FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fks74
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fks74 » 31 jan 2019, 12:14

Sutra potpis, sms pa Antalija. ;)

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 12:15

fks74 je napisao/la:Sutra potpis, sms pa Antalija. ;)
nedoimBogdragi za Jahića da bude sms :!: :!: :!:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 31 jan 2019, 12:17

Jahic apsolutno ne zasluzuje svoje mjesto u avionu za antaliju. Ako zasluzuje jahivc, zaslujem i ja.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jan 2019, 12:18

Kaze nebranim ga ja nisam ga ja ni doveo :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 12:19

miky_hz je napisao/la:Kaze nebranim ga ja nisam ga ja ni doveo :mrgreen:
odakle je on? jel sandokan?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 31 jan 2019, 12:21

KriskaKruha je napisao/la:AA evo rundina brigada polako izlazi iz jazbina. Hajde sad opet objasnite raji da je runda dobar, da voli Sarajevo, nije uhljebio tucakovica i sada ne pokusava uhljebiti dzafica i jahica. Ja mislim da bi najbolje bilo ugasiti AKADEMIJU i placati rundi da nam salje tridesetogodisnje talente iz americkih specijalnih skola. To je garant dugorocnog uspjeha!!!!
Fali drame, panike...

Nit je potpisao nit je mogao pokazat sta zna - ne zna.

Ako su vec dobro popravili transfer politiku i pokazali da znaju radit i dobre stvari cemu sad toliko nepovjerenje ?

Ako i pogrijese sa ovim malim ko ga j*be, nek ne useru titulu i kup to je sad najbitnije. Nek se fino pripreme, bar sad imamo razlog da ih podrzimo.

Samo ti nastavi tako dramaticno i katastrofalno ako ti je lakse, ja samo nako kazem..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 jan 2019, 12:23

Gdje je Hsref otpisao brazilca?
A jahic ako potpise onda je to tal i nista drugo, da Runda nadje nekog igraca da zna lopte pa hajd... neka
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 31 jan 2019, 12:28

Mi pitari kad je sve ok sami sebi šuhu stvaramo. To nam je u genima...

Šta vam je ba, opusteno samo. Brazilac ostaje, a Jahic i ako potpise ici ce na kaljenje i mozda se i zaradi nesto od njega, nikad se ne zna..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 31 jan 2019, 12:29

Ma ne vjerujem da Husref uzima tal ili nesto, pa valjda bi prije svega svog sina potpisao i urgirao. Po meni ne treba nam, ali ako struka procijeni ok.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jan 2019, 12:32

ledesma je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Bezzz je od ovog Runde sto komentarise i brani svoje igrace to ozbiljni ljudi ne rade poaebno ne na fb. Al mene brine sto uvijek trazimo probleme pa i u ovoj situaciji gdje klub funkcuonise dobro a i rezultat je ok. Nevjerovatno koliko se dize hampa isto da nam klub preuzima amar osim a ne neki Jahic koji je došao na probu.neki hajvan napisa gubite podrsku navijaca ako Jahic potpiše :rol:

Ma fazon je u tome, pustiš mu jednog(tucakovica) on sad hoce 5oricu, i polahko ce imat svoje igrace u privatne svrhe preko kluba kojeg voli nauštrb rezultata tog kluba, realno mali jahic nije za nas, al on ide direktno u antaliju, a onaj brazilac ni pokazao se nije njega vec otpiso Husref, pa gdje je tu logika?
Ma jednostavno je za ovaj posao zaduzeni su Husref i Hadzija rade dobro i ja im vjerujem to je sva prica. Uopšte nije bitan Jahic ni menager da je bilo ko radi se o tome da se stvara negativa i to igrac koji ce mozda popunjavati roster al et nasa posla ne znamo bez negativa.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 jan 2019, 12:32

Denchi je napisao/la:
odakle je on? jel sandokan?
S obzirom da nije bas pismen (po nacinu pisanja) moglo bi se reci.

Nemam ja nista protiv njega licno da se razumijemo nista,niti protiv igraca na probi.Imam problem kada se ovako javno "menadjer" pocne oglasavat,on i Ado Husaric neznam treceg da brane stavove igraca po FB.To nam je nepotrebno svakako,ako smo se rijesili mahale vec,sankcionisi i ovoga zbog ovog postupka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jan 2019, 12:40

miky_hz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
S obzirom da nije bas pismen (po nacinu pisanja) moglo bi se reci.

