FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

endem_
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la endem_ » 22 okt 2010, 00:48

tenk je napisao/la:FK Sarajevo gostujućim navijačima da južnu tribinu, pa i kad igraju sa Željezničarom i sa Leotarom.
FK Željezničar da jedan dio sjeverne trbine gostujućim navijačima, pa zašto bi onda pitarima činili ustupke kad ni oni nama ne čine.
Bez obzira koliki bio dio za gostujuće navijače, to je stvar logike.

Što se tiče 3000 ulaznica, za onaj dio jeste previše, al jednostavno treba pustiti manje ulaznica u prodaju, a ne njima povećavati prostor :)
sta je bojis se hordi cuj manje ulaznica....ne mozes porediti Hasetov stadion sa grbavicom...
Pazza Inter Amala

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 22 okt 2010, 00:49

I jesi endem vala, pa ne bi ja vam ja dao ni onaj istoj koliki ste uhljupi, i ono bi ste razjebali, a Boga mi vam je puno i 3000, nema vas, tako da vi fino na koridu pa gledajte, a mi cemo vas razbiti ko bugarsku skupstinu.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

tenk
Kontakt:

Post Postao/la tenk » 22 okt 2010, 00:50

endem_ je napisao/la:
tenk je napisao/la:FK Sarajevo gostujućim navijačima da južnu tribinu, pa i kad igraju sa Željezničarom i sa Leotarom.
FK Željezničar da jedan dio sjeverne trbine gostujućim navijačima, pa zašto bi onda pitarima činili ustupke kad ni oni nama ne čine.

Što se tiče 3000 ulaznica, za onaj dio jeste previše, al jednostavno treba pustiti manje ulaznica u prodaju, a ne njima povećavati prostor :)
sta je bojis se hordi cuj manje ulaznica....ne mozes porediti Hasetov stadion sa grbavicom...
bar je naš...
strah od hordi :D otkrio si me :oops: :oops: :oops: :mrgreen:
Da bi zdravi i jaki bili jedite hrenovke Pili

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 okt 2010, 00:51

brate imaju istok i dio onaj sjevera to je 3000-3500 mjesta ali nece na istok NEMA KROVA sabani ce lose navijati radi aukustike ;)

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2010, 00:51

Krvotok je napisao/la: Neka ih pred tv-ima, da je stadion za svakoga, svako bi ga i imao :mrgreen:
haha
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 22 okt 2010, 00:52

pile87 je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Ja nisam nikad nista rekao protiv grbavice i tih 15000. Bilo vas je toliko protiv Borca i to vam niko ne moze osporit . Ali je cinjenica da taj dio koji sam ja naveo nikad nebude toliko krcat osim na derbyu.Realno kada bi se postavile stolice i na zdenku plus slovo O to je 2500 sjedecih mjesta a nas bi se zguralo tu 4000 i svi bi sretni bili i vi i mi. Mi bi bili sretni jer bi vam pokazali kako se navija po bog zna koji put a vi bi zaradili 30 000 hiljada maraka vise i eto ga :mrgreen:
Sutra su finalni pregovori u podne pa vidjecemo. Ako nam date jedno mjesto manje od prosle godine mi bojkotujemo. Ukoliko date gore navedeno ( zdenka,O ,pola istoka) mi dolazimo da vam pokazemo ko smo i sta smo :)
Dobicete sigurno manje nego prosle godine, razlog je opste poznat od cupanja stolica do bacanja baklji i svega ostalog na dio sjevera na kom sjede simpatizeri Zeljeznicara, dati vama vise prostora znaci ujedno i pomaknuti liniju razdvajanja i prazan prostor izmedju po broju karata nije toliki minus i ostati bez nekih par hiljada ali bar necete kidati stolice i gadjati obicne gledaoce ovakav stav apsolutno podrzavam poucen ponasanjem navijaca sarajeva u proteklom periodu, jednostavno necu da gledam kako balo kida i baca stolicu na mojoj Grbavici.
Mozda je i bolje da bojkotujete sitacija se vec dovoljno pogorsala da bi lako moglo biti i dodatnih gluposti da ne kazem da bi neko mogao i nastradati.Vjeruj da mi nije toliko stalo ni do rezultata koliko do toga da prodje bez neke vece frke, j.ebo batine i da se neko potuce stvari stoje mnogo gore.
Stolice su se kidale prije dvije godine pa ste nam opet dali zdenku + O slovo i skinuli ste stolice tako da nismo imali sta kidati. Ja sam stajao na samoj ogradi prema vasem djelu sjevera i niko nista nije bacio prema vama,ali bas nista ni jednog upaljaca a kamoli vise.
Posto smo to apolvirali jedini razlog ove odluke o manjem broju govori to da ste se prepali deranja na tribinama kao i prosle godine :)
CAO !

