Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Mada suhveli su mi ovi s duplog sporta, ima li neko da potvrdi ove navode.
Edin je u onih 20 minuta do crvenog kartona napravio vise nego komplet ekipa svih 90 minuta.
Ronaldo who?
Očekivana kazna, istu stvar je već uradio i Higuain u ovoj sezoni i on je također dobio ban na dvije utakmice.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
FC Grizzlies
Izašla je Grbavica iz njega, nije kočijaš.
Mislim da niko ovdje nije ni pomislio da ce biti kaznjen do kraja sezone, pa nije kao Pepe sutao igraca koji lezi.Denno je napisao/la:Zar je neko stvarno vjerovao da će biti suspendovan do kraja sezone?
Očekivana kazna, istu stvar je već uradio i Higuain u ovoj sezoni i on je također dobio ban na dvije utakmice.
Ja sam prizeljkivao 2 tekme ali sam ocekivao vise jer je istu stvar napravio prije 2 godine...a inace se u takvim situacijama povecava kazna.
U svakom slucaju, ovo je lijepa vijest...ko sisa kup dogodine, Bog zna gdje ce Edin biti tada.
Nargilhana preko puta Bristola na aparatimaBoixosNois1899 je napisao/la:Znači ništa od izleta u Sarajevo za vikend hehe :kahva:
Ma ko je to nama pametan. Buci buci buci...alemsa je napisao/la:Ma puca mu brak s onom fuksom, mozda mu se i je.be okolo pa coj'k nervozan.
Ma znaju je neki moji likovi, derali je pa dali ovom debilu da je ozeni. K'o Mirzi Delibasicu sto su tako fuksu nabacali da ozeni, pa ga napiju a oni je prcajuVirtu4l je napisao/la:Ma ko je to nama pametan. Buci buci buci...alemsa je napisao/la:Ma puca mu brak s onom fuksom, mozda mu se i je.be okolo pa coj'k nervozan.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ibričić već nazvao da otkaže rezervaciju za sutra večerOsim13 je napisao/la:Nargilhana preko puta Bristola na aparatimaBoixosNois1899 je napisao/la:Znači ništa od izleta u Sarajevo za vikend hehe :kahva:
FC Grizzlies
Zalizani zabar citavo vrijeme siljio za Viole
- Goalgetter
- Kontakt:
Da ga je pljunuo kao sto se to pisalo, sigurno bi 5 do 10 utakmica dobio. Ali drago mi je da to nije ucinio, jer bi itekako ukaljao svoj ugled, jer do sad sumnjam da je iko nesto takvo ucinio, a svakakvih krkana je bilo na fudbalskim terenima.Denno je napisao/la:Zar je neko stvarno vjerovao da će biti suspendovan do kraja sezone?
Da je Dzeko pljunuo sudiju, za njeg bi ova sezona bila zavrsena. Hvala Bogu pa nije.Goalgetter je napisao/la:Da ga je pljunuo kao sto se to pisalo, sigurno bi 5 do 10 utakmica dobio. Ali drago mi je da to nije ucinio, jer bi itekako ukaljao svoj ugled, jer do sad sumnjam da je iko nesto takvo ucinio, a svakakvih krkana je bilo na fudbalskim terenima.Denno je napisao/la:Zar je neko stvarno vjerovao da će biti suspendovan do kraja sezone?
Inace je Bazdarevic takvu glupost uradio u dresu Jugoslavije, pa je dobio godinu zabrane.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Goalgetter
- Kontakt:
Istina, dno dna. Da je hraknuo onog O'Learya nakon BiH-Nigerija ne bih mu prigovorio vjerovatno (emir79 je napisao/la: Da je Dzeko pljunuo sudiju, za njeg bi ova sezona bila zavrsena. Hvala Bogu pa nije.
Inace je Bazdarevic takvu glupost uradio u dresu Jugoslavije, pa je dobio godinu zabrane.
Na italijanskom, naravno.
Da je O'Learya parmakom po glavi opalio ja bih mu oprostioGoalgetter je napisao/la:Istina, dno dna. Da je hraknuo onog O'Learya nakon BiH-Nigerija ne bih mu prigovorio vjerovatno (emir79 je napisao/la: Da je Dzeko pljunuo sudiju, za njeg bi ova sezona bila zavrsena. Hvala Bogu pa nije.
Inace je Bazdarevic takvu glupost uradio u dresu Jugoslavije, pa je dobio godinu zabrane.), ali ovako bi bila ogromna glupost.
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sudija treba dobiti suspenziju zbog loseg sudjena utakmice.
U samo 20 minuta koje sam gledao zbog Dzeke napravio je 4,5 vecih gresaka...izmedju ostalog cista 3 prekršaja Za Romu u opasnoj zoni nije svirao.

SRETAN RODŽENDAN I OD NAS
reko bi berićetan al ofirno je to vama ha ya
Trenutno korisnika/ca: 313, AzRimiRzA, BelajBoy, bh22, CHR, D97, darker10, dena24, donniedarko, eaglebvb09, edin139, exampLe., Farcelona, FCB1986, feniksptica, GG3, GIBRA, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Guest1945, harko35, hurem, inzomni, jasmin10, JoeBleck, LeCoq, ludilompredozirani, M1k3y, NazorUso, NebeskaSila96, nerkolfc, NKZ199207, Pensioner26, Proximic, RajvoSA03, SalvadorCabanas, Sarajevolimvo, seha77, signalidunapark, soccerfan, Soli, VensanKasel, Wolffire i 234 gosta.