NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 30 jan 2019, 17:51

Nevjerujem ti.slikaj pa objavi raskid ugovora
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jan 2019, 18:02

Combicu sve znas i sve si pogodio...svaka cast... vrlo si blizu uprave ako ne i clan jer nemozes sve ovo pogadjati... Reko si da i Pecelj i Saric se pakuju i izleda tako ce bit...

Veliki naklon COMBE... samo ti nevalja sto psujes ljude i vrijedjas ostalo topinfoman... najjace infoe imas

Pakuj se dominantni i ti i tvoji igraci fino si nas nasuko

Ako je neko bio danas da prenese utiske bilo bi fino...

U pocetnoj postavu protiv Orasja daj boze da bude jedan od prosle polusezone
Zadnja izmjena: combe80, dana/u 30 jan 2019, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 30 jan 2019, 18:05

crvenobijeli je napisao/la:Nevjerujem ti.slikaj pa objavi raskid ugovora

Sta cu ti ja..trpi u nevjerstvu! :salut:

Sve prelistaj mojih postova i znaci sta god sam rekao tako se ispostavilo i tjt..

I nikoga nisu pustili a mogli su..i da cak bi igraci oprostili vecinu dugovanja ovako su kompletba potrazivanja i to sa uslovom a pocinje liga...ccc

Pozdrav i svako dobro u nastavku..

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jan 2019, 18:38

combe80 je napisao/la:Combicu sve znas i sve si pogodio...svaka cast... vrlo si blizu uprave ako ne i clan jer nemozes sve ovo pogadjati... Reko si da i Pecelj i Saric se pakuju i izleda tako ce bit...

Veliki naklon COMBE... samo ti nevalja sto psujes ljude i vrijedjas ostalo topinfoman... najjace infoe imas

Pakuj se dominantni i ti i tvoji igraci fino si nas nasuko

Ako je neko bio danas da prenese utiske bilo bi fino...

U pocetnoj postavu protiv Orasja daj boze da bude jedan od prosle polusezone
Ja nikoga druze ne vrijedam. Samo iznosim i ukazujem na njihovu nesposobnost. Cak sta vise meni se ovdje psovalo i klelo.
Sad cekam da se jave oni pametni sto su puni informacija pa da nam objasne kako nas i ova dvojica ispalise.
Sad ja razumijem zasto oni na klupskoj stranici nesmiju objavit ko je potpisao. Jer stid ih vise da se sramote zato sto neznaju hocel ti igraci ostat duze od mjeseca.
Na pocetku sezone za petoricu su objavili da su potpisala pa nestanu za mjesec. Sad za ovu dvojicu da ostaju a oni odose.
Nemaju oni pojma vise gdje udaraju.

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 30 jan 2019, 18:44

Ljudi moji po onom danas prikazanom u drugom poluvremenu Zvijezda dosta djeluje bolje zabranije na odnosu na proslu sezonu nema srljanja. Svaka čast.

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 30 jan 2019, 18:47

spiska je napisao/la:Ljudi moji po onom danas prikazanom u drugom poluvremenu Zvijezda dosta djeluje bolje zabranije na odnosu na proslu sezonu nema srljanja. Svaka čast.
Čujem da nismo ni mi loše odigrali. Kakav je tvoj utisak?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 30 jan 2019, 19:09

