BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Bas nasa draga Nefisa nema srece sa zdrijebom , odmah na prvu nositeljicu .Al hajde nada zadnja umire . Igra li jos ko od nasih na ovom ITF nivou ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nije je briga za ranking.Samozdravlje je napisao/la:Bas nasa draga Nefisa nema srece sa zdrijebom , odmah na prvu nositeljicu .Al hajde nada zadnja umire . Igra li jos ko od nasih na ovom ITF nivou ?
Prvi set glatko , evo u drugom dosad nije iskoristila 4 BL, a na svom servisu sigurna, bice ovo dobro.
Ma sta je ovo, u trecem setu po tri brejka, trenutno 5:5... Koja prva osvoji svoj servis-game, dobija mec, hajde NefisaEsport je napisao/la:Nije je briga za ranking.Samozdravlje je napisao/la:Bas nasa draga Nefisa nema srece sa zdrijebom , odmah na prvu nositeljicu .Al hajde nada zadnja umire . Igra li jos ko od nasih na ovom ITF nivou ?
Prvi set glatko , evo u drugom dosad nije iskoristila 4 BL, a na svom servisu sigurna, bice ovo dobro.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tuga brate , do vode i ne napise. Nadam se da je nece pokolebati i da su ovi mecevi na 25 neophodno iskustvo. Vjerujem da je mentalno spremna i da ce biti pobjeda nad ovakvim protivnicama , samo da li ce imati sredstava i finansijske podrske da igra sto vise turnira.Nema predaje Nefisa . 
u drugom set odnos break lopti 1/1 - 0/5, tu je trebalo uzeti mećSamozdravlje je napisao/la:Tuga brate , do vode i ne napise. Nadam se da je nece pokolebati i da su ovi mecevi na 25 neophodno iskustvo. Vjerujem da je mentalno spremna i da ce biti pobjeda nad ovakvim protivnicama , samo da li ce imati sredstava i finansijske podrske da igra sto vise turnira.Nema predaje Nefisa .
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vjerovatno neiskustvo , to moze popraviti sam igrama na ovakvim turnirima. Bit ce bolje aBd. Sta je sa lijepom i jos mladom Deom ?Esport je napisao/la:u drugom set odnos break lopti 1/1 - 0/5, tu je trebalo uzeti mećSamozdravlje je napisao/la:Tuga brate , do vode i ne napise. Nadam se da je nece pokolebati i da su ovi mecevi na 25 neophodno iskustvo. Vjerujem da je mentalno spremna i da ce biti pobjeda nad ovakvim protivnicama , samo da li ce imati sredstava i finansijske podrske da igra sto vise turnira.Nema predaje Nefisa .
/PowerBotPlus/tabs/

Doce na nju red
Da li je poznat raspored mečeva i da li je isti princip kao prije, dva singla - dubl - singl?
FK Sarajevo !
Zrijeb je odlican. Dzumi protiv Milmana protiv kojeg ima 2-0, a zatim De Minaur i Basic.
Moglo bi biti lagano 2-0 za nas nakon prvog dana. Mirza u DC i Mirza van DC nisu isti igraci. Skidao je on i bolje od Minaura u DC.
Idemo nasi.
Moglo bi biti lagano 2-0 za nas nakon prvog dana. Mirza u DC i Mirza van DC nisu isti igraci. Skidao je on i bolje od Minaura u DC.
Idemo nasi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ah sutra pristavit veliki ibrik kahve, nabavit hurmašica i gurabija te lagano ispratiti naše momke na državnom javnom rtv servisu.
ŠVRLJ
Nije los zrijeb.Valjda Dzumhur nece galamit na sudije
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
možda hrakne sudiju, kad može džeko može i damir 
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Sretno našoj reprezentaciji. Dobar je žrijeb nadati se da možemo makar do 1:1 sutra.
Daj Boze 1:1 sutra! Kako god, nemamo velike sanse za prolaz, a niko sretniji od mene da me nasi demantujubhsport je napisao/la:Zrijeb je odlican. Dzumi protiv Milmana protiv kojeg ima 2-0, a zatim De Minaur i Basic.
Idemo nasi.
sve osim 3-0 za australiju je veliko iznenadjenje
+4367761343386 okreni moj broj ti zivote moj
https://www.atptour.com/en/news/last-ti ... derer-2019
Novi intervju Džumhura za ATP site. Sretno našima sutra
Novi intervju Džumhura za ATP site. Sretno našima sutra
Kakve su sanse Damiru protiv Millmana ???
Siguran sam da ima šanse. Millman na AO pobijedio u prvom kolu Delbonisa, ništa specijalno, a u drugom 3:2 izgubio od Bautise Aguta. Ako je Džumi malo podigao formu mogao bi tu donijet nama prvi bod. Zanima me ako se ne plasiramo na završnicu ovog DC, je li to kraj ove godine sto se tice DC, ili igramo DC sa slabijim repkama ?mirzatele je napisao/la:Kakve su sanse Damiru protiv Millmana ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.