Trebali smo letiti turcima u 12.00, pa shvatili kasnije da nije dobro biti sa **** u istom avionu , e jesmo pehovi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- KongrateUK
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sta je ovo otkazan let? Sarajevo - Istanbul Pegasusom za 14:10
Trebali smo letiti turcima u 12.00, pa shvatili kasnije da nije dobro biti sa **** u istom avionu , e jesmo pehovi
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Amar Osim o tome hoće li novi igrač ići u Tursku: Uđeš u autobus i vidiš ima li ga
Šef stručnog štaba Željezničara, Amar Osim, rekao je pred polazak na pripreme u Antaliju da je prilično zadovoljan onim što je urađeno do sada na pripremama.
- Prilično smo zadovoljni. Otprilike smo uradili ono što smo zacrtali, bez obzira na teške uslove. Tereni su bili blatnjaviji nego što smo i mi mislili da će biti. Bitno je da smo odradili sve treninge, igrači su izdržali sve napore, koliko god to izgledalo floskulasto, nije bilo povreda i u drugi dio priprema ćemo ući u fullu, rekao je Amar Osim, pa se osvnuo na prelazni rok ekipe.
- Imali smo više odlazaka, nego dolazaka. Odlučili smo da neke stvare promijenimo. Imali smo velik roster, poprilično skup, i prilično neučinkovit, nefunkcionalan. Nemamo taj luksuz da imamo ekipu koja košta puno, a ne daje to što se od nje očekuje, i onda smo odlučili da se sa njima rastanemo na fin način, da oslobodimo prostor za kasnije, i da damo priliku igračima za koje smatramo da imaju kvalitet i potencijal da ostvare ono što Željo želi. Nećemo previše igrača ni dovoditi, prvo što je ovaj prelazni rok malo težak što se tiče izbora, i drugo što mislimo da kod nas ima igrača koji nisu dobijali puno prilike i koje smo po meni malo nepravedno zatvarali sa nekim igračima puno plaćenijima koji nisu donosili prevagu koja je zamišljena. To je ideja, a da vidjećemo šta će rezultat pokazati. Imamo u rosteru mlađe igrače, i koji ne zvuče tako sjajno na pravu, ali imaju kvalitet i njih ćemo pokušati ove polusezone afirmisati.
Željezničar je trenutno u centralnom dijelu terena ostao na trojici mlađih igrača, djeci kluba, pa je Amar Osim upitan da li će možda na toj poziciji biti dovođen neki novi igrač.
- To je dobro pitanje. Kada bismo mi znali da nećemo imati problema onda ne bismo nikoga ni dovodili jer bi to značilo da ćemo našim omladincima dati šansu, što bi značilo i klubu i njima. A sa druge strane, često na tim pozicijama se dešavaju problemi, dolazi do povrede i kartona i može biti riskantno sa samo tri, četiri igrača na tim pozicijama. Kada bi čovjek bio prorok ili dobar kladioničar možda bi se neke stvari lakše riješile. Još uvijek se nismo potpuno odlučili po tom pitanju. Znamo samo da nećemo dovesti igrača koji nije kvalitetom specijalno bolji od ovoga što trenutno imamo. Nema potrebe našu djecu, bez obzira na to što je jedan od njih već napravio inostrani angažman, ova dvojica su tu, i šteta bi bila njima zatvarati mjesto i smanjivati minute zbog igrača koji nije specijalno bolji. Ako se ukaže prilika da dovedemo nekog baš boljeg igrača, možda ćemo ga angažovati, a do tada ćemo možda i preuzeti rizik i ostati samo na njima, jer šteta im je ne dati pravu priliku.
Šef stručnog štaba Plavih je potom prokomentarisao dolazak Ermina Zeca
- Dva igrača su mlađa, koja smo doveli da malo pojačamo na nekim pozicijama konkurenciju, jer nije ni postojala, a Zec je igrač koji je afirmisan i kojem će trebati malo vremena da se vrati u neku formu, ali svi znamo njegove kvalitete i ako bude na nivou na kojem smo navikli da ga gledamo mislim da će biti prilično ruke.
Jutros se pojavila informacija da Branko Bajić ipak neće ići na pripreme, a Amar Osim je novinarsko pitanje da li je to istina prokomentarisao na svoj način.
- Uđeš u autobus i vidiš je li Branko Bajić tu, i ne pitaš više ništa.
Podsjećamo, Željezničarov let sa aerodroma u Sarajevu je otkazan jer avion iz Istanbula nije još sletio u Sarajevo, i još uvijek se ne zna kada će tačno Plavi krenuti ka Antaliji.
NEBI VALJALO DA SJEDIMO U ISTOM AVIONU SA LEVATIMA JER HUSREF IMA HEMOROIDE A ONI SE USCUJU KADA SE UPALE UMSRDILI BI CJELI AVION MORALI BI PRINUDNO SLETETI U BEOGRAD AMAR DA JE PAMET POČERAT IH AUTOBUSOM DO BOSFORA
BIČE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!!!!!!
BIČE ŽELJO OPET ŠAMPION!!!!!!!!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
To etiketiranje i vrijedjanje mozes negdje drugo prosipati. Kuci probaj.KongrateUK je napisao/la:
Ne pricam o Vranješu vec o tvojima lažima, Željo niti je kontaktirao Horica niti je bio u pregovorima sa njim, kao sto ovih dana plasirate laži za racun za vodu i otkazivanje zastitara tako i ti cinis za ovo, Vranješ je neka savim druga prica, nemam se ja tebi lobotomac aka povratnik sta dokazivati, tacno se zna ko sta pise i ko kakav cilj ima
Administracija te moze samo nabiti na k***, odmah poslije mene, pa biraj keru kojim ces redoslijedom
Vecinu stvari koje si napisao ovdje si izmislio. Zasto? To ti znas. Vjerovatno zbog nekog interesa jer si se onom velezovcu otkrio da si menadzer. U tom grmu i lezi zec, a nije ni Ermin ni Asim. Menadzer piskara po forumu i glumi navijaca Zelje bacajuci ublehe.
Srdjan Stanic pitarski ker
- KongrateUK
- Kontakt:
Ono sto ti radis prebacujes drugom jer si razotkriven, ovo ti je treca laz od kada ja pisem na ovom forumu, zna se ko si i odakle pušeš u jogurt
I Velezovcu nisam rekao da sam menadzer vec da sam bio u tim vodama sa mladima i da znam kako te stvari frceraju, dakle izokreces i njegove rijeci lažovcino notorna
Nego sad ostavi se tog profila i piskaraj sa drugim, i pisi kako si pisao nekada, nekada si bio normalan ne znam sta ti je sad, a svaki put cu te docekati na volej jer si bezobrazan i iznosis laži iz dobro poznate nam kuhinje koja od 23.12.2018 nije vise u funkciji
Zavalit ce te Šiljak

I Velezovcu nisam rekao da sam menadzer vec da sam bio u tim vodama sa mladima i da znam kako te stvari frceraju, dakle izokreces i njegove rijeci lažovcino notorna
Nego sad ostavi se tog profila i piskaraj sa drugim, i pisi kako si pisao nekada, nekada si bio normalan ne znam sta ti je sad, a svaki put cu te docekati na volej jer si bezobrazan i iznosis laži iz dobro poznate nam kuhinje koja od 23.12.2018 nije vise u funkciji
Zavalit ce te Šiljak

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
TAKOJE AMARE
TRENING PA NA AVIJON I KOD ERDOGANA NEK UMRU NA DESET HILJADA METARA VISINE OD UMORA BIT CE TO PARVE VISINSKE PRIPREME
TRENING PA NA AVIJON I KOD ERDOGANA NEK UMRU NA DESET HILJADA METARA VISINE OD UMORA BIT CE TO PARVE VISINSKE PRIPREME
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Opasne te paranoje pucaju pasa, ali ok.KongrateUK je napisao/la:Ono sto ti radis prebacujes drugom jer si razotkriven, ovo ti je treca laz od kada ja pisem na ovom forumu, zna se ko si i odakle pušeš u jogurt