Nemam ja nista protiv njega licno da se razumijemo nista,niti protiv igraca na probi.Imam problem kada se ovako javno "menadjer" pocne oglasavat,on i Ado Husaric neznam treceg da brane stavove igraca po FB.To nam je nepotrebno svakako,ako smo se rijesili mahale vec,sankcionisi i ovoga zbog ovog postupka.
Apsolutno se slazem, cak je negdje u nekim komentarima i Kovacevica napadao i takvi nam ne trebaju. Al ovdje je problem sto idu odma price zavjere i rusenja atmosferu,cuj ako potpiše gubite podrsku navijaca ma hajde.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 12:42

ma ovo je husarić stil, sarajevo je **** ali njegovi igrači su najbolji....pa mamu ti **** nećemo tako....

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2019, 12:47

Hocu da kažem par stvari...
Ocigledno nesto ne stima u svoj ovoj prici...Bio sam medju prvim ovdje koji je nakon one vijesti da ce doci ,rekao da mu treba pruziti sansu...
Ono sto je momak pokazao u dvije pripremne,jednostavno nije za Bordo dres,medjutim ako Hus želi da ga vodi u Antaliju,ok prihvatam,mada možda na ustrb nekog naseg dijeteta,ali ne sumnjam nikada u viziju nekog trenera...
No,postavio bih jedno pitanje...
Šta ,ako se momak ne pokaže ni u Antaliji,a potpise ugovor?
Sve ovo do sada je tu i tamo,medjutim nema potrebe si ni ulaziti u neku raspravu preko fb statusa sa Rundom i svim tim likovima...
Slažem se sve ovo moje je "ako",ali to "Ako" je mnogo bliže po prikazanom "trash playeru", nego "Sorry ,pogrijesio sam He is godd player"...
Mislim to niti je dobro za klub ,niti je dobro za tog dečka,koji ce ionako biti na udaru,a da ne pricam o posljedicama koje ce klub trpiti,posebno vezano za igrace koji dolaze iz Akademije...
Sve ce to biti ok,ako momak ode,tamo se pokaže,mi napisemo "Stvarno smo pogrijesili ipak mu je trebalo vrijeme..." ili bude na nivou dosadasnjem i klub mu se fino zahvali rijecima"...Zelimo nasem Jahicu,sve najbolje u buducoj karijeri"...
Prema tome,ja bih ipak predložio da vidimo krajnji ishod svega toga,jer ovako samo unosimo nervozu i medju nas i medju sve one kojim je Bordo boja svetinja...

umjetniksabrojem9
Kontakt:

Post Postao/la umjetniksabrojem9 » 31 jan 2019, 12:51

Vanja8 je napisao/la:Hocu da kažem par stvari...
Ocigledno nesto ne stima u svoj ovoj prici...Bio sam medju prvim ovdje koji je nakon one vijesti da ce doci ,rekao da mu treba pruziti sansu...
Ono sto je momak pokazao u dvije pripremne,jednostavno nije za Bordo dres,medjutim ako Hus želi da ga vodi u Antaliju,ok prihvatam,mada možda na ustrb nekog naseg dijeteta,ali ne sumnjam nikada u viziju nekog trenera...
Sve ovo do sada je tu i tamo,medjutim nema potrebe si ni ulaziti u neku raspravu preko fb statusa sa Rundom i svim tim likovima...
Slažem se sve ovo moje je "ako",ali to "Ako" je mnogo bliže po prikazanom "trash playeru", nego "Sorry ,pogrijesio sam He is godd player"...
Mislim to niti je dobro za klub ,niti je dobro za tog dečka,koji ce ionako biti na udaru,a da ne pricam o posljedicama koje ce klub trpiti,posebno vezano za igrace koji dolaze iz Akademije...
Sve ce to biti ok,ako momak ode,tamo se pokaže,mi napisemo "Stvarno smo pogrijesili ipak mu je trebalo vrijeme..." ili bude na nivou dosadasnjem i klub mu se fino zahvali rijecima"...Zelimo nasem Jahicu,sve najbolje u buducoj karijeri"...
Prema tome,ja bih ipak predložio da vidimo krajnji ishod svega toga,jer ovako samo unosimo nervozu i medju nas i medju sve one kojim je Bordo boja svetinja...
Druze, postujem tvoje misljenje, ali sta se on ima pokazivati dodatno u Antaliji?
Treniramo već 17 dana, dakle to je oko 30 odrađenih treninga, dvije prijateljske utakmice + različite utakmice 5 na 5, 7 na 7 i slicno na samim treninzima izmedju timova. Sta se on ima jos pokazivati u Antaliji? Pa zar strucnom stabu gdje je Husref + 5 pomocnika + sportski direkto nije dovoljno 30 treninga i 2 utakmice da vide da ovaj ne moze kanton igrat? Ovdje je problem da Husref tjera svoju pricu, da mu niko ne moze reci da to ne radi, a sve da bi debeli pekar, koji pljuje nasu akademiju, nasu djecu, uzeo koju hiljadu na komisiju za transfer.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 31 jan 2019, 12:58

