FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Cuspajz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Cuspajz » 22 okt 2010, 01:33

adnan_hzsa je napisao/la:manijaci su najludji. bude se sto im je 10 km karta protiv slavije i 700 mjesta dobili. to im nije posteno a sad kad isto rade onda je to normalno....
mijesas pojmove jedno je dobiti 700 karti i naredzenje da svaki bez karte koji krene u koloni ce biti izbacen iz iste od strane specijane policije a znamo kako se to radi ,ovdje se radi da vi imate 3000*3500 karti i to pola istok pola sjever ali ne vasi su uslovi hocemo na sjever svi a istok nek bude praazan iz samo vama poznatih razloga

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 01:36

Cuspajz je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:manijaci su najludji. bude se sto im je 10 km karta protiv slavije i 700 mjesta dobili. to im nije posteno a sad kad isto rade onda je to normalno....
mijesas pojmove jedno je dobiti 700 karti i naredzenje da svaki bez karte koji krene u koloni ce biti izbacen iz iste od strane specijane policije a znamo kako se to radi ,ovdje se radi da vi imate 3000*3500 karti i to pola istok pola sjever ali ne vasi su uslovi hocemo na sjever svi a istok nek bude praazan iz samo vama poznatih razloga
Ko je rekao da hocemo prazan istok? Trazimo isto sjevera kao i svaki derbi sto je bilo!

roki...
Kontakt:

Post Postao/la roki... » 22 okt 2010, 01:36

Decko, ovo je derbi. Najveca utakmica sezone na koju bi dosli i oni koji vole Sarajevo 60% sto bi se reklo, a ne oni koji idu svaku tekmu. Pa ti skontaj :S Drugo je sto vam je cumez od stadiona. Istok ni nema licencu (kada igra repka znamo da je zatvoren) a vi i nas 1500 tamo da stane. :roll: UVIJEK STE BILI p. S' juga.

kirba
Kontakt:

Post Postao/la kirba » 22 okt 2010, 01:37

Cuspajz je napisao/la: mijesas pojmove jedno je dobiti 700 karti i naredzenje da svaki bez karte koji krene u koloni ce biti izbacen iz iste od strane specijane policije a znamo kako se to radi ,ovdje se radi da vi imate 3000*3500 karti i to pola istok pola sjever ali ne vasi su uslovi hocemo na sjever svi a istok nek bude praazan iz samo vama poznatih razloga

Grijesis, zelimo da dobijemo 3000 mjesta a ne 3000 karata za 1000 mjesta. Ako prodajete 1500 karata za sjever dajte i mjesta za njih.

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 22 okt 2010, 02:01

Nema krova nema Hordi ! :D :D

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 22 okt 2010, 02:13

CoDe je napisao/la:
endem_ je napisao/la:Srce ce moje kao i tvoje vjecno da kuca za bordo boje
I to su ti famozni navijaci Sarajeva zvani hordasi, koji jedne sedmice nose bordo, druge crno-beli sal. Ja navijaca i govana...

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 22 okt 2010, 02:22

Cuspajz je napisao/la:
cega bolan pola sjevera hahahahah.. pa da je pola sjevera u pitanju ne bi ni bilo bojkota... ti bas ne znas koliko su nam tvoji dali mjesta....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 okt 2010, 02:31

adnan_hzsa je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
cega bolan pola sjevera hahahahah.. pa da je pola sjevera u pitanju ne bi ni bilo bojkota... ti bas ne znas koliko su nam tvoji dali mjesta....
Napisao je da ce vas, od ukupnog broja, pola na istok, a pola na sjever. "Pola sjeverA" nije nigdje spomenuo.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 22 okt 2010, 02:49

ma do mene koliko sam iznerviran ne vidim ni sta citam ni sta pisem...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Zaghy
Kontakt:

Post Postao/la Zaghy » 22 okt 2010, 03:45

UPS je napisao/la:Samo znam da je Sarajevo do sezdeset i neke bilo do marin dvora. Sta je tad bilo na grbavici, valjda neke njive
Marijin dvor... Mara nikakva nije imala dvorove u Sarajevu, vec Marija Braun (ako ima bukvalaca, nije dvor u pitanju vec zgrada)...
vidim neki "sarajlica" isto napisao "traNvaj"... i sto je najtuznije busate se u prsa kako ste vi "gradska raja", a ostali doslje... pola vas izgleda zivi u okolici Sarajeva (bar ovih na forumu), i smijem se zakleti da vam ni roditelji nisu rodjeni u Sarajevu, mozda vi, ali ovdje izjavljujete da vam je "cukun dedo" bio sarajlija... ili ste pak bas nepismeni

drpitar
Kontakt:

Post Postao/la drpitar » 22 okt 2010, 04:48

Jao sto se bruka raja...koga boli racku ko je odakle? Ja kako znam navijaci Juventusa koji zive u Milanu ipak su dobro dosli na tribine Juveta......kad prohodas malo po svijetu i vidis par stvari onda skontas da je jos samo u Bosni vazno odakle si. Nezivim u BIH i gledacu derby preko TV-a. I ocekujem Horde i ludilo beztoga mogu baciti ovaj TV . Bice gusto...bice ko i prosle godine :) SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 09:35

Ovo je kljucna stvar. I umjesto da oni pokazu da su gospoda naspram primitivaca iz lukavice oni ucine NAMA istu tu stvar i jos to zdusno pravdaju. I sta vas onda razlikuje od njih? nista, tipican sumski mentalitet

Batistuta
Kontakt:

Post Postao/la Batistuta » 22 okt 2010, 09:40

Šta drugo očekivato od navijačke grupe koja ne može organizovati 100 ljudi za gostovanje dalje od Zenice,poslije 30 navijača u BL ,šta imate vi da pričate o navijačima uopšte.Ovim potezom ste kleknuli pred Hordama i položili svoje oružje.Mogli ste jednostavno ljudski,PONOSNO zamoliti da ne dolazimo,a ne ovakvi potezi.Svaki navijač Želje koji se ponosi ovim potezom priznaje slabost svoje navijačke grupe.Na ovakav način se skrnavi derbi,tako da će vas dočekati isto na Koševu.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 22 okt 2010, 09:49

UPS je napisao/la: Ovo je kljucna stvar. I umjesto da oni pokazu da su gospoda naspram primitivaca iz lukavice oni ucine NAMA istu tu stvar i jos to zdusno pravdaju. I sta vas onda razlikuje od njih? nista, tipican sumski mentalitet
A sto bi nasa uprava izasla vama u susret i ostetila svoje navijace. Sta treba biti gospodin i vama dati pola sjevera i ostetiti navijace Zeljeznicara :shock: :shock:
Mes Que Un Club

kole78
Kontakt:

Post Postao/la kole78 » 22 okt 2010, 09:58

Smrduljci namjerno prave sranje svaki put pred derbi oko ulaznica ali nemojte da padate na te fore nego SVI NA SMRDAVICU DA IM POKAŽEMO DA SU NULA.

HAJMO RAJA DA IM NABIJAMO KOMPLEKS :!:
Zadnja izmjena: kole78, dana/u 22 okt 2010, 10:00, ukupno mijenjano 1 put.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 22 okt 2010, 09:58

UPS je napisao/la:
Ovo je kljucna stvar. I umjesto da oni pokazu da su gospoda naspram primitivaca iz lukavice oni ucine NAMA istu tu stvar i jos to zdusno pravdaju. I sta vas onda razlikuje od njih? nista, tipican sumski mentalitet
vas ne razlikuje ništa od njih,jer pola njih igra u vas.Ako dođete bujrum.A ako ne samo ste copy-paste manijaka.Žalosni pitari svi protiv njih, kukanje i jad.Derby uništavate iznova i iznova,jednom-cijene karata 20 KM Jug, drugi put (prošle god.) kad nismo mogli TITULU na hasetu proslaviti,treći kad ste B.Bukija pogodili,Četvrti-čupanje stolica,kad ste šamarali sudiju na terenu (utakmica prekinuta), peti,deseti put... pa dokle Više.
ISKRENO VOLIO BIH DA DOĐETE, CIJELA BIH OSJETI TU DRAŽ I NAVIJANJE.(bez obzira na rez.)
A AKO NE, KOGA NEMA BEZ NJEGA SE MOŽE.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

HORDAŠ-SAQQ
Kontakt:

Post Postao/la HORDAŠ-SAQQ » 22 okt 2010, 10:12

Pa ljudi dragi u cemu je problem dali su nam 3000 karti i to pokupujemo ispred trznice a ko nestigne taj dan kupiti ode u nedelju ispred sugavice i kupi kartu,i pravac na njihov dio kad pocne tekma svi ustanu i pocnu navijat,tu nek se kupi 2000 karti i to je to. :P

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 22 okt 2010, 10:12

MU'MIN T.M. je napisao/la:
UPS je napisao/la:
vas ne razlikuje ništa od njih,jer pola njih igra u vas.Ako dođete bujrum.A ako ne samo ste copy-paste manijaka.Žalosni pitari svi protiv njih, kukanje i jad.Derby uništavate iznova i iznova,jednom-cijene karata 20 KM Jug, drugi put (prošle god.) kad nismo mogli TITULU na hasetu proslaviti,treći kad ste B.Bukija pogodili,Četvrti-čupanje stolica,kad ste šamarali sudiju na terenu (utakmica prekinuta), peti,deseti put... pa dokle Više.
ISKRENO VOLIO BIH DA DOĐETE, CIJELA BIH OSJETI TU DRAŽ I NAVIJANJE.(bez obzira na rez.)
Koliko ti je godina mumine?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 10:13

MU'MIN T.M. je napisao/la: vas ne razlikuje ništa od njih,jer pola njih igra u vas.Ako dođete bujrum.A ako ne samo ste copy-paste manijaka.Žalosni pitari svi protiv njih, kukanje i jad.Derby uništavate iznova i iznova,jednom-cijene karata 20 KM Jug, drugi put (prošle god.) kad nismo mogli TITULU na hasetu proslaviti,treći kad ste B.Bukija pogodili,Četvrti-čupanje stolica,kad ste šamarali sudiju na terenu (utakmica prekinuta), peti,deseti put... pa dokle Više.
Ja te molim da procitas posebno ovo boldirano, jer apsolutno sto si rekao nema veze sa zdravim mozgom...
Prvi bold necu ni komentarisati, odao si se da nisi sarajlija.......

copy-paste: izvini molim te, zbog cega mi bojkotujemo, a zbog cega ste vi.....vi ste bojkotovali kao i svaki put jer su vam skupe karte, mi zbog toga nismo nikad, niti cemo, mi bojkotujemo zbog nehumanih uslova, jer moze pasti mrtva glava u onom cumezu od stadiona......

Zna se ko unistava derbi sa svojom politikom, i zna se tacno ko stoji iza ovoga Tica+ultrafluoroscentna trenerka=strah od deranja guzova na tribinama.........

Vi da slavite titulu na hasetu????ne vidim samo jedan jedini razlog zasto bi vi titulu slavili na hasetu?????? :shock:

Cupanje stolica je poznato ko je prvi poceo, jer kada ste ih vi cupali na hasetu, na grbavici te iste stolice nisu bile ni u planu, a ne da su postojale......

Mi samarali sudiju????? koliko se sjecam sudija je osamario naseg igraca......znaci pojma nemas sta pricas....
Mislim da je dosta, ovo je dokaz vase jadne politike i lijepog straha, kojim unistavate instituciju derbija, kao i bruke koju biste dozivjeli pred cijelokupnom BH javnosti.....
P.S. Nadam se da se vidimo na grbavici......
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 22 okt 2010, 10:17

Iskreno i ja se nadam...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, juka55, mosarajvosa83, muhamedhulk, ubipara, Varijantas8 i 112 gostiju.