FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 31 jan 2019, 11:15

srecco je napisao/la:Joj Runde jest se po Facebook-u raspisao.
Nepismeno totalno, dvije rijeci po komentaru, pa udari po 5 komentara...
A debil frajer, ja samo ne mogu shvatiti kad nesto volis toliko, kako mozes izvlaciti privatnu korist na stetu toga sto volis?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 jan 2019, 11:22

Denchi je napisao/la:Posebno ako ne dovedu zamjenu za Adukora koju su najavili pa sad pedalaju unazad po prici...
Ako ovaj mali shupak ostane a ne bude dovedena dostojna zamjena za Adukora e onda imaju problem ozbiljan na rukama...
Svi se fokusiraju na Amerikanca, a sta je sa zamjenom za Adukora. Mene ubjedise da ce se SIGURNO dovesti zamjena pa da Adukor ide na tribine. Ocigledno je da Lazic ne moze biti zamjena za njega. Osim toga Lazic je ekstra stoper a po potrebi moze i malo na beka. Nadam se da uprava svim silama ganja zamjenu za Adukora inace ...
Takodje jedan ekstra play i spic kao treca opcija nakon Handzica bi bio jako pametan potez da se nista ne prepusti slucaju za osvajanje titule.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jan 2019, 11:28

Upravo zbog ovog pisanja ovakvog, bilo bi lijepo da kao i nekima drugim menadzerima se zabrani pristup klubu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 11:31

kengur je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Posebno ako ne dovedu zamjenu za Adukora koju su najavili pa sad pedalaju unazad po prici...
Ako ovaj mali shupak ostane a ne bude dovedena dostojna zamjena za Adukora e onda imaju problem ozbiljan na rukama...
Svi se fokusiraju na Amerikanca, a sta je sa zamjenom za Adukora. Mene ubjedise da ce se SIGURNO dovesti zamjena pa da Adukor ide na tribine. Ocigledno je da Lazic ne moze biti zamjena za njega. Osim toga Lazic je ekstra stoper a po potrebi moze i malo na beka. Nadam se da uprava svim silama ganja zamjenu za Adukora inace ...
Takodje jedan ekstra play i spic kao treca opcija nakon Handzica bi bio jako pametan potez da se nista ne prepusti slucaju za osvajanje titule.
evo Cruz može biti ta dodatna opcija za naprijed...uz Krstu i Tatara koji oba mogu naprijed odigrati....
ali jedan jak vezni, sad nebitno destruktivac ili ofanzivac, kvalitete Adukora jednostavno je pod moranje :!: :!: :!:
ovo je jedan od rijetkih zimskih prelaznih da fakat ima izbora i ima igrača koji nas mogu pojačati....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2019, 11:33

Dan te yebo na svakoj fb grupi lik sliku postavio i piše "evo me pichkice, ko šta ima nek kaže" hahaha. :rol:
A dole komentari "ljudi pljuju tebe a ti pomažeš klub" :urnebes:

Sačuvaj me Bože Rundine pomoći.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 31 jan 2019, 11:34

Treba ga slomit
ISTINA ZA VEDRANA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jan 2019, 11:37

Pantelija je napisao/la:Upravo zbog ovog pisanja ovakvog, bilo bi lijepo da kao i nekima drugim menadzerima se zabrani pristup klubu.
Ovo mu je autogol sad.Evo prvi ja sam bio "neutralan" medjutim ovo nam je nepotrebno skroz.Da ti po FB nesto fol iznosis :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jan 2019, 11:38

ja clansku ni ovaj put necu obnoviti, kad prestanu brisati normalne komentare, a ostavljati rundine, onda mozda i razmislim. Je.bem i njima i rundi familiju
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2019, 11:40

skoroalen je napisao/la:Dan te yebo na svakoj fb grupi lik sliku postavio i piše "evo me pichkice, ko šta ima nek kaže" hahaha. :rol:

Pusti ti Rundu SkorLeone ,nego sto ti ne dodje na stražu sinoc? :lol:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 jan 2019, 11:41

Prosle godine ja pisao o Tucakovicu kako je kar.ina i kako je doveden. U roku od 5 minuta, niotkud se pocese javljat Runda, njegovi neki Amerikanci, da demantuju moje navode, imam negdje screenshotove i dalje :urnebes:
1946~

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2019, 11:42

Vanja8 je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Dan te yebo na svakoj fb grupi lik sliku postavio i piše "evo me pichkice, ko šta ima nek kaže" hahaha. :rol:

Pusti ti Rundu SkorLeone ,nego sto ti ne dodje na stražu sinoc? :lol:
Postavio ja kamere i svez'o Lutvu, i na spavanje. Lutvo bi Hitlera sačuvao, sigurni smo. :kafa: :mrgreen:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2019, 11:46

ThrillerHz je napisao/la:Prosle godine ja pisao o Tucakovicu kako je kar.ina i kako je doveden. U roku od 5 minuta, niotkud se pocese javljat Runda, njegovi neki Amerikanci, da demantuju moje navode, imam negdje screenshotove i dalje :urnebes:
Evo čitam mu sad komentare, kae "daj mi jedan valjan razlog što momak ne valja". Čuj jedan valjan razlog, nije se sastavio s loptom u dvije utakmice.

Pola naše ekipe s onog termina je izmislilo fudbal za njega. @Crozzer je za njega Pogba. :lol:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2019, 11:48

Ha'j neka ti bude...A sta da ga je Lutvo odveo kod gazde...Crepo ne zna za Amawa,mogao je i za Skretnicu potpisati,jos sta bi ovaj nabacao na ugovor... :urnebes:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2019, 11:52

Vanja8 je napisao/la:Ha'j neka ti bude...A sta da ga je Lutvo odveo kod gazde...Crepo ne zna za Amawa,mogao je i za Skretnicu potpisati,jos sta bi ovaj nabacao na ugovor... :urnebes:
Da je u ta doba Amawa vidio, pobjeg'o bi on iz države. Stravu bi mu saljevali.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2019, 11:54

skoroalen je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Ha'j neka ti bude...A sta da ga je Lutvo odveo kod gazde...Crepo ne zna za Amawa,mogao je i za Skretnicu potpisati,jos sta bi ovaj nabacao na ugovor... :urnebes:
Da je u ta doba Amawa vidio, pobjeg'o bi on iz države. Stravu bi mu saljevali.
Javi se ti SkorLeone u Bordobijelu Mejhanu na raport kod Mortema... :rol: :rol:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 31 jan 2019, 11:54

Hahaha joj komentara kaže nisi ti competentan
ISTINA ZA VEDRANA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 12:04

al pazi šupka vrijeđa bosance :facepalm: :damn:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jan 2019, 12:05

Bezzz je od ovog Runde sto komentarise i brani svoje igrace to ozbiljni ljudi ne rade poaebno ne na fb. Al mene brine sto uvijek trazimo probleme pa i u ovoj situaciji gdje klub funkcuonise dobro a i rezultat je ok. Nevjerovatno koliko se dize hampa isto da nam klub preuzima amar osim a ne neki Jahic koji je došao na probu.neki hajvan napisa gubite podrsku navijaca ako Jahic potpiše :rol:

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 31 jan 2019, 12:06

bordobijeli je napisao/la:Bezzz je od ovog Runde sto komentarise i brani svoje igrace to ozbiljni ljudi ne rade poaebno ne na fb. Al mene brine sto uvijek trazimo probleme pa i u ovoj situaciji gdje klub funkcuonise dobro a i rezultat je ok. Nevjerovatno koliko se dize hampa isto da nam klub preuzima amar osim a ne neki Jahic koji je došao na probu.neki hajvan napisa gubite podrsku navijaca ako Jahic potpiše :rol:
:thumbup:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 31 jan 2019, 12:11

bordobijeli je napisao/la:Bezzz je od ovog Runde sto komentarise i brani svoje igrace to ozbiljni ljudi ne rade poaebno ne na fb. Al mene brine sto uvijek trazimo probleme pa i u ovoj situaciji gdje klub funkcuonise dobro a i rezultat je ok. Nevjerovatno koliko se dize hampa isto da nam klub preuzima amar osim a ne neki Jahic koji je došao na probu.neki hajvan napisa gubite podrsku navijaca ako Jahic potpiše :rol:

Ma fazon je u tome, pustiš mu jednog(tucakovica) on sad hoce 5oricu, i polahko ce imat svoje igrace u privatne svrhe preko kluba kojeg voli nauštrb rezultata tog kluba, realno mali jahic nije za nas, al on ide direktno u antaliju, a onaj brazilac ni pokazao se nije njega vec otpiso Husref, pa gdje je tu logika?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, MaroonBjelave, Vanja8 i 10 gostiju.