FK Mladost DK

L' Imperator
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la L' Imperator » 28 jan 2019, 14:07

FKMLADOSTDK je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Nakon Sadikovića, ostali ste i bez Hiroša. Loš potez.
Hiroš, jel posudba ili je definitivno ugovor raskinut? Vidim da je u Olimpiku do 10.06.2019.
Zna li se gdje ide Sadiković?
Hiroš je posuđen. A pročitao sam negdje da će se Sadiković u narednim danima priključiti ekipi. To već nije loše. Dobar je Sadiković. :)
#samoRudar #zauvijek

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 28 jan 2019, 15:05

L' Imperator je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la:
L' Imperator je napisao/la:Nakon Sadikovića, ostali ste i bez Hiroša. Loš potez.
Hiroš, jel posudba ili je definitivno ugovor raskinut? Vidim da je u Olimpiku do 10.06.2019.
Zna li se gdje ide Sadiković?
Hiroš je posuđen. A pročitao sam negdje da će se Sadiković u narednim danima priključiti ekipi. To već nije loše. Dobar je Sadiković. :)
Dobar je i Hiroš, ali đaba je, vjerovatno nema mjesta u ekipi. Dobar je ovo potez, bolje je da igra u Olimpiku nego da sjedi na klupi.
Osim toga, vjerovatno se na njega računa, jer je posudba samo na 4,5 mjeseca i možemo ga vratiti u junu, s obzirom da imamo ugovor do juna '22.
A Sadiković je priča za sebe, talenat vrhunskog veznjaka, ali mu je za nijansu potrebna bolja startnost i puno veča pokretljivost.
Popravil ovo, neče mu biti premca.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 29 jan 2019, 22:34

Braća Velić zajedno u Mladosti!

Drugog dana priprema u Antaliji Mladosti se priključio i devetnaestogodišnji Emir Velić, lijevi bek koji se pojavio na prozivci Mladosti 10. januara. Mladi Velić je sa još nekolicinom fudbalera bio na probi u Doboju, a nakon što je zadovoljio ukus struke potpisao je i osamnaestomjesečni ugovor sa timom Mladosti.

''Zadovoljan sam i sretan nakon potpisa. Željan sam dokazivanja i napredovanja u ovoj jako zdravoj sredini. Nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi u Doboju'', rekao je mladi fudbaler kojem će ovo biti treći klub u karijeri.

Naime Velić je ponikao u Domžalama, a prethodnu sezone igrao je u drugoligaškoj ekipi NK Roltek Dob. Vrijedi napomenuti kako je Velić i bivši U16 reprezentativac Slovenije, a sigurno je kako neće imati problema sa adaptacijom u Mladosti budući da će veliku podršku imati od starijeg brata, Emila Velića, golmana Dobojana koji već sada važi za jednog od najboljih golmana bh Premijer lige.

Priliku za debi u novoj ekipi Emir Velić će imati već u četvrtak kada će Mladost u prvom kontrolnom susretu u Antaliji snage odmjeriti sa ekipom slovačke Senice.
#samoRudar #zauvijek

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 30 jan 2019, 23:16

Horić ako dođe onda ste ozbiljan kandidat za Evropu!
#samoRudar #zauvijek

BosanacGorstak
Kontakt:

Post Postao/la BosanacGorstak » 30 jan 2019, 23:21

Svaka cast Kakanjci.
Nekako sve polahko i u tisini radite a iz sezone u sezonu sve bolje rezultate pravite.Vec sad ste izrasli u jedan jako organizovan i dobar klub i nadam se da ce ljudi koji vam stoje iza kluba jos dugo ostati u njemu jer rade odlican posao.Ovo moze biti odlican recept za Tuzla city,i nadam se da ce krenuti tim putem.Sve najbolje
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 30 jan 2019, 23:53

Kad vakat dođe, kad vakat dođe...
možda je i došao, pred nama je.
Mislim da će tekma protiv Partizana biti pokazatelj, gdje smo i koliko ćemo moći u nastavku.
Mladost - 3,50 mil €
Partizan - 28,00 mil €
Ne sumnjam u ekipu, čak šta više, mislim da nas neće razočarati u nastavku i prokockati šansu koja se prvenstveno njima ukazala, pa onda i svima nama. Ozbiljnim pristupom u svakoj utakmici u nastavku prvenstva, ova ekipa će imati dobru šansu.
SANJAM, IGRAMO EVROPA LIGU...

