Zamjeno si ti njega i Karabajica drug al eto vidjet cemo imamo mi vecih problema od golmanaVanja8 je napisao/la:Ja ne zezam prijatelju,jer znam da ste u gadnoj situaciji,ali gledao sam snimak utakmice protiv onig Sahtjara,mislim Finac je katastrofa jer krene pa stane..Pa lopta u peterac on na liniji...Pa krene na izbijanje pa promasi loptu za metar...samoposteno je napisao/la:@vanja8 bolje da igramo bez golmana![]()
Ne znam,zaista bih volio da stanete na noge,ali onog postaviti na gol u prvenstvu je cisto samoubistvo...
Transferi igrača PL BiH - 2018/19
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- samoposteno
- Kontakt:
Re: Transferi igrača PL BiH - 2018/19
Oficijelno: Pavlović u Čeliku
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
FK SARAJEVO
IN:
Darko Lazić
OUT:
Nihad Mujakić -----> KV Kortrijk
[2,200,000 KM]
Dušan Hodžić -----> Čelik (posudba)
Sanjin Lelić -----> Čelik (posudba)
Bojan Pavlović -----> Čelik (posudba)
Nedin Tucaković
Samir Radovac
IN:
Darko Lazić
OUT:
Nihad Mujakić -----> KV Kortrijk
[2,200,000 KM]Dušan Hodžić -----> Čelik (posudba)
Nedin Tucaković
Samir Radovac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mortem kad ste vec krenuli sa posudbama, moze li i Adukor? Da djaba momak ne sjedi na tribinama..
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne moze viae od tri igraca ja mislimredbull93 je napisao/la:Mortem kad ste vec krenuli sa posudbama, moze li i Adukor? Da djaba momak ne sjedi na tribinama..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Govoris o momku lose, a ustvari i ne znas ko je.. prvenstvo pocinje kroz mjesec, imat ces na djelu sliku i priliku.Vanja8 je napisao/la:Ja ne zezam prijatelju,jer znam da ste u gadnoj situaciji,ali gledao sam snimak utakmice protiv onig Sahtjara,mislim Finac je katastrofa jer krene pa stane..Pa lopta u peterac on na liniji...Pa krene na izbijanje pa promasi loptu za metar...samoposteno je napisao/la:@vanja8 bolje da igramo bez golmana![]()
Ne znam,zaista bih volio da stanete na noge,ali onog postaviti na gol u prvenstvu je cisto samoubistvo...
on ako bude išao u našoj ligi na posudbu samo u Mladost možeredbull93 je napisao/la:Mortem kad ste vec krenuli sa posudbama, moze li i Adukor? Da djaba momak ne sjedi na tribinama..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
Pomjesao sa KarajbicemLitmanen je napisao/la:Govoris o momku lose, a ustvari i ne znas ko je.. prvenstvo pocinje kroz mjesec, imat ces na djelu sliku i priliku.Vanja8 je napisao/la:Ja ne zezam prijatelju,jer znam da ste u gadnoj situaciji,ali gledao sam snimak utakmice protiv onig Sahtjara,mislim Finac je katastrofa jer krene pa stane..Pa lopta u peterac on na liniji...Pa krene na izbijanje pa promasi loptu za metar...samoposteno je napisao/la:@vanja8 bolje da igramo bez golmana![]()
- samoposteno
- Kontakt:
Moze li brate da nam Tan dodje na posudbu jedino bi se tad obradovoMortemHz je napisao/la:FK SARAJEVO
IN:
Darko Lazić
OUT:
Nihad Mujakić -----> KV Kortrijk[2,200,000 KM]
Nedin Tucaković
Samir Radovac
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu nešto ovi Turci, a?samoposteno je napisao/la:Moze li brate da nam Tan dodje na posudbu jedino bi se tad obradovoMortemHz je napisao/la:FK SARAJEVO
IN:
Darko Lazić
OUT:
Nedin Tucaković
Samir Radovac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma dobri Turci koji smo mi hamelj 
- samoposteno
- Kontakt:
Ma tanki brate nece kasicu da razbiju svaki dan govore nek pare prenoceMortemHz je napisao/la:Nisu nešto ovi Turci, a?samoposteno je napisao/la:Moze li brate da nam Tan dodje na posudbu jedino bi se tad obradovoMortemHz je napisao/la:FK SARAJEVO
IN:
Darko Lazić
OUT:
Nedin Tucaković
Samir Radovac
A nista erdogan i braca turci?Denchi je napisao/la:on ako bude išao u našoj ligi na posudbu samo u Mladost možeredbull93 je napisao/la:Mortem kad ste vec krenuli sa posudbama, moze li i Adukor? Da djaba momak ne sjedi na tribinama..
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
da imate šanse bit četvrti mogo bi i vama al jbgredbull93 je napisao/la:A nista erdogan i braca turci?Denchi je napisao/la:on ako bude išao u našoj ligi na posudbu samo u Mladost možeredbull93 je napisao/la:Mortem kad ste vec krenuli sa posudbama, moze li i Adukor? Da djaba momak ne sjedi na tribinama..
7 bodova razlika, pussy smokeDenchi je napisao/la:
da imate šanse bit četvrti mogo bi i vama al jbga popunjeni ste sad 3 igrača je plafon...
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Maa...Ni o kome ja ne govorim nista lose,ja samo kažem sta se vidi na snimku tekme...Vama dobar i meni je...Litmanen je napisao/la:Govoris o momku lose, a ustvari i ne znas ko je.. prvenstvo pocinje kroz mjesec, imat ces na djelu sliku i priliku.Vanja8 je napisao/la:Ja ne zezam prijatelju,jer znam da ste u gadnoj situaciji,ali gledao sam snimak utakmice protiv onig Sahtjara,mislim Finac je katastrofa jer krene pa stane..Pa lopta u peterac on na liniji...Pa krene na izbijanje pa promasi loptu za metar...samoposteno je napisao/la:@vanja8 bolje da igramo bez golmana![]()
Koliko godina ima Adukor, bar u papirima?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
dvije i po decenijeOsim13 je napisao/la:Koliko godina ima Adukor, bar u papirima?
Maa...Ni o kome ja ne govorim nista lose,ja samo kažem sta se vidi na snimku tekme...Vama dobar i meni je...
[/quote]
Taj kojeg si gledao je Karajbic
Taj kojeg si gledao je Karajbic
Taj kojeg si gledao je KarajbicLitmanen je napisao/la:Maa...Ni o kome ja ne govorim nista lose,ja samo kažem sta se vidi na snimku tekme...Vama dobar i meni je...
Ma sve pet...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.