Još Runda u komentarima garantuje da će Jahić dobit ugovor. Isto da namjerno provocira.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 jan 2019, 13:00

Vi ste uvidjeli da momak nije za FKS ok. HUSREF ga zeli misli da moze pomoci momak potpiše. Sta onda??
Trazimo smjenu Husrefa i Hadzije zato sto je Jahic došao ili cemo kad god izgubimo pricat eto mu Jahic menagerski igrac.opet kazem jednostavno je vjerujem da Husref i Hadzija dobro rade i to je to.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 31 jan 2019, 13:02

skoroalen je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Prosle godine ja pisao o Tucakovicu kako je kar.ina i kako je doveden. U roku od 5 minuta, niotkud se pocese javljat Runda, njegovi neki Amerikanci, da demantuju moje navode, imam negdje screenshotove i dalje :urnebes:
Evo čitam mu sad komentare, kae "daj mi jedan valjan razlog što momak ne valja". Čuj jedan valjan razlog, nije se sastavio s loptom u dvije utakmice.

Pola naše ekipe s onog termina je izmislilo fudbal za njega. @Crozzer je za njega Pogba. :lol:
Istu recenicu je meni pisao za Tucakovica... cirkusant obicni

Moj skoro sta pola, svi, samo da je doc do Runde da nas gurne bar na probu i da nas brani po fb :opaopa:
Za razliku od Jahica, mi bi ginuli na terenu
1946~

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2019, 13:05

umjetniksabrojem9 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Hocu da kažem par stvari...
Druze, postujem tvoje misljenje, ali sta se on ima pokazivati dodatno u Antaliji?
Treniramo već 17 dana, dakle to je oko 30 odrađenih treninga, dvije prijateljske utakmice + različite utakmice 5 na 5, 7 na 7 i slicno na samim treninzima izmedju timova. Sta se on ima jos pokazivati u Antaliji? Pa zar strucnom stabu gdje je Husref + 5 pomocnika + sportski direkto nije dovoljno 30 treninga i 2 utakmice da vide da ovaj ne moze kanton igrat? Ovdje je problem da Husref tjera svoju pricu, da mu niko ne moze reci da to ne radi, a sve da bi debeli pekar, koji pljuje nasu akademiju, nasu djecu, uzeo koju hiljadu na komisiju za transfer.
Sve to stoji sto kažes,nekim trenerima je dovoljno i 5 treninga da igrac odradi pa da kazu "Ovaj je za nas" ili "Ovaj nije za nas"...
Napisao sam na pocetku mog posta da nesto nije u redu sa svom tom pricom,ali ipak želim neki mir u nasem klubu jer smo na domak titule,mozda i duple krune.
Necu da nista tvrdim ni protiv Husa niti protiv tog momka,pa u vraga ,ako je stalo da odradi te pripreme ,neka ih odradi,ali pravo mjerilo ce biti hoce li mu ponuditi ugovor,ako on bude na ovom nivou...
Ako to urade,a momak bude ovako los ,onda je to cista potvrda dovodjenja igraca u privatnoj režiji...Sve do tog zavrsnog cina,mi nemamo ni argumente niti bilo sta drugo da možemo to reci,bez obzira na situaciju sa Tucakovicem,ovaj Jahic se i dalje vodi kao igrac na provjeri...
I budi siguran,ako se desi taj najgori scenarijo,da ce svi u klubu osjetiti posljedice i da nam takve stvari u ovako idealnoj situaciji nisu potrebne...
Medjutim posto sam ja uvijek pozitivac ,uvjeren sam da se tako nesto nece dogoditi,jer to je period koji bi trebalo da bude ,sto se kluba tice,prevazidjen...

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 jan 2019, 13:07

skoroalen je napisao/la:Još Runda u komentarima garantuje da će Jahić dobit ugovor. Isto da namjerno provocira.
Napucaj Lutvu na njega Skorleone... :rol: :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Bing [Bot], skoJaa i 14 gostiju.