tumadre

Post Postao/la tumadre » 22 okt 2010, 00:52

Seyo_TM je napisao/la:da je pogan htjela nesto vise, dosla bi na sastanak sa mupom...
"pogan" je dosla na sastanak, medjutim uprava manjeg kluba nije pristala na zahtjeve tj. da uslovi budu ISTI kao i prosle godine.. ocigledno da je onaj glavonja amar dobio instrukcije od pekara da se da manje prostora zbog proslogodisnjeg deranja guzova.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 okt 2010, 00:55

Da napisem sto sam i njima na temi :D

Imaju tri opcije:

Prva da prihvate sto im se nudi.

Druga ako im se ne svidja istok, dobro nedamo vam ni istok, ako vam je puno na sjeveru, Ok onda evo vam umjesto 1500 karta sad 750 karat, pa nek vasdodje 750 ko u lukavici sto su ih ogrnicili, pa nek se pobiju za karte.

Treca opcija im je bojkot, valjda vidjeli od nas pa pokusvaju da kopiraju, ne prihvataju vise uslove koji im se nude
Mes Que Un Club

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 22 okt 2010, 00:55

lazes decko, lazes...radi tog nedolaska ce da vas murija dere...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 okt 2010, 00:56

endem_ je napisao/la:Sta rede celni ljudi zelje glede popravljanja grbavice, cito sam o nekoj mercedes areni, jbt pa kad vidim koje vuko*ebine prave tribine zeljo ne moze da napravi nista...jadno. Ako se ne udovolji opravdanim zahtjevimma navijaca Sarajeva koji brinu za vlastitu sigurnost tj.zivot biti ce organizovano gledanje na kosevu gdje ce biti vise ljudi vec na grbavici
zeljo ce napraviti stadion kad tak a vi necete nikada to je cinjenica a nam je i ovako dobro jer znamo cijeniti svoje ,mislim da se nema sta udovoljavati zahtjevima rumenog pravnika jer i previse je domacih navijaca koji su bili izlozeni maltretiranju STReBERA u zadnjih nekoliko derbija iako se radi o simpatizerskom dijelu tribine ,valjda ce vas biti biti vise nego protiv borca i da ce benjo pokazati svoj raskosni talenat :mrgreen:
Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 22 okt 2010, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.

tumadre

Post Postao/la tumadre » 22 okt 2010, 00:57

Seyo_TM je napisao/la:lazes decko, lazes...radi tog nedolaska ce da vas murija dere...
pitaj saika da ti prenese izvjestaj UNFKS-a sa fksinfa.. zdra'o

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 okt 2010, 01:17

samosarajvo je napisao/la:Stolice su se kidale prije dvije godine pa ste nam opet dali zdenku + O slovo i skinuli ste stolice tako da nismo imali sta kidati. Ja sam stajao na samoj ogradi prema vasem djelu sjevera i niko nista nije bacio prema vama,ali bas nista ni jednog upaljaca a kamoli vise.
Posto smo to apolvirali jedini razlog ove odluke o manjem broju govori to da ste se prepali deranja na tribinama kao i prosle godine :)
CAO !
Cinjenica je da su se stolice kidale ja vam nakon toga nebih dao ni da prodjete pored stadiona ( istog sam misljenja i za slicne stvari na kosevu )!!!
Taman nekog u klubu boli k.ita ko ce koga nadglasati, njima je bitnija zarada a prije same zarade bitnija im je sigurnost na stadionu.Iskren da budem i mene boli k.ita ko ce koga nadglasati meni je puno bitnije da Zeljo dobije sarajevo nego sto cete vi lijeciti svoje frustracije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 22 okt 2010, 01:20

pile87 je napisao/la: Cinjenica je da su se stolice kidale ja vam nakon toga nebih dao ni da prodjete pored stadiona ( istog sam misljenja i za slicne stvari na kosevu )!!!
Taman nekog u klubu boli k.ita ko ce koga nadglasati, njima je bitnija zarada a prije same zarade bitnija im je sigurnost na stadionu.Iskren da budem i mene boli k.ita ko ce koga nadglasati meni je puno bitnije da Zeljo dobije sarajevo nego sto cete vi lijeciti svoje frustracije.

A sigurnost se povecava tako sto 3000 ljudi strpas na dio stadiona koji nije dovoljan ni za 1000 :roll:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 okt 2010, 01:25

zolaTM je napisao/la:ko se ono ovdje sudario suljic i ...
Meni se čini Suljagić :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 22 okt 2010, 01:27

kirba je napisao/la:
pile87 je napisao/la: Cinjenica je da su se stolice kidale ja vam nakon toga nebih dao ni da prodjete pored stadiona ( istog sam misljenja i za slicne stvari na kosevu )!!!

A sigurnost se povecava tako sto 3000 ljudi strpas na dio stadiona koji nije dovoljan ni za 1000 :roll:
niko vam nije kriv sto vam je istok prazan a na istoku su bolji uslovi nego nama na jugu jer je 2 metra uz teren

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 22 okt 2010, 01:28

Jbg, nema druge nego otimajte ženi/curi daljinski i izblejite derbi na tv-u. :mrgreen:

Nama ne preostaje drugo nego da grmi Grbavicom:

Tužno je biti navijač Sarajeva,
što sjedi kući i kraj tv-a zijeva,
i gleda Želju u mraku sobe svoje,
kako se bori za plavo bijele boje.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 22 okt 2010, 01:30

samosarajvo je napisao/la:Svaka cast upravi zelje,a pretpostavljam da su vodje TM-a imali svoje prste u ovome. Nakon prosle godine i BUKVALNOG SILOVANJA NA TRIBINAMA manijaci su odlucili da to vise ne moze tako i zajedno sa upravom odlucili da nam daju samo "zdenku" u koju stane 1500 ljudi JEDVA plus Istok do lokomotive u koju stane isto 1500 ljudi ali JEDVA ( citaj jedni na drugima)
Znaci za ovaj derby se najavljivao i rekordan broj nasih navijaca od 5000. Sve sto smo mi trazili je sljedeci dio sjevera: ZDENKA (1500) , Slovo "O" (1500),onaj dio izmedju (500 mozda) i plus ako skinete stolice jos bi se naguralo 500 njak vise i bila bi solidna borjka od 3500/4000 + 1000 istok i to je to, medjutim ocigledno je da to nekome ne odgovara..
Tolko od mene
Naime, Sarajevo ne igra sa klubom koji ima 200 navijača pa da nešto ultimativno traži. Dobili ste koliko ste dobili. Cirka 20% kapaciteta Grbavice. Malo vam :lol: Šta hoćete, kompletan Sjever :mrgreen: Na Koševu treba da nam date 20% ulaznica i svi sretni.
Sad, ako vam to nije u interesu, njah. Opet više gubi Sarajevo nego Željo. Do vas je
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 22 okt 2010, 01:43

pa da niste gadjali sjever i starije ljude sa topovskim i bakljama mozda bi dobili vise tribine ovako vam ni ovu zdenku netreba dati :evil:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 okt 2010, 01:49

kirba je napisao/la:

Ne podrzavam ni to, ali istini za volju neki dobri uslovi i ne postoje i ti navijaci koji su strpani dodatno pogorsaju stvari lomljenjem stolica i drugim budalastinama.Derbi je onakav kakvim ga navijaci naprave zadnjih godine je sve gore jos malo pa ce biti ko na noz.Nemam ja nista ni protiv nekog mangupluka ipak nije pozoriste ali ima nesto i sto se zove kodeks, gadjati obicne gledaoce je jadno to su tvoji sugradjani a pomarisati se drugom navijackom skupinom je nesto sasvim drugo.Nekako bih najsretni bio da odbojkotujete derbi, bar bi znao da nece biti sranja i smirom bih gledao tekmu...
Vec dugo na derbije ne idem, nemogu gledati u kakav papanluk to prerasta nemogu gledati one najodvratnije derbi navijace, nekad su i jedni drugi imali duha naravno puno vise navijaci Zelje danas je derbi opste narodno veselje.
Iskreno govoreci mene zanima ono sto je na terenu za navijanje i slicna sranja me zaboli jos jednom k.ita a pogotovo za navijace sarajeva taman da ne dobijete ni jednu stolicu toliko ste i zasluzili do sad pokazanim na Grbavici.Sjecam se hvalopjeva i izliva zadovoljstva na ovom forumu nakon sto su pocupane stolice, pametnom je toliko dovoljno ne treba se dovesti opet u takvu situaciju da se to ponovi.jedino preostalo rijesenje se samo namece satjeraj u cosak zatvori ko u tor i miran si.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 22 okt 2010, 02:34

Dobit cete mjesta kao i svi ostali. Niste vi nista posebni. Vise su zasluzili mjesta navijaci Borca, Zrinjskog jer makar oni se kulturno ponasaju na stadionu a ne da pale stolice ilii gadjaju. Imate Istok al ako ga ne zelite, nemojte ni dolazit. Bit ce tekma na TV-u. Nista nemoze bit gore nego 20 KM karta za Jug na Kosevu. Budite zahvalni

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87 i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []