Jedini realan post na ovom pdf.Zeus01 je napisao/la:sve osim 3-0 za australiju je veliko iznenadjenje
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
ŠVRLJ
Jel ako izgubimo od Australije igramo za ostanak ili?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Luzerska repka kao i sve ostale.
pravo su nam odnemogli kad su promijenili pravila i prešli sa best of 5 na best of 3

- QUARTERBACK
- Kontakt:
aj sto nas rastavise ljudi
[quote="Vedo20"]Pod hitno mu naći kakvu hanumu...[/quot
Nek ode u Butmir,pa nek sebi probere.
Nek ode u Butmir,pa nek sebi probere.
https://****.com - Confidential Dating - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Girls Dating [/url]
Ma od Mirze me i ne čudi, al' Damir, pa frajer igra katastrofalan tenis već pola godine.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sutra naši to preokreću i prolazimo dalje. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
pa kad izbrises moj post, mozes komotno i taj svoj..i on je zesca zayebancijaUnofficialpage je napisao/la:Sutra naši to preokreću i prolazimo dalje.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Brišem svaki post koji ima veze sa RafaGarros, on ne može ovdje pisati.babino je napisao/la:pa kad izbrises moj post, mozes komotno i taj svoj..i on je zesca zayebancijaUnofficialpage je napisao/la:Sutra naši to preokreću i prolazimo dalje.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Patriote jestel se to uspavali posle burnog petka pa niko nista da napise posle debakla od kengur 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Nema se sta ni pisati..
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- SantiCazorla08
- Kontakt:
Mirza protiv kližana kreće u odbranu titule u sofiji.
sve osim casnog poraza u 1. kolu bi bilo iznenadjenje:-)SantiCazorla08 je napisao/la:Mirza protiv kližana kreće u odbranu titule u sofiji.
Bas tako. Ni set uzeti nece
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Brkic i Fatic se guraju u avionu medju obicnim narodom a Dzumi i Mirza laganini biznis class 
damir to sebi moze jos malo priustiti a mirzet s obzirom da je 164. na live listi, tesko.HeraklitMracni je napisao/la:Brkic i Fatic se guraju u avionu medju obicnim narodom a Dzumi i Mirza laganini biznis class
lik je imao godinu dana da osvoji grebenih 200-300 bodova i nije uspio, uzas.
odavno me neki nas sportista nije razocarao kao on sada, kad se samo sjetim kako sam se radovao sofiji, kontajuci evo ga napokon medju elitom na duze staze.
A kad je budala, udarila mu slava u glavu, tesko ce vise biti u prilici da osvoji neki ATP turnir i opet se probije medju 100 tenisera.babino je napisao/la:damir to sebi moze jos malo priustiti a mirzet s obzirom da je 164. na live listi, tesko.HeraklitMracni je napisao/la:Brkic i Fatic se guraju u avionu medju obicnim narodom a Dzumi i Mirza laganini biznis class
odavno me neki nas sportista nije razocarao kao on sada, kad se samo sjetim kako sam se radovao sofiji, kontajuci evo ga napokon medju elitom na duze staze.
Sada opet na CH poslije Sofije i opet sanjati prvo kolo nekog ATP, dok ce GS-ove pratiti na TV-u.
Sram te bilo Mirza.
Sumnjam da ce se Mirza ikad vratiti u top100, volio bih da grijesim. Nije ni Damir u puno boljoj poziciji, ako nesto ne promijeni u nastavku sezone. Vec sam neki dan pisao da je kod njega kljucni problem servis, i to vise nego prije 2-3 godine, sto je svojevrstan apsurd. Na turnirima na kojima je dobro servirao, ostvario je uspjeh, sjetimo se posljednjeg - Antalije! Bez dobrog servisa nema ni igre, ni samopouzdanja! Kad je Nadal mogao u 32-oj godini podici svoj servis na visi nivo, sto ne bi Damir mogao u 27-oj? Naravno, dobrog trenera treba platiti malo vise nego sto je Damir (ili Nerfid) mozda spreman da plati. Odlican primjer je Borna Coric, koji se preporodio otkako ga trenira onaj Italijan.Problem je sto sa ovakvom igrom i pristupom Damir lahko moze ispasti iz top100, pa ce onda i on ponovo pisati krv po kvalifikacijma atp turnira ili na celendzerima. Nadam se da mu to nije cilj u nastavku karijerebhsport je napisao/la:A kad je budala, udarila mu slava u glavu, tesko ce vise biti u prilici da osvoji neki ATP turnir i opet se probije medju 100 tenisera.babino je napisao/la:damir to sebi moze jos malo priustiti a mirzet s obzirom da je 164. na live listi, tesko.HeraklitMracni je napisao/la:Brkic i Fatic se guraju u avionu medju obicnim narodom a Dzumi i Mirza laganini biznis class
Sada opet na CH poslije Sofije i opet sanjati prvo kolo nekog ATP, dok ce GS-ove pratiti na TV-u.
Sram te bilo Mirza.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir je grešku napravio sa Ilijom. Možda Ilija i nije loš trener ali njemu je trebao neko iskusan, ko zna raditi a ne neki početnik, kojem to dođe prvi trenerski aganžman. Naravno, za takvog čovjeka treba kesu odriješiti. Ima i sad vremena a pitanje je koliko to Damir hoće. Koliko sam skontao njemu j bitnije da ima trenera za izlaske a ne za treniranje. Damir ima kvalitet za TOP 20 ali za to mora ozbiljno raditi, maksimalno biti tenisu posvećen. Sve je na njemu koliko želi.
Mirzi treba nekih 550-600 bodova za TOP 100, on ne može više i to je njegov maksimum. A mislim da on može to osvojiti u toku jedne godine, mora naći balans između challengera i ATP turnira. One challengere koje bude igrao to moraju biti titule u bar 80% slučajeva.
Mirzi treba nekih 550-600 bodova za TOP 100, on ne može više i to je njegov maksimum. A mislim da on može to osvojiti u toku jedne godine, mora naći balans između challengera i ATP turnira. One challengere koje bude igrao to moraju biti titule u bar 80% slučajeva.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.