Nas najveci problem je sto imamo neke ambicije da nam je neku ekipu, rezultate a nemamo finansija za tako nesto... izuzev infrastrukture koja je medju boljim u ligi. Prva liga federacije ove godine je već gotova na polusezoni.... Velež i Borac ulaze sto se tice ostalih ekipa cilj je smanjenje troskova i sto bezbolnije docekat kraj lige i ljetnu pauzu ako se mogne koji igrac stvorit il otkrit da sta valja i to je to. Od ostalih ekipa matematicki nemaju sanse za opstanak Novi travnik i Bosna visoko ostali putnici ce se trazit Vitez,Metalleghe,Gorazde,Slaven,Čapljina i ne znam kakvo je stanje u Jedinstvu.....Igman,Bratstvo,Orašje,Rudar Kakanj,TOSK i mi cemo uvijek rovarit u ovoj ligi i bit od 3 do 7,8 mjesta. Danas Zvijezda dobra solidna ekipa jos ce ovo bolje izgledati dok se momci uigraju, Buducnost dobra ekipa ima dosta interesantnih igraca vrijeme je da udju u prvu ligu nakon par neuspjesnih baraza...Mi cemo ocigledno ostat bez cijele postave od prosle godine nije prvi put da nam se desi..prljaca,popovic, pecelj,kadric, brckalic, jusufbasic,ilic,saric,jacimovic,hevesevic kako sam nacuo ce u orasje...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 jan 2019, 20:07

Nije nas nikad ni jedan nazovi menadžer izlevatio kao ovaj celavi majmun dabogda hajra ne vidio u parama, đavo te odnio daleko od Gradacca,

Sto se tice nase ekipe pretrpiti ce kao i uvijek do sada velike igracke promjene ali opstanak nece doci u pitanje bice solidna ekipa i imat ce se sta visiti.

Nadam se da cemo napokon poslije ove sezone krenuti malo organizovanije i sa nekim dugoročnim planom u pripremu ekipe za premijer ligu. Sa ovakvim financijama jedini nacin ulaska je Stvaranje ekipe bar dvije sezone a do tada po banovickom receptu zaduzit neke ekipe za 6 bodova.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 30 jan 2019, 20:28

Usljo jedan...

Samo stao iza svojih igraca kako bi svaki trebao..i pod nijednom ucijenom nije proslo i nijedan argument nije postojao od strane kluba za ostanak...sami su vise puta igrace slagali i idemo dalje :beba:

Prva greska je bila izmisljanje Sabanovicu neke stvari...i kad se jih molilo da ne rade to,bahatost se odbila vise kratno!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 jan 2019, 20:47

HMKAHH je napisao/la:Nas najveci problem je sto imamo neke ambicije da nam je neku ekipu, rezultate a nemamo finansija za tako nesto... izuzev infrastrukture koja je medju boljim u ligi. Prva liga federacije ove godine je već gotova na polusezoni.... Velež i Borac ulaze sto se tice ostalih ekipa cilj je smanjenje troskova i sto bezbolnije docekat kraj lige i ljetnu pauzu ako se mogne koji igrac stvorit il otkrit da sta valja i to je to. Od ostalih ekipa matematicki nemaju sanse za opstanak Novi travnik i Bosna visoko ostali putnici ce se trazit Vitez,Metalleghe,Gorazde,Slaven,Čapljina i ne znam kakvo je stanje u Jedinstvu.....Igman,Bratstvo,Orašje,Rudar Kakanj,TOSK i mi cemo uvijek rovarit u ovoj ligi i bit od 3 do 7,8 mjesta. Danas Zvijezda dobra solidna ekipa jos ce ovo bolje izgledati dok se momci uigraju, Buducnost dobra ekipa ima dosta interesantnih igraca vrijeme je da udju u prvu ligu nakon par neuspjesnih baraza...Mi cemo ocigledno ostat bez cijele postave od prosle godine nije prvi put da nam se desi..prljaca,popovic, pecelj,kadric, brckalic, jusufbasic,ilic,saric,jacimovic,hevesevic kako sam nacuo ce u orasje...
Konkretno ko je bio dobar u Buducnosti?

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 30 jan 2019, 20:58

Niko nije dobio papira osim popovica :rol: :rol: tako danas na utakmici kazu

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 jan 2019, 21:53

fender13 je napisao/la:Niko nije dobio papira osim popovica :rol: :rol: tako danas na utakmici kazu
Javasluk pa et, smijesni smo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 30 jan 2019, 22:01

ASD je napisao/la:
HMKAHH je napisao/la:Nas najveci problem je sto imamo neke ambicije da nam je neku ekipu, rezultate a nemamo finansija za tako nesto... izuzev infrastrukture koja je medju boljim u ligi. Prva liga federacije ove godine je već gotova na polusezoni.... Velež i Borac ulaze sto se tice ostalih ekipa cilj je smanjenje troskova i sto bezbolnije docekat kraj lige i ljetnu pauzu ako se mogne koji igrac stvorit il otkrit da sta valja i to je to. Od ostalih ekipa matematicki nemaju sanse za opstanak Novi travnik i Bosna visoko ostali putnici ce se trazit Vitez,Metalleghe,Gorazde,Slaven,Čapljina i ne znam kakvo je stanje u Jedinstvu.....Igman,Bratstvo,Orašje,Rudar Kakanj,TOSK i mi cemo uvijek rovarit u ovoj ligi i bit od 3 do 7,8 mjesta. Danas Zvijezda dobra solidna ekipa jos ce ovo bolje izgledati dok se momci uigraju, Buducnost dobra ekipa ima dosta interesantnih igraca vrijeme je da udju u prvu ligu nakon par neuspjesnih baraza...Mi cemo ocigledno ostat bez cijele postave od prosle godine nije prvi put da nam se desi..prljaca,popovic, pecelj,kadric, brckalic, jusufbasic,ilic,saric,jacimovic,hevesevic kako sam nacuo ce u orasje...
Konkretno ko je bio dobar u Buducnosti?
po brojevima 5,8,16,17

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 30 jan 2019, 23:37

zvijezda1 je napisao/la:E moj combe nemas ti blage veze o životu
Prosvijetli me druze sad. Sta bi sa Pecelja i Sarica? Posto ja nemam pojma pa reko da me uputis. :crazy: :o

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 30 jan 2019, 23:57

Combicu imas cevape od jare za ove infose

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 31 jan 2019, 11:24

Jesul igrali jucer ovi iz Slobode?
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 31 jan 2019, 17:02

combe je napisao/la:
Prosvijetli me druze sad. Sta bi sa Pecelja i Sarica? Posto ja nemam pojma pa reko da me uputis. :crazy: :o
Pa i nemaš pojma drugar ideš mi polako na živce Pecelj je otišo jer su se klubovi dogovorili. Nece baš Zvijezda loše proć u ovoj situaciji lp

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 31 jan 2019, 17:09

Fin kes od Pecelja lego tooooooo ideeemooooo... idu bolji dani.... eto para za reflektore i pomocni teren...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 31 jan 2019, 17:29

zvijezda1 je napisao/la:
combe je napisao/la:
Pa i nemaš pojma drugar ideš mi polako na živce Pecelj je otišo jer su se klubovi dogovorili. Nece baš Zvijezda loše proć u ovoj situaciji lp
Odlicno ce proc ko i do sad. Ko sto je i za ostale igrace a kao sto ce i za Sarica. Lece kur cina.
I svim ostalim igracima na kraju moraju isplatit sve do marke.
Jos nek provjere hocel moc registrovat ove sto su dosli. Mozda ljudi imaju ugovore sa klubovima. Pa ce zavrsit ko sa Ostrakom, uzme kes a na kraju fol nemoze bit registrovan.

zvijezda1
Kontakt:

Post Postao/la zvijezda1 » 31 jan 2019, 18:18

Ja druže nepišem ovde ako nisam siguran u to sto napisem Pecelj nebi sigurno otiso da se klubo i nisu dogovorili.Jesam li za sve igrace koji su dosli piso u pp. Da se razumijemo ni meni se nesviđa ova situacija u klubu ali mi nemamo bolje drug nit ko hoce u Zvijezdu. Drugar moj ti da si navijač Zvijezde ti bi bar jednom otkad ja pratim forum napiso nešto lijepo o klubu tako molim te nisam ja balavac da me prozivaš.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.