I Velezovcu nisam rekao da sam menadzer vec da sam bio u tim vodama sa mladima i da znam kako te stvari frceraju, dakle izokreces i njegove rijeci lažovcino notorna![]()
Zavalit ce te Šiljak![]()
Sljedeci post ce biti da sam ti slao pp i molio te za nesto ili da sam ti psovo djecu
Srdjan Stanic pitarski ker
- KongrateUK
- Kontakt:
Pucate se vi sami, mislite neko je budala
A u nedostatku i ne znanju da se verbalno pofajtas nema potrebe da se kacis na tudje izjave i pisanja, u nadi da ces sagovornika potkačiti, neka ti ne udari na ego, i ne budi forumska pizda, ili se drzi jednog do kraja ili nemoj nikako pisati, to je sve, ides mi na ignore do trenutka dok opet ne pocnes malo lagiti, pa ja iza coska izletim **** motikom pa te spucam preko ledja, pozz stari znancu
A u nedostatku i ne znanju da se verbalno pofajtas nema potrebe da se kacis na tudje izjave i pisanja, u nadi da ces sagovornika potkačiti, neka ti ne udari na ego, i ne budi forumska pizda, ili se drzi jednog do kraja ili nemoj nikako pisati, to je sve, ides mi na ignore do trenutka dok opet ne pocnes malo lagiti, pa ja iza coska izletim **** motikom pa te spucam preko ledja, pozz stari znancu
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Sta ti mislis o racunu vode, sigurno je tako veliki sto nema obezbjedjenja?osobaodpovjerenja je napisao/la:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
JESUL SE POLETILI IL SU SE SRUŠILI IL SLETJELI ŠTA RADE SADA
OhladiSouthA je napisao/la:JESUL SE POLETILI IL SU SE SRUŠILI IL SLETJELI ŠTA RADE SADA
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
kakav potpis, suza mi je krenula ;((((((((((Rokoko87 je napisao/la:OhladiSouthA je napisao/la:JESUL SE POLETILI IL SU SE SRUŠILI IL SLETJELI ŠTA RADE SADA
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I meni jutros kad sam sastavljao :'((((
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
NEŠ TI MENI GOVORIT STACU RADIT NIJE TI OVO BABOVINARokoko87 je napisao/la:OhladiSouthA je napisao/la:JESUL SE POLETILI IL SU SE SRUŠILI IL SLETJELI ŠTA RADE SADA
Jesu pohasili.Mogli su autobusom pa usput koji trening
- KongrateUK
- Kontakt:
Sutra ujutro u 11.30 lete, u nedjelju prvi trening, dakle gubimo jedan dan priprema
Ako je istina da je Bajić napustio pripreme, onda dovesti ovog na probu
https://www.transfermarkt.co.uk/marko-c ... aison=2018
Isto godište ko Bajić, ista pozicija, prošao Partizanovu školu, igrao za mlađe selekcije naše repke, može i lijevo krilo igrat. Kažu da je baš talenat nekad bio, povezivao se sa Sportingom i Benficom prije nekoliko godina ali eto očigledno karijera nije se razvijala kako treba, ali zato i služi proba.
https://www.transfermarkt.co.uk/marko-c ... aison=2018
Isto godište ko Bajić, ista pozicija, prošao Partizanovu školu, igrao za mlađe selekcije naše repke, može i lijevo krilo igrat. Kažu da je baš talenat nekad bio, povezivao se sa Sportingom i Benficom prije nekoliko godina ali eto očigledno karijera nije se razvijala kako treba, ali zato i služi proba.
Čista laž za Bajića,momak sa ostatkom ekipe odradio danas trening.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Pa reko im je Amar da pogledaju u autobus i vide imal gaUBIPITAR je napisao/la:Čista laž za Bajića,momak sa ostatkom ekipe odradio danas trening.
Al ko je proso ove suplje da nema vise cuvara i taj razun za vodu?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."