Dali je dobio pedalu mali umisljeni narcis-valjda se preziva jagodic a ime mu je banjalucki foler,,,,,,,," je napisao/la:Не " $ $ се " ', ? ? $ " " " $, " $ " ' / ? на оној " $ је / $ $ ", % & $ ".
" & ? $ се " " " у $, па га у $ % ', " & $ по ".
$ $ везна " " $ $ па & ? $ - " &, $ ? & ? &, " ".
" & ? $ " " % & $ Граховац, " је $ & све %, а на тој " је ? ", " ", " Граховац, " - завређују " " $ ", јер & се $ не $.
% се " Стева, он је ? го ", & је $ $ ?, " $ у " " $ пута $ ?, " то на 30 ' $ ?, а то се ¥ $ у $ ", ? $ & " са " $ ",а $ је & $, а " " " се, ?, ? $ % на тој ".
" % % се " $, ту ' % ", $ $ % " $ ?, ? на " %. " $ у ", $, $ %, опасан " аута, ? у $ ?, & $ ? $ " ' " ? " $. С $ стране, $ готово $ " по ?, Џо " Ступар, с " % је Ступар за ' " " $, $ ј еЏо " у $. Ту је $ ¥ по ", а % се " ове $, $ " $ Џоу јер је $ & " $ " " је $ у ' "!
& - $ ?!!!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
FK Sloga iz Trna zeljno ocekuje za trenera jagodic vladu-----to im je jedina željagollum je napisao/la:@Trigger
Ovo je dobra gostujuca varijanta. Kad su domacini, mogu opet vratiti Puzigacu na beka i dobiti na ofanzivnosti, imajuci u vidu da vecina ekipa u Banjoj Luci igra bunker. Uglavnom, imaju siroku klupu i mogucnost za razne kombinacije, a danas ovako lose odigrali. Nije mi jasno, niti jednu ozbiljnu sansu nisu stvorili.To bi trebao biti razlog za malo dublju analizu jer kvalitet nesumnjivo imaju.
Nije mi jasno sta je s Vukeljom, valjda mu nije pronasao pravu poziciju.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Za preljub je uvijek potrebno dvoje. Ako te cura ili žena prevarila sa Jagodićem,nije samo on kriv 
- the scouser
- Kontakt:
Mozda je momak u pitanjuNeprilagodjen je napisao/la:Za preljub je uvijek potrebno dvoje. Ako te cura ili žena prevarila sa Jagodićem,nije samo on kriv
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ovo je skroz "off topic", amoram!the scouser je napisao/la:Mozda je momak u pitanjuNeprilagodjen je napisao/la:Za preljub je uvijek potrebno dvoje. Ako te cura ili žena prevarila sa Jagodićem,nije samo on kriv
Ubi me ovaj tvoj 'avatar' - ova TRNORUŽICA....majko mila
Bosno moja poharana....
- the scouser
- Kontakt:
Kako nece
Ja sam je jednom gled'o dok telefon nije zazvonio...nekih dobrih 3-4 minute
Joooj, pa daj nas malo 'odmori' - napravi pauzu, promijeni, molim te..... Ja sam stariji covjek a nisam tajkun...the scouser je napisao/la:Kako nece![]()
Bosno moja poharana....
- the scouser
- Kontakt:
Zdravo ti je u tim godinama 
the scouser je napisao/la:Zdravo ti je u tim godinama
Bosno moja poharana....
Zeljeznicaru cestitke na zasluzenoj pobjedi i prolasku u narednu rundu takmicenja
Borac je , to je sad ocitom, u padu forme, dokle ce taj pad trajati vidjecemo.
nadati se da nece predugo. Nezgodno je sto odmah nakon ove utakmice gostujemo kod jake ekipe Olimpika, a igraci su sigurno pod utiskom poraza i slabe igre koju su pruzili vjerovatno ce to uticati na njihovo samopuzdanje.
No sta je tu je bice prilika za vracanje zelji.
Borac je , to je sad ocitom, u padu forme, dokle ce taj pad trajati vidjecemo.
nadati se da nece predugo. Nezgodno je sto odmah nakon ove utakmice gostujemo kod jake ekipe Olimpika, a igraci su sigurno pod utiskom poraza i slabe igre koju su pruzili vjerovatno ce to uticati na njihovo samopuzdanje.
No sta je tu je bice prilika za vracanje zelji.
Jesi smjesan -pa pisem o neznanju nogometne igre od strane narcisa jagodica a ti mjesas zene,devojke a ne vidis da on obmanjuje celnike kluba koji ima dugu tradiciju.Narcis tj.mali umisljeni murinjo je prevario i GOSPODA BOGA i lekare kada se rađao-----Znam da je istina bolna ali je stvarno tako,,,,,,,Neprilagodjen je napisao/la:Za preljub je uvijek potrebno dvoje. Ako te cura ili žena prevarila sa Jagodićem,nije samo on kriv
smjesno ,smjesno,ja sam samo malo bolje obavesten,,,,,,,,the scouser je napisao/la:Mozda je momak u pitanjuNeprilagodjen je napisao/la:Za preljub je uvijek potrebno dvoje. Ako te cura ili žena prevarila sa Jagodićem,nije samo on kriv
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Kad kazes da mu zatvaraju utakmice,je li mu zatvorena utakmica i sad u subotu protiv tvog Olimpika?
E,moj jarane pa ja se nadam da njega smjene i da on nece imati priliku i cast da za kratko vrijeme poseti najlepsi grad Bosne I hERCEGOVINE.OLIMPIC ce igrati na pobjedu i pobjediti a mozda i pokusaju ali sumnjam jer novi trener to nece tražit kao mali umisljeni murinjo NARCIS jagodic.Valjda su celnici kluba shvatili da ih narcis jagodic puno kosta a hoce da pomognu i FK SLOGU iz Trna koja bas želi malog murinja da i njih malo folira i zasmejava jer se neka tužna atmosfera uvukla u tom klubu a NARCIS to jako dobro radi,,,,,,,,,,,,Neprilagodjen je napisao/la:Kad kazes da mu zatvaraju utakmice,je li mu zatvorena utakmica i sad u subotu protiv tvog Olimpika?
OK, 'pabