FK Mladost DK

Addict
Kontakt:

Re: FK Mladost Doboj - Kakanj

Post Postao/la Addict » 31 jan 2019, 23:33

Osim je Osim, ali ovaj naš čovjek zadužuje za sva vremena. Šta god ko rekao, posebno onaj levat 072, kamo sreće da svaki klub ima svog Mušiju. Treba zapisati i upamtiti najvećeg investora u BH sport ikada. Na stranu sponzorstva u klubove, ali ovaj čovjek svoje pare vadi I gradi. Ne govori puno, a kad kaže beli kaže :

Predsjednik Mušija Mensur za klupsku stranicu povodom posljednjih dešavanja u klubu bio je vrlo jasan:

Horić, Famino, Arežina, ali i svi koji su dio ovog kluba dokaz su naših ambicija.
Govorili su da sam se umorio, da sam odustao, da se povlačim, a mi tek pravimo Mladost.
Oni govore, a mi radimo.
Ove godine nas očekuju infrastrukturna ulaganja veća nego ikad, ali i borba za najviše domete.
Ja sam uspješan čovjek, zahvalan Bogu na svemu što imam, ali Mladost me ispunjava, daje mi snagu svaki poraz i svaka pobjeda, svako dijete s iskrom u očima i željom da sutra bude novi Isaković, Dilaver, Velić, to mi daje snagu.
Ja sam čovjek koji radi i gradi, pošteno pa kud dođe, ali svojim sam radom stvorio sve, radom ćemo stvoriti Mladost vrijednu svakog respekta. Ja svoje ciljeve izborim po svaku cijenu, ne odustajem i ne posustajem. Dokaz za to su moja porodica, moj biznis i moja Mladost.
Nećemo stati, nećemo se umoriti, mi tek počinjemo!

SAMO SVOGA MUŠIJU MENSURA!!!

#FKMLADOSTDK #MUŠIJAMENSUR

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 31 jan 2019, 23:36

Addict je napisao/la:Osim je Osim, ali ovaj naš čovjek zadužuje za sva vremena. Šta god ko rekao, posebno onaj levat 072, kamo sreće da svaki klub ima svog Mušiju. Treba zapisati i upamtiti najvećeg investora u BH sport ikada. Na stranu sponzorstva u klubove, ali ovaj čovjek svoje pare vadi I gradi. Ne govori puno, a kad kaže beli kaže :

Predsjednik Mušija Mensur za klupsku stranicu povodom posljednjih dešavanja u klubu bio je vrlo jasan:

Horić, Famino, Arežina, ali i svi koji su dio ovog kluba dokaz su naših ambicija.
Govorili su da sam se umorio, da sam odustao, da se povlačim, a mi tek pravimo Mladost.
Oni govore, a mi radimo.
Ove godine nas očekuju infrastrukturna ulaganja veća nego ikad, ali i borba za najviše domete.
Ja sam uspješan čovjek, zahvalan Bogu na svemu što imam, ali Mladost me ispunjava, daje mi snagu svaki poraz i svaka pobjeda, svako dijete s iskrom u očima i željom da sutra bude novi Isaković, Dilaver, Velić, to mi daje snagu.
Ja sam čovjek koji radi i gradi, pošteno pa kud dođe, ali svojim sam radom stvorio sve, radom ćemo stvoriti Mladost vrijednu svakog respekta. Ja svoje ciljeve izborim po svaku cijenu, ne odustajem i ne posustajem. Dokaz za to su moja porodica, moj biznis i moja Mladost.
Nećemo stati, nećemo se umoriti, mi tek počinjemo!

SAMO SVOGA MUŠIJU MENSURA!!!

#FKMLADOSTDK #MUŠIJAMENSUR
Pravi investitor za razliku od laznog politicara Azmira Husica!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 31 jan 2019, 23:40

Sve dok radite casno i posteno (a Musija drugacije niti zna niti hoce, znam ga licno) ja vam zelim da napredujete.
Te price "selo" i slicno govori o onome ko ih izrekne a na vama. Da svaki klub ima Musiju i slicne, liga bi rapidno napredovala.
Istina je da je Musija malo lutao sa transferima i igracima ali ko nije?! Svi na greskama ucimo i sada imate idealnu situaciju za napredak i iskorak.
Sretno vam u svakom slucaju. I samo bez pompe zna se obiti o glavu... Lagano i u miru.
Pozz
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 31 jan 2019, 23:44

FKMLADOSTDK je napisao/la:Evo info kad čemo stati - NIKAD

Baš sam mislio napisati komentar o tome kako se nadam da Mušija neće odustati bez obzira ako se ne ostvare planirani ciljevi ove sezone. To je to što me je zanimalo. :clap:
#samoRudar #zauvijek

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 31 jan 2019, 23:49

I da roknete zrinjski!! :mrgreen:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 01 feb 2019, 07:45

FrancescoTotti je napisao/la:I da roknete zrinjski!! :mrgreen:
E vala bio bi red.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 feb 2019, 08:02

Fino ste se pojačali MDK.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 01 feb 2019, 09:27

Samo treba ostati na zemlji. Sigurno smo odradili najbolje prelazni rok i sada imamo respektabilnu ekipu koja može da ganja to 4 ili 3 mjesto.
Nadam se i nastavku radova na stadionu da se bar donekle zaokruži priča. Semafor je završen sad krov i reflektore pa da uživamo na stadionu.

budimo_realni
Kontakt:

Post Postao/la budimo_realni » 01 feb 2019, 09:31

Jedino za čime ja žalim je prvih osam kola (dok nas je grobar Šabić vodio). Kada pogledam raspored i rezultate brat bratu trebali smo imati osam bodova više, a i pet bi bilo extra. Ali ono što je bilo, bilo je daj bože da nas sad krene pa da sve bude kako treba.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 feb 2019, 10:39

belosevic28 je napisao/la:Sve dok radite casno i posteno (a Musija drugacije niti zna niti hoce, znam ga licno) ja vam zelim da napredujete.
Te price "selo" i slicno govori o onome ko ih izrekne a na vama. Da svaki klub ima Musiju i slicne, liga bi rapidno napredovala.
Istina je da je Musija malo lutao sa transferima i igracima ali ko nije?! Svi na greskama ucimo i sada imate idealnu situaciju za napredak i iskorak.
Sretno vam u svakom slucaju. I samo bez pompe zna se obiti o glavu... Lagano i u miru.
Pozz
Evo ja sam ih gledao na Kamberovica polju, gledao bi ih u Evropi na Bilinom Polju i dao podrsku. Uopste mi nije mrzak klub.
ali nemojte ubleha casno i posteno, nama prodaju karte stampane za utakmicu prije 3 godine na crno uzimaju ne placaju porez niti ih prijavljuju da su prodali.
Igrace ko i svi osim Sarajeva neosiguravaju na puni iznos plate nego se malo zavrne, itd

Kao klub trenutno bolje i postenije rade od mog kluba ali daleko je to od casnog i postenog rada.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 01 feb 2019, 12:02

avenija je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Sve dok radite casno i posteno (a Musija drugacije niti zna niti hoce, znam ga licno) ja vam zelim da napredujete.
Pozz
Evo ja sam ih gledao na Kamberovica polju, gledao bi ih u Evropi na Bilinom Polju i dao podrsku. Uopste mi nije mrzak klub.
ali nemojte ubleha casno i posteno, nama prodaju karte stampane za utakmicu prije 3 godine na crno uzimaju ne placaju porez niti ih prijavljuju da su prodali.
Igrace ko i svi osim Sarajeva neosiguravaju na puni iznos plate nego se malo zavrne, itd

Kao klub trenutno bolje i postenije rade od mog kluba ali daleko je to od casnog i postenog rada.
Svaka čast na konstruktivnoj kritici, tako treba, uprijeti prstom u ono što ne valja i što se ne radi kako treba (konkertno ovo za karte, a to da li su ih prijavili ili ne, ne znam, zato treba težiti brojačima kao na Grbavici pa bi makar u tom segmentu bilo sve transparentno).
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 01 feb 2019, 12:07