P.S. BosanacGorstak, hvala i sretno i vama u nastavku.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 31 jan 2019, 07:34

Ja se iskreno nadam da ce te igrat europu,tvrdim da je to najnormalnije mjesto i stadion gdje moj Zrinja gostovo u ovoj ligi.

Ko je bio kod vas gore zna o cemu pricam,a pogotovo onu predzadnju utakmicu kad smo dobili 0-3. i uzeli titulu.

Sretno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 31 jan 2019, 07:35

Horić ako dođe ostavit ćete osimovce bez evrope :rol: :salut: :tokralju: :bow:
da je do mene ja bih vam poslao Adukora :D :thumbup: da pomogne
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 31 jan 2019, 07:56

Horić....
Bez sumnje najbolji stoper lige ako bi došao, gdje god da dođe. Strašan igrač sa ogromnim iskustvom, s Eto'om je igrao, šta više da se kaže.
Mušija je izgleda odlučio da sačuva sve do kraja sezone, pojača maksimalno i prsa u prsa sa svima, a s ovom ekipom definitivno možemo.
Kakvog samo čovjeka imamo u klubu...

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 31 jan 2019, 08:15

Huh ako dodje I ovaj Horic to je to onda definitivno ganjamo Evropu.
Kakvo ludilo će bude ostatak prvenstva samo ako nas zaobiđu povrede. Nadam se da ce i raja iz Kakanj podržati sve ovo pa da napunimo stadion kako treba.
I taj marketing je više na redu da se sredi...

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 31 jan 2019, 08:53

GradKamena2 je napisao/la:Ja se iskreno nadam da ce te igrat europu,tvrdim da je to najnormalnije mjesto i stadion gdje moj Zrinja gostovo u ovoj ligi.

Ko je bio kod vas gore zna o cemu pricam,a pogotovo onu predzadnju utakmicu kad smo dobili 0-3. i uzeli titulu.

Sretno.
Zar je bilo 0 - 3 :mrgreen:
Jaki ste bili za nas + iskustvo, pošteno ste uzeli.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 31 jan 2019, 09:30

:D :D Horić je naš . Ne na pola godine nego na godinu i po. Danas se transfer završava, sutra zvanično.
Raja spremajte pasoše :bih: :opaopa:

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 31 jan 2019, 10:14

Addict je napisao/la::D :D Horić je naš . Ne na pola godine nego na godinu i po. Danas se transfer završava, sutra zvanično.
Auuu za mustuluka. To je to, sad uigrati ovu ekipu za početka prvenstva. Imamo dvije teške i jednu uslovno lakšu utakmicu za GOSK-om mada mislim da ni ova neće biti lagana. 4 boda bi bila odlična za nastavak prvenstva.
Nikad jača ekipa ali treba ostati pri zemlji.

aneks
Kontakt:

Post Postao/la aneks » 31 jan 2019, 10:30

Samo da se jos i papirologija zavrsi na vrijeme za sve igrace a ne da igraci samo u izlogu stoje. Nadam se da ce kakanjska publika a i sire podrzat nas klub na putu ka evropi.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 31 jan 2019, 11:32

Ma nas će preko grane puštati s ličnom i šalom : )
Boga mi, dobro smo se naoružali, moglo bi biti svašta.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 31 jan 2019, 12:37

Već duže vremena hoću napisati koliko je ova Mladost rak rana za naš klub i taj Mušija sa svojim kapitalom, ja vjerujem da ćemo odahnuti kad on prestane ulagat u Mladost i kad prestane otimanje igrača sa ovog našeg lokalnog fudbalskog teritorija. Opet smo tu sami mi krivi, da li postoji barem jedan igrač koji ima neku poveznicu sa Čelikom da je odbio tu odvratnu Mladost. Meni je taj klub toliko posto odvratan, pogotovo nakon ovog zadnjeg poraza od 0:3 na Bilinom. Doduše, mi smo njima mušterije od kako su ušli u ligu možda je i to razlog animozoteta, još samo trebam dočekat da izbore evropsko takmičenje sa Isakovićem i Horićem pa da igraju na Bilinom a ja da slavim uspješno ostajanje u ligi Čelika.
Eto kako smo mi rak rana jednom čeliku. Znaci mi njima otimamo igrače i pobjeđujemo ih kao takvi smo rak rana.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jan 2019, 13:03

Addict je napisao/la::D :D Horić je naš . Ne na pola godine nego na godinu i po. Danas se transfer završava, sutra zvanično.
Čuo sam ako ne ode vani da će u Mladost, al' ti izgleda imaš jači izvor informacija. :clap:
#samoRudar #zauvijek

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 31 jan 2019, 13:17

Wolffire je napisao/la:
Već duže vremena hoću napisati koliko je ova Mladost rak rana za naš klub i taj Mušija sa svojim kapitalom, ja vjerujem da ćemo odahnuti kad on prestane ulagat u Mladost i kad prestane otimanje igrača sa ovog našeg lokalnog fudbalskog teritorija. Opet smo tu sami mi krivi, da li postoji barem jedan igrač koji ima neku poveznicu sa Čelikom da je odbio tu odvratnu Mladost. Meni je taj klub toliko posto odvratan, pogotovo nakon ovog zadnjeg poraza od 0:3 na Bilinom. Doduše, mi smo njima mušterije od kako su ušli u ligu možda je i to razlog animozoteta, još samo trebam dočekat da izbore evropsko takmičenje sa Isakovićem i Horićem pa da igraju na Bilinom a ja da slavim uspješno ostajanje u ligi Čelika.
Eto kako smo mi rak rana jednom čeliku. Znaci mi njima otimamo igrače i pobjeđujemo ih kao takvi smo rak rana.
Nemam običaj upadat na teme klubova koje ne pratim i ne navijam, ali obzirom da si mene citirao, probat ću ti kratko odgovoriti.
Od kako ste ušli u ligu vaš klub se pokušava predstaviti kao neki fini nevini seoski klub koji je zahvalom gospodina Mušije napravio neki sportski ambijent. Ali ništa vaš klub nije bolji od ostalih, sve je to u par deka. Kakav bosanski hofenhajm i slične priče. Ako pratiš Mladost a vjerujem da pratiš, onda ti je jasna poveznica između Zenice i Čelika i Mladosti i Doboja, koliko igrača iz Zenice, trenera, sportskih radnika, igrača koji su se profilisali u Čeliku itd učestvovalo u građenju Mladosti kao kluba. Ne krivim ja niti Mladost niti njegove navijače za takvu situaciju to sam gore već napisao, sam je Čelik kriv što je Mladost na tom našem zamišljenom fudbalskom teritoriju preuzeo primat, doduše to nije bilo ni teško obzirom da je konkurencija bio Čelik na aparatima. Nadam se da ti je prvi dio jasan.
Ja kao navijač Čelika imam pravo da subjektivno govorim i iznosim na forumu svoje mišljenje, meni taj vaš klub nije niti malo simpatičan, šta više odvratan mi je, pogotovo što jaka Mladost šteti Čeliku indirektno što opet kažem nije vaša krivica. Dakle, niti mislim da ste bosnski hofenhajm niti ste mi simpatični, čak šta više volio bih da se vratite u Prvu ligu i vjerovatno će i taj dan brzo doći. Možda bi mi bili simpatični da je obrnutno da je Čelik jači od Mladosti, da ste Čelikova filijala ali i to kažem možda.

Još jednom se izvinjavam na upadu

Lp. ;)

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 31 jan 2019, 14:17

@zona072
Pošteno s tvoje strane.
Bolit će te još dugo, čak duže nego što misliš jer kad Čelik klizne u tu ligu gdje nas ti želiš onda će bol sigurno biti veća. Neće Mladost biti veća od Čelika, nego vaša bol. A da imate imalo obraza rekli biste da smo vas gutali koliko je moglo ali prošlo je i to. A dobrim dijelom je prošlo zbog takvih kao ti.
Nema uvrede, dao si mišljenje i ja sam tebi.
Sretan put dole, idete neizostavno i neizbježno, Turci vam kuju zadnje eksere u tabut.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 31 jan 2019, 14:38

Addict je napisao/la:@zona072
Pošteno s tvoje strane.
Bolit će te još dugo, čak duže nego što misliš jer kad Čelik klizne u tu ligu gdje nas ti želiš onda će bol sigurno biti veća. Neće Mladost biti veća od Čelika, nego vaša bol. A da imate imalo obraza rekli biste da smo vas gutali koliko je moglo ali prošlo je i to. A dobrim dijelom je prošlo zbog takvih kao ti.
Nema uvrede, dao si mišljenje i ja sam tebi.
Sretan put dole, idete neizostavno i neizbježno, Turci vam kuju zadnje eksere u tabut.
Kod nas Turcin kod vas Musija kad okrenu ledja i jedan i drugi ko ce opstat....ja mislim Celik jer u Zenici je samo Celik bitan a u Kaknju Rudar vas nece bit ni na mapi

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.