Ja idiot jos lafo konto auto da iznajmimkraljttbvb je napisao/la:Sto ovaj gore napisa: saobracaj je posebna prica. Samo majstor svirne i doda gas, pa se ti sklonio ne sklonio. A svako auto ogrebano![]()
3 su trake, a 5 auta paralelno vozi![]()
Ono se ne moze rijecima opisati, samo dozivjeti
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Ljetovanje/Putovanja
naprijed rejal
- ASD
- Kontakt:
To bi mozda valjalo kroz pustinju i ako planiras na duzi vremenski period da ostanes.Sveti je napisao/la:Ja idiot jos lafo konto auto da iznajmimkraljttbvb je napisao/la:Sto ovaj gore napisa: saobracaj je posebna prica. Samo majstor svirne i doda gas, pa se ti sklonio ne sklonio. A svako auto ogrebano![]()
Mada, cisto sumnjam da je voziti auto kroz pustinju atraktivno kao na tV-u.
Ma konto da iznajmim baj po gradu da vozimASD je napisao/la:To bi mozda valjalo kroz pustinju i ako planiras na duzi vremenski period da ostanes.Sveti je napisao/la:Ja idiot jos lafo konto auto da iznajmimkraljttbvb je napisao/la:Sto ovaj gore napisa: saobracaj je posebna prica. Samo majstor svirne i doda gas, pa se ti sklonio ne sklonio. A svako auto ogrebano![]()
Mada, cisto sumnjam da je voziti auto kroz pustinju atraktivno kao na tV-u.
naprijed rejal
- Beduin
- Kontakt:
A ja mislio u Dubaiju i Istambulu blesavi vozaci. 
Jos samo da nadjem hotel, oval Albatros White Beach (tako nekako) mi izgleda fantastican, ali opet necu ni da bacam bas prevelike pare.
Nisam za varijantu da sam bukiram hotel, avio kartu i vizu, zahmet mi je to, mada vjerovatno je i jeftinija varijanta.
Izleti i nisu pretjerano skupi, koliko vidim, ona stranica "Hurgada izleti" svi ih hvale, usluga, cijene, cjenkanje...
Jos samo da nadjem hotel, oval Albatros White Beach (tako nekako) mi izgleda fantastican, ali opet necu ni da bacam bas prevelike pare.
Nisam za varijantu da sam bukiram hotel, avio kartu i vizu, zahmet mi je to, mada vjerovatno je i jeftinija varijanta.
Izleti i nisu pretjerano skupi, koliko vidim, ona stranica "Hurgada izleti" svi ih hvale, usluga, cijene, cjenkanje...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Egipat i iznajmljivanje auta - niposto. U Hurghadi nisam vidio semafora, voze ko ludjaci, lik koji me vozio do grada je bukvalno svakih 30tak sekundi trubio (bez preuvelicavanja) i vozio slalom. Svi tako voze, ja stvarno onakav haos nisam vidio.
U Turskoj (Antalija) je nesto bolje, ali ni oni nisu plaho obazrivi.
Prije par dana sam bio u Dubaiju, njih bi svrstao u rang Turske. No Egipat je klasa za sebe, barem po mom misljenju.
Inace, sto se tice Dubaija, malo sam se razocarao, skuplji je nego sto sam mislio. Dnevni programi su bas bas skupi, recimo ona plivanja s delfinom kostaju 200 eura po osobi. Odlazak u pustinju, voznja sa quad-om + neka klopa u kampu kostaju isto 250 eura za dvije osobe. U Dubai Mall-u su cijene za 20-40 % skuplje nego u Becu. Nije uglavnom nikako za nas dzep.
U Turskoj (Antalija) je nesto bolje, ali ni oni nisu plaho obazrivi.
Prije par dana sam bio u Dubaiju, njih bi svrstao u rang Turske. No Egipat je klasa za sebe, barem po mom misljenju.
Inace, sto se tice Dubaija, malo sam se razocarao, skuplji je nego sto sam mislio. Dnevni programi su bas bas skupi, recimo ona plivanja s delfinom kostaju 200 eura po osobi. Odlazak u pustinju, voznja sa quad-om + neka klopa u kampu kostaju isto 250 eura za dvije osobe. U Dubai Mall-u su cijene za 20-40 % skuplje nego u Becu. Nije uglavnom nikako za nas dzep.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Sharm El Shaikh ili Hurgada?
Ima li neko nekih iskustava da prenese, tek sam nesto površno istražio i mislim da bi Sharm El Shaikh + 1 dan Kairo i piramide i 1 dan Petra Jordan bilo ekstra putovanje?
Ima li neko nekih iskustava da prenese, tek sam nesto površno istražio i mislim da bi Sharm El Shaikh + 1 dan Kairo i piramide i 1 dan Petra Jordan bilo ekstra putovanje?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- LlullSergio
- Kontakt:
Sharm el Sheikh.
Raj na zemlji prije jedno 15-ak godina, sad vala ne znam kakvo je stanje
Raj na zemlji prije jedno 15-ak godina, sad vala ne znam kakvo je stanje
Ja ću i ovo ljeto na isto mjesto
Kad pročitam kakve se ovdje destinacije spominju dođe mi da odem na terme i da se niz zeleni na glavu spustim ne bi li ostao pod vodom.FoSte95 je napisao/la:Ja ću i ovo ljeto na isto mjesto
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- kraljttbvb
- Kontakt:
Tako ti je kod vecine kad si u srednjoj ili na fakultetu. Kad ne radis imas vremena koliko hoces, ali nemas para. A kad pocnes raditi, imas para, a nemas vremena...Kaunas je napisao/la:Kad pročitam kakve se ovdje destinacije spominju dođe mi da odem na terme i da se niz zeleni na glavu spustim ne bi li ostao pod vodom.FoSte95 je napisao/la:Ja ću i ovo ljeto na isto mjesto
Zato kad dodje 30+ godina i ozenis se, dvije plate, imas s kim, svugdje te dobaci
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Je bo to.
kraljttbvb je napisao/la:Tako ti je kod vecine kad si u srednjoj ili na fakultetu. Kad ne radis imas vremena koliko hoces, ali nemas para. A kad pocnes raditi, imas para, a nemas vremena...Kaunas je napisao/la:Kad pročitam kakve se ovdje destinacije spominju dođe mi da odem na terme i da se niz zeleni na glavu spustim ne bi li ostao pod vodom.FoSte95 je napisao/la:Ja ću i ovo ljeto na isto mjesto
Zato kad dodje 30+ godina i ozenis se, dvije plate, imas s kim, svugdje te dobaci
Osim ako živiš u Bosni, zaposliš se, nit para nit vremena.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Fantasista
- Kontakt:
Kad vidim da ljudi idu po ovim smrdljivim zemljama pored onakve Hrvatske povraca mi se.
Ja kad bi imao viška keša samo na Tajland (Phuket) bi volio otici
Dont ask whay
Dont ask whay
Arsenal All The Way !
Medo PedoBarcod je napisao/la:Ja kad bi imao viška keša samo na Tajland (Phuket) bi volio otici
Dont ask whay
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
Wandelanoite
- Kontakt:
U Hrvatskoj sam bio od Umaga do Dubrovnika, vece bagre, šugavijeg naroda u zivotu nisam sreo. Neko da me ponižava, da me zadnjeg usluzuje, da ga moram molit da mu ja ostavim svoje pare, čim vidi da sam iz BiH da mi se tu nesto kurci ma marš u pm. Neljubaznost, cijene, ponuda i jos mnogo toga su razlog zbog kojeg me Hrvatsko primorje vise nece vidjeti. Radije cu autom otići u CG, Albaniju ili Grčku.Fantasista je napisao/la:Kad vidim da ljudi idu po ovim smrdljivim zemljama pored onakve Hrvatske povraca mi se.
MES QUE UN CLUB!
- Fantasista
- Kontakt:
Ja takvih problema nisam imao. I mislio sam na urednost plaza, mora i slicno. Tunis i slicne zemlje gdje ljudi idu ne bih posjetio kad bi mi ko platio. U CG je super, bio sam u Budvi i sve je top. Albanija je tesko sra.nje. Ulcinj takodje, higijena nula. Hocu reci da sam bio u Cro vise puta i sve je uredjeno i na nivou u odnosu na te zemlje gdje se po gradu usmrdila kanalizacija i slicno.Wandelanoite je napisao/la:U Hrvatskoj sam bio od Umaga do Dubrovnika, vece bagre, šugavijeg naroda u zivotu nisam sreo. Neko da me ponižava, da me zadnjeg usluzuje, da ga moram molit da mu ja ostavim svoje pare, čim vidi da sam iz BiH da mi se tu nesto kurci ma marš u pm. Neljubaznost, cijene, ponuda i jos mnogo toga su razlog zbog kojeg me Hrvatsko primorje vise nece vidjeti. Radije cu autom otići u CG, Albaniju ili Grčku.Fantasista je napisao/la:Kad vidim da ljudi idu po ovim smrdljivim zemljama pored onakve Hrvatske povraca mi se.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Bio sam prosle godine u Tunisu i 100 put bi prije opet otisao u Tunis nego bilo gdje u Hrvatsku. Jednostavno visi nivo u odnosu na Hrvatsku i jeftinije i bolje u svakom smislu.Fantasista je napisao/la:Ja takvih problema nisam imao. I mislio sam na urednost plaza, mora i slicno. Tunis i slicne zemlje gdje ljudi idu ne bih posjetio kad bi mi ko platio. U CG je super, bio sam u Budvi i sve je top. Albanija je tesko sra.nje. Ulcinj takodje, higijena nula. Hocu reci da sam bio u Cro vise puta i sve je uredjeno i na nivou u odnosu na te zemlje gdje se po gradu usmrdila kanalizacija i slicno.Wandelanoite je napisao/la:U Hrvatskoj sam bio od Umaga do Dubrovnika, vece bagre, šugavijeg naroda u zivotu nisam sreo. Neko da me ponižava, da me zadnjeg usluzuje, da ga moram molit da mu ja ostavim svoje pare, čim vidi da sam iz BiH da mi se tu nesto kurci ma marš u pm. Neljubaznost, cijene, ponuda i jos mnogo toga su razlog zbog kojeg me Hrvatsko primorje vise nece vidjeti. Radije cu autom otići u CG, Albaniju ili Grčku.Fantasista je napisao/la:Kad vidim da ljudi idu po ovim smrdljivim zemljama pored onakve Hrvatske povraca mi se.
MES QUE UN CLUB!
Kakvi bolan samo Lady BoyPenaltiky je napisao/la:Medo PedoBarcod je napisao/la:Ja kad bi imao viška keša samo na Tajland (Phuket) bi volio otici
Dont ask whay
Arsenal All The Way !
- ArtVandelay
- Kontakt:
Samo istocna Europa. 
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.