NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Nisam ni ja balavac da mi se moze prodavat loj pod bubrege u tome i jest problem. A sto se tice prozivanja vrati par stranica nazad pa vidi ko je koga prvi pominjao i prozivao ja tebe ili ti mene.
Ja mislim da i oni sami u klubu neznaju ko ide a ko dolazi toliko su polupali loncice.
De mi samo reci imali klub u BIH koji je vise sam sebe osramotio na klupskoj stranici. Evo samo u zadnjoj sezoni krenu jadnici da udare demant pa se na kraju obrukaju. Sami su napisali za Pecelja i Sarica da ostaju pa sta bi??? Sami na pocetku sezone objavili 5 potpisa pa igraci nakon 10 dans nestanu.
Ja mislim da i oni sami u klubu neznaju ko ide a ko dolazi toliko su polupali loncice.
De mi samo reci imali klub u BIH koji je vise sam sebe osramotio na klupskoj stranici. Evo samo u zadnjoj sezoni krenu jadnici da udare demant pa se na kraju obrukaju. Sami su napisali za Pecelja i Sarica da ostaju pa sta bi??? Sami na pocetku sezone objavili 5 potpisa pa igraci nakon 10 dans nestanu.
Ma jasta si nego balavac.combe je napisao/la:Nisam ni ja balavac da mi se moze prodavat loj pod bubrege u tome i jest problem. A sto se tice prozivanja vrati par stranica nazad pa vidi ko je koga prvi pominjao i prozivao ja tebe ili ti mene.
Ma kakav on ba navijac? On je obicna rinaka koja lijeci svoje komplekse pljuvanjem po forumu.zvijezda1 je napisao/la:Ja druže nepišem ovde ako nisam siguran u to sto napisem Pecelj nebi sigurno otiso da se klubo i nisu dogovorili.Jesam li za sve igrace koji su dosli piso u pp. Da se razumijemo ni meni se nesviđa ova situacija u klubu ali mi nemamo bolje drug nit ko hoce u Zvijezdu. Drugar moj ti da si navijač Zvijezde ti bi bar jednom otkad ja pratim forum napiso nešto lijepo o klubu tako molim te nisam ja balavac da me prozivaš.
Zena ga iznervira, on isfrustriran ode i napise kilometarski post o upravi zvijezde
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Tarik Hrštić novi igrač Orašja Onaj iz Vuckivaca junior sto je za nas i za Rijeku igrao...
Općinsko vijeće je donijelo Odluku o povjeravanju na upravljanje i održavanje sportskog objekta u izgradnji stadiona „Banja Ilidža“ sa pratećim sadržajima i opremom koji su u funkciji objekta, neposrednom pogodbom, JP „Parkinzi“ d.o.o. Gradačac. Nekretnine se povjeravaju na upravljanje i održavanje na period od dvije godine počev od 11.06.2019. pa do 11.06.2021. godine. Prava i obaveze između općine Gradačac i JP „Parkinzi“ d.o.o. Gradačac detaljno će biti regulisani posebnim ugovorom koji će u ime općine zaključiti općinski načelnik, uz dato mišljenje Općinskog pravobranilaštva i uz saglasnost OV Gradačac.
Vade nas parkinzi combe idu bolji dani... nece vise smeca bit dole extra sve mozda se i izgradimo kako treba
Vade nas parkinzi combe idu bolji dani... nece vise smeca bit dole extra sve mozda se i izgradimo kako treba
To samo kod nas ima. Pocnu prikupljat vitre za teren na kraju prosle sezone. Traze od naroda sadaku i to javno objave da skupljaju 6-7 milja. Narod pocne davat. I onda nakon 2-3 mj. taj isti teren za koji su skupljali da se na odrzavanje Parkinzima. Samo kod nas.
I jos nesto onako usput, ako ga budu odrzavali kao sto odrzaju parkinge po carsiji blago nama. Bice dole ambrozija veca nego sto je bila. Mada mislim da tesko gore stanje na terenu i oko njega moze biti nego sto je sad. Dole se trava oko stadiona kosila tek kad se na forumu pocne pisat.
I jos nesto onako usput, ako ga budu odrzavali kao sto odrzaju parkinge po carsiji blago nama. Bice dole ambrozija veca nego sto je bila. Mada mislim da tesko gore stanje na terenu i oko njega moze biti nego sto je sad. Dole se trava oko stadiona kosila tek kad se na forumu pocne pisat.
Pa kako ti ne dotuzi covjece
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Hahaha nece ambrozija vise krocit dole... sve ce cakum pakum bit jaro... evo i plastika ide svaka cast... morali su bolji dani doci
-
drakensang
- Kontakt:
da covjek cita samo combetove postove, pomislio bi da je zvijezda iz etiopije, vjerujem da ima stvari koje se trrbaju popravit, al kod combeta nema nijanse sive, samo crno crno
Idu bolji dani

Jel sto je stadion otisao Parkinzima ili sto nam je Salgija sredio plastiku ili ima nesto trece sto mi obicni smrtnici neznamo.
Usput procitajte saopstenje bivseg trenera kadeta Mrkija(objavljeno na Radio Betu). Jeli onako kako sam ja govorio ili sam i to slagao?
Usput procitajte saopstenje bivseg trenera kadeta Mrkija(objavljeno na Radio Betu). Jeli onako kako sam ja govorio ili sam i to slagao?
Hahaha ma ja ba matori Lazo se uhljebio...
Sta hoces do jucer si piso da ne ovi iz uprave ne mogu travu pokosit eto ljudi su dali stadion na odrzavanje parkinzima. Hoces li ti mozda cistit snijeg? Kad si napiso za salgiju sto ne napisa da ce i opstina ucestvovat sa 200 000 ? Hajde dvolicni, objasni nam.combe je napisao/la:Jel sto je stadion otisao Parkinzima ili sto nam je Salgija sredio plastiku ili ima nesto trece sto mi obicni smrtnici neznamo.
Ja sam za to da opstina ucestvuje sa svih 450 000. Sta ce nama 250 000 sto je Salgija sredio. Mi smo ipak carsijaneri i nama ne treba nista od seljaka.Kapetan je napisao/la:Sta hoces do jucer si piso da ne ovi iz uprave ne mogu travu pokosit eto ljudi su dali stadion na odrzavanje parkinzima. Hoces li ti mozda cistit snijeg? Kad si napiso za salgiju sto ne napisa da ce i opstina ucestvovat sa 200 000 ? Hajde dvolicni, objasni nam.combe je napisao/la:Jel sto je stadion otisao Parkinzima ili sto nam je Salgija sredio plastiku ili ima nesto trece sto mi obicni smrtnici neznamo.
Druze moj da on nije sredio ovaj teren preko saveza ka rinu bi to ikad opstina krenula radit sama. A vecina vas mu je yebavala od-do.
Gori smo mi idioti sto se kacamo na postove ovog orangutana. Kad bi ga ignorisali kako i zasluzuje, i njemu bi samom dopizdilo.
Yebo ti salda i smoki sve dosadno
Yebo ti salda i smoki sve dosadno
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma nisi ti ni zasta, ti si uvijek kontra svega. I da je opcina finasirala sve ti opet nasao razlog da nesto kontra napises. Ko god je dao pare hvala mu, i nemoj da okreces pricu. Cinjenica je da ce Zvijezda dobit teren od 460 000 KM i ti bi kao navijac trebao da se radujes tome.
Koja si ti stari moj kukavica uzmi penziju pa pisi po citav dan brate po forumu fakat si vise naporan ja da sam ko ti tako pametan i da sve znam ja bi otiso dole reko bi smokiju mrs napolje iz kluba svi sad cu ja bit i direktor i predsjednik i trener i odrzavanje i igraci.... fakat si vise naporan glupane klubovi koji imaju vecu tradiciju od nas su pred gasenjem tipa Jedinstvo, Iskra Bugojno, pa i Brcansko JEdinstvo...
Najlakse je glumit pamet preko foruma a vamo crnči za 400 maraka kod salgije sa svojim jedva zavrsenim zanatom.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Tipicna prica napacenog bosnje, ima i gore. Kako ne kazes ima klubova sa puno manjom tradicijom a uspjesniji od nas.spiska je napisao/la:Koja si ti stari moj kukavica uzmi penziju pa pisi po citav dan brate po forumu fakat si vise naporan ja da sam ko ti tako pametan i da sve znam ja bi otiso dole reko bi smokiju mrs napolje iz kluba svi sad cu ja bit i direktor i predsjednik i trener i odrzavanje i igraci.... fakat si vise naporan glupane klubovi koji imaju vecu tradiciju od nas su pred gasenjem tipa Jedinstvo, Iskra Bugojno, pa i Brcansko JEdinstvo...
Nego ne spominjes sto ti je frenda Mrkija Lazo naguzio.
Matori Combe je na finim jaslama i finoj poziciji smijem se kladit da neradi za minimalac.... vrlo moguce da nije obicni radnik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.