budimo_realni je napisao/la:Jedino za čime ja žalim je prvih osam kola (dok nas je grobar Šabić vodio). Kada pogledam raspored i rezultate brat bratu trebali smo imati osam bodova više, a i pet bi bilo extra. Ali ono što je bilo, bilo je daj bože da nas sad krene pa da sve bude kako treba.
Nije osam, prvih šest kola nas je vodio Šabić (osvojili dva boda) :facepalm:
U sedmoj protiv Čelika nas je vodio Zildžović sa tribina i jedva smo izvukli bod, ali nas je od te krenulo.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 feb 2019, 12:13

avenija je napisao/la:
Pozz

Prvo drug moj da bude jasno odmah da je Fk Sarajevo izmirilo sav porezni dug prema ovoj državi...Kada ostali to budu uradili onda se javi,kao sto se sada javljas i pokusavas spinovati...Necu da ulazim na temu Mladosti jer to je jedan zdrav kolektiv,ali obicno ublehas naziva druge takvim imenom da bi sebe sakrio od tog naziva...
Halalite na upadu i svako dobro vam želim :thumbup:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 feb 2019, 12:22

Ocigledno da se prvo trebas nauciti citati jer izgleda nisi nesto dobro skontao sta sam napisao.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 feb 2019, 12:25

avenija je napisao/la:Ocigledno da se prvo trebas nauciti citati jer izgleda nisi nesto dobro skontao sta sam napisao.
Izvinjavam se...Izvinjavam se i tebi i temi Mladost...Sorry jos jednom nisam dobro procitao... :thumbup:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 01 feb 2019, 12:27

Vanja8 je napisao/la: Prvo drug moj da bude jasno odmah da je Fk Sarajevo izmirilo sav porezni dug prema ovoj državi...Kada ostali to budu uradili onda se javi,kao sto se sada javljas i pokusavas spinovati...Necu da ulazim na temu Mladosti jer to je jedan zdrav kolektiv,ali obicno ublehas naziva druge takvim imenom da bi sebe sakrio od tog naziva...
Sta je ti bgt avenija pogresno rekao? Nikoga nit je uvrijedio, ne znam sto si se pronasao u tome. Sarajevo za klasu je bolje od svih trenutno, na svim poljima. A isto tako upravu je i za mladost, da naglasim nisu mi mrski, neka klubova nek se ulaze. Ali da su prodavali karte od prije 3 godine, jesu. Ja je dobio pred ulazom u stadion, kupio od cike koji prodaje, pet markica dao. Imam i sliku kao dokaz ako zelis. No nije to poenta, al et.
U svakom slucaju mladosti sretno, imaju ekipu za evropu sigurno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 feb 2019, 12:30

redbull93 je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la: Prvo drug moj da bude jasno odmah da je Fk Sarajevo izmirilo sav porezni dug prema ovoj državi...Kada ostali to budu uradili onda se javi,kao sto se sada javljas i pokusavas spinovati...Necu da ulazim na temu Mladosti jer to je jedan zdrav kolektiv,ali obicno ublehas naziva druge takvim imenom da bi sebe sakrio od tog naziva...
Sta je ti bgt avenija pogresno rekao? Nikoga nit je uvrijedio, ne znam sto si se pronasao u tome. Sarajevo za klasu je bolje od svih trenutno, na svim poljima. A isto tako upravu je i za mladost, da naglasim nisu mi mrski, neka klubova nek se ulaze. Ali da su prodavali karte od prije 3 godine, jesu. Ja je dobio pred ulazom u stadion, kupio od cike koji prodaje, pet markica dao. Imam i sliku kao dokaz ako zelis. No nije to poenta, al et.
U svakom slucaju mladosti sretno, imaju ekipu za evropu sigurno.
Izvinuoa sam se @Aveniji i temi Mladost,nisam dobro procitao,ja priznam kada pogrijesim prema nekome...Ovaj put je bio @Avenija i iskreno sam se izvinuo... :thumbup:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 01 feb 2019, 12:33

I ja sam dobio ulaznicu staru 2 godine.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 01 feb 2019, 12:36

Vanja8 je napisao/la:
avenija je napisao/la:Ocigledno da se prvo trebas nauciti citati jer izgleda nisi nesto dobro skontao sta sam napisao.
Izvinjavam se...Izvinjavam se i tebi i temi Mladost...Sorry jos jednom nisam dobro procitao... :thumbup:
:thumbup:

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 01 feb 2019, 12:39

avenija je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:
:thumbup:
Halali drug... :pray:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.