Šta je upozoravao? Jel potpisao jahic? Husref rece da ce i hadžić odlucivat o igracima na probi.Samozdravlje je napisao/la:Ti znas da itekako postujem tvoj pogled opcenito na bh sport , a posebno FKS . Ovaj put mislim da grijesis. Ovaj covjek nas je upozoravao da bi se ovo moglo desiti . Sad oni koji su napadali @bihuzura , najvise napadaju Husrefa . Da li je Jahic bas zalutao u fudbal (nisam strucan) to ne znam , ali znam da nas je @bihuzur upozoravao. Husref Musemic nije covjek kojeg mozes kupiti za 10-ak hiljada $ , ali za prijatelja bojim se moze da rizikuje ovako nesto. Nadam se da Husref nije naivan i ovako dobar posao dovede u pitanje , osvajanjem titule otvaraju se njemu nove mogucnosti.(produzenje ugovora, mozda inostrani angazman i sl).Ono sto zelio nekom iz porodice Musemic , neka se meni desava. Amin. Pozdrav @EsportEsport je napisao/la:Čovjek se pojavi na forum i krene u krstaški rat, Husrefa na lomaću.
Ima pravo na mišljenje, ali je naporan.
Tu uopše nije bitan ovaj bilmez oz Amerike, tu je bitna lićna netrpeljivost prema Musemiću, bilmez je samo sredstvo preko koga se pokušavaju rješavati druge stvari.
Kakvu frajer frku dize i kakva se atmosfera stvori reklo bi se ugasit ce se klub ako jahic taj potpise...
I da ovaj iz amerike ne dobije ugovor ahbab tvoj ce naci vrlo brzo novi nacin da pljuje husrefa kao sto je i prije ovog radio.
Kakav je forumaš u pitanju najbolje govori cinjenica da svake sedmice ima novi account.