Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Sta je ba ovo anele, vode ovi sa 1:3, kakva je ovo lakrdija
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Kad su kečeri?Harika je napisao/la:Sta je ba ovo anele, vode ovi sa 1:3, kakva je ovo lakrdija
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Bili, sta te zanimaJack je napisao/la:Kad su kečeri?Harika je napisao/la:Sta je ba ovo anele, vode ovi sa 1:3, kakva je ovo lakrdija
Imaš li koji rezervni acc?Harika je napisao/la:Sta je ba ovo anele, vode ovi sa 1:3, kakva je ovo lakrdija
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Bili meda i zeka i bili ih ubijeHarika je napisao/la:Bili, sta te zanimaJack je napisao/la:Kad su kečeri?Harika je napisao/la:Sta je ba ovo anele, vode ovi sa 1:3, kakva je ovo lakrdija
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Incko ima vel'ku glavu.Jack je napisao/la:Ma sramota umjesto Iska mi ovog dovodimo
Ornstein je objavio da Arsenal nije ponudio ni blizu onog što su Kinezi htjeli i zato je propo tranfer.Saurman je napisao/la:Arsenalu veliki transfer propao zbog bizarnog razloga
YANNICK CARRASCO trebao je biti Arsenalova zamjena za Ivana Perišića nakon što je transfer hrvatskog reprezentativca u London propao. Međutim, propao je i Carrascov dolazak.
Francuski RCM otkriva da će reprezentativac Belgije ostati u Kini jer je jezična barijera onemogućila transfer u Arsenal. Navodno se iz Arsenala nikako nisu mogli sporazumjeti s predsjednikom Daliana, kineskog kluba u kojem Carrasco nastupa.
Nije Arsenal bio jedini klub koji ga je htio, otkrila je njegova supruga.
"Mnogo stvari se dogodilo... Veliki je broj klubova koji su kontaktirali Yannicka", rekla je Noemie Happart, a iz kineskog kluba su poručili da Carrasco nakon propalih pregovora s Arsenalom nije na prodaju.
"Dalian je povukao Carrasca s tržišta, on ostaje ovdje."
Carrasco je u Kinu otišao prošle godine, a ranije je po tri godine igrao za Monaco i Atletico.
Ornstein [BBC5]: #AFC budget (in Jan) was meagre to say the least.
Ornstein [BBC5]: In the case of Carrasco the loan fee was too low, not serious to be considered.
Ornstein [BBC5]: #AFC offered Perisic & Carrasco ‘handsome salaries’ and both would have been happy (with their wages).
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Imam al glaso vecanell je napisao/la:Imaš li koji rezervni acc?Harika je napisao/la:Sta je ba ovo anele, vode ovi sa 1:3, kakva je ovo lakrdija
Ne smije 1:3 pobjediti, gdje je Maršal on je iskusan sa namještanjem anketaHarika je napisao/la:Imam al glaso vecanell je napisao/la:Imaš li koji rezervni acc?Harika je napisao/la:Sta je ba ovo anele, vode ovi sa 1:3, kakva je ovo lakrdija
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
:John Cross: Funds will be available for the summer, but more like £40m than £100m.
Ornstein [BBC5]: The option to purchase in Denis’ contract is in the range of €20-30m
John Cross: I’m sure that Denis arrives with Arsenal fully intending to sign him permanently.
Najbolja partija jednog našeg veznjaka u zadnjih 10 godina?anell je napisao/la:Koga on prati![]()
Neki bi trebali kod njega uzeti časove.Jack je napisao/la:Najbolja partija jednog našeg veznjaka u zadnjih 10 godina?anell je napisao/la:Koga on prati![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Oduzimao lopte, presijecao lopte, iznosio lopte, bacao ove nesrećnike na usta, zabio i asistirao. Rijetko ćemo više vidjeti ovakvu magiju naročito na velikim gostovanjimaanell je napisao/la:Neki bi trebali kod njega uzeti časove.Jack je napisao/la:Najbolja partija jednog našeg veznjaka u zadnjih 10 godina?anell je napisao/la:Koga on prati![]()
Za ovu anketu su morali Poolovci glasati, nema šanse da je većina gej gunnera glasala za 1:3.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Slazem se
Al gledaj ekipe na tom videu
Cazorla, Rosicky, Sanchez.... Jbt koliko smo unazadili ekipu
Cazorla, Rosicky, Sanchez.... Jbt koliko smo unazadili ekipu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
zirokopter
- Kontakt:
https://twitter.com/Arsenal/status/1091 ... 91552?s=19
Razbolio sam se. Gledaj Koselnog ko da mu neko drzi pistolj iznad glave.
DB aka Ledeni
Ove brkine ekipe po americi pocele davati rezultate. Mozda je samo brko ne shvaceni genije pa ce jednom da krene i Arsenal. 
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Zacrvenio sam se života mi, nisam mogao odgledat do krajazirokopter je napisao/la:https://twitter.com/Arsenal/status/1091 ... 91552?s=19
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.