo. Ukoliko date gore navedeno ( zdenka,O ,pola istoka) mi dolazimo da vam pokazemo ko smo i sta smo :)
Dobicete sigurno manje nego prosle godine, razlog je opste poznat od cupanja stolica do bacanja baklji i svega ostalog na dio sjevera na kom sjede simpatizeri Zeljeznicara, dati vama vise prostora znaci ujedno i pomaknuti liniju razdvajanja i prazan prostor izmedju po broju karata nije toliki minus i ostati bez nekih par hiljada ali bar necete kidati stolice i gadjati obicne gledaoce ovakav stav apsolutno podrzavam poucen ponasanjem navijaca sarajeva u proteklom periodu, jednostavno necu da gledam kako balo kida i baca stolicu na mojoj Grbavici.
Mozda je i bolje da bojkotujete sitacija se vec dovoljno pogorsala da bi lako moglo biti i dodatnih gluposti da ne kazem da bi neko mogao i nastradati.Vjeruj da mi nije toliko stalo ni do rezultata koliko do toga da prodje bez neke vece frke, j.ebo batine i da se neko potuce stvari stoje mnogo gore.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 22 okt 2010, 00:42

Ma to je Nijaz završio to je bila priča koridaša...Mislim da je i sada Nijaz kriv ako se DIVOVI ne pojave.
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 22 okt 2010, 00:44

FK Sarajevo gostujućim navijačima da južnu tribinu, pa i kad igraju sa Željezničarom i sa Leotarom.
FK Željezničar da jedan dio sjeverne trbine gostujućim navijačima, pa zašto bi onda pitarima činili ustupke kad ni oni nama ne čine.
Bez obzira koliki bio dio za gostujuće navijače, to je stvar logike.

Što se tiče 3000 ulaznica, za onaj dio jeste previše, al jednostavno treba pustiti manje ulaznica u prodaju, a ne njima povećavati prostor :)
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 22 okt 2010, 00:47

Ma koji će nam uopšte "argentinci" na derbiju i lafo pregovori, poslije ove tekme sa Borcem stadion se može napuniti Manijacima i gostujućim navijačima koji će odgledati tekmu, a ovih ultra zala nema više od par stoja, pa zbog njih pregovori i ne trebaju, tako da je ovo pod uslovima kako je i prije bilo reala. A nema ni bespotrebnih prekida igre, predmeta bačenih na igrače ili gledaoce. Ma nije sve u kartama i parama, zbog par stotina babuna koji mogu pokvariti gradsku feštu nije vrijedno većeg rizika, koja milja možda manje ali napunićemo Grbavicu za derbi dovoljno i sami. Neka ih pred tv-ima, da je stadion za svakoga, svako bi ga i imao :mrgreen:
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

pipe
Kontakt:

Post Postao/la pipe » 22 okt 2010, 00:48

endem_ je napisao/la:Sta rede celni ljudi zelje glede popravljanja grbavice, cito sam o nekoj mercedes areni, jbt pa kad vidim koje vuko*ebine prave tribine zeljo ne moze da napravi nista...jadno. Ako se ne udovolji opravdanim zahtjevimma navijaca Sarajeva koji brinu za vlastitu sigurnost tj.zivot biti ce organizovano gledanje na kosevu gdje ce biti vise ljudi vec na grbavici
Copy---Paste
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 22 okt 2010, 00:48

tenk je napisao/la:FK Sarajevo gostujućim navijačima da južnu tribinu, pa i kad igraju sa Željezničarom i sa Leotarom.
FK Željezničar da jedan dio sjeverne trbine gostujućim navijačima, pa zašto bi onda pitarima činili ustupke kad ni oni nama ne čine.

Što se tiče 3000 ulaznica, za onaj dio jeste previše, al jednostavno treba pustiti manje ulaznica u prodaju, a ne njima povećavati prostor :)
sta je bojis se hordi cuj manje ulaznica....ne mozes porediti Hasetov stadion sa grbavicom...
Pazza Inter Amala

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 22 okt 2010, 00:49

I jesi endem vala, pa ne bi ja vam ja dao ni onaj istoj koliki ste uhljupi, i ono bi ste razjebali, a Boga mi vam je puno i 3000, nema vas, tako da vi fino na koridu pa gledajte, a mi cemo vas razbiti ko bugarsku skupstinu.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 22 okt 2010, 00:50

endem_ je napisao/la:
tenk je napisao/la:FK Sarajevo gostujućim navijačima da južnu tribinu, pa i kad igraju sa Željezničarom i sa Leotarom.

sta je bojis se hordi cuj manje ulaznica....ne mozes porediti Hasetov stadion sa grbavicom...
bar je naš...
strah od hordi :D otkrio si me :oops: :oops: :oops: :mrgreen:
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 okt 2010, 00:51

brate imaju istok i dio onaj sjevera to je 3000-3500 mjesta ali nece na istok NEMA KROVA sabani ce lose navijati radi aukustike ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2010, 00:51

Krvotok je napisao/la: Neka ih pred tv-ima, da je stadion za svakoga, svako bi ga i imao :mrgreen:
haha
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 okt 2010, 00:52

pile87 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Ja nisam nikad nista rekao protiv grbavice i tih 15000. Bilo vas je toliko protiv Borca i to vam niko ne moze osporit . Ali je cinjenica da taj dio koji sam ja naveo nikad nebude toliko krcat osim na derbyu.Realno kada bi se postavile stolice i na zdenku plus slovo O to je 2500 sjedecih mjesta a nas bi se zguralo tu 4000 i svi bi sretni bili i vi i mi. Mi bi bili sretni jer bi vam pokazali kako se navija po bog zna koji put a vi bi zaradili 30 000 hiljada maraka vise i eto ga :mrgreen:
Sutra su finalni pregovori u podne pa vidjecemo. Ako nam date jedno mjesto manje od prosle godine mi bojkotujemo. Ukoliko date gore navedeno ( zdenka,O ,pola istoka) mi dolazimo da vam pokazemo ko smo i sta smo :)
Dobicete sigurno manje nego prosle godine, razlog je opste poznat od cupanja stolica do bacanja baklji i svega ostalog na dio sjevera na kom sjede simpatizeri Zeljeznicara, dati vama vise prostora znaci ujedno i pomaknuti liniju razdvajanja i prazan prostor izmedju po broju karata nije toliki minus i ostati bez nekih par hiljada ali bar necete kidati stolice i gadjati obicne gledaoce ovakav stav apsolutno podrzavam poucen ponasanjem navijaca sarajeva u proteklom periodu, jednostavno necu da gledam kako balo kida i baca stolicu na mojoj Grbavici.
Mozda je i bolje da bojkotujete sitacija se vec dovoljno pogorsala da bi lako moglo biti i dodatnih gluposti da ne kazem da bi neko mogao i nastradati.Vjeruj da mi nije toliko stalo ni do rezultata koliko do toga da prodje bez neke vece frke, j.ebo batine i da se neko potuce stvari stoje mnogo gore.
Stolice su se kidale prije dvije godine pa ste nam opet dali zdenku + O slovo i skinuli ste stolice tako da nismo imali sta kidati. Ja sam stajao na samoj ogradi prema vasem djelu sjevera i niko nista nije bacio prema vama,ali bas nista ni jednog upaljaca a kamoli vise.
Posto smo to apolvirali jedini razlog ove odluke o manjem broju govori to da ste se prepali deranja na tribinama kao i prosle godine :)
CAO !

tumadre

Post Postao/la tumadre » 22 okt 2010, 00:52

Seyo_TM je napisao/la:da je pogan htjela nesto vise, dosla bi na sastanak sa mupom...
"pogan" je dosla na sastanak, medjutim uprava manjeg kluba nije pristala na zahtjeve tj. da uslovi budu ISTI kao i prosle godine.. ocigledno da je onaj glavonja amar dobio instrukcije od pekara da se da manje prostora zbog proslogodisnjeg deranja guzova.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 okt 2010, 00:55

Da napisem sto sam i njima na temi :D

Imaju tri opcije:

Prva da prihvate sto im se nudi.

Druga ako im se ne svidja istok, dobro nedamo vam ni istok, ako vam je puno na sjeveru, Ok onda evo vam umjesto 1500 karta sad 750 karat, pa nek vasdodje 750 ko u lukavici sto su ih ogrnicili, pa nek se pobiju za karte.

Treca opcija im je bojkot, valjda vidjeli od nas pa pokusvaju da kopiraju, ne prihvataju vise uslove koji im se nude
Mes Que Un Club

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2010, 00:55

lazes decko, lazes...radi tog nedolaska ce da vas murija dere...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 okt 2010, 00:56

endem_ je napisao/la:Sta rede celni ljudi zelje glede popravljanja grbavice, cito sam o nekoj mercedes areni, jbt pa kad vidim koje vuko*ebine prave tribine zeljo ne moze da napravi nista...jadno. Ako se ne udovolji opravdanim zahtjevimma navijaca Sarajeva koji brinu za vlastitu sigurnost tj.zivot biti ce organizovano gledanje na kosevu gdje ce biti vise ljudi vec na grbavici
zeljo ce napraviti stadion kad tak a vi necete nikada to je cinjenica a nam je i ovako dobro jer znamo cijeniti svoje ,mislim da se nema sta udovoljavati zahtjevima rumenog pravnika jer i previse je domacih navijaca koji su bili izlozeni maltretiranju STReBERA u zadnjih nekoliko derbija iako se radi o simpatizerskom dijelu tribine ,valjda ce vas biti biti vise nego protiv borca i da ce benjo pokazati svoj raskosni talenat :mrgreen:
Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 22 okt 2010, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.

tumadre

Post Postao/la tumadre » 22 okt 2010, 00:57

Seyo_TM je napisao/la:lazes decko, lazes...radi tog nedolaska ce da vas murija dere...
pitaj saika da ti prenese izvjestaj UNFKS-a sa fksinfa.. zdra'o

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ejnur, Google Adsense [Bot] i 25 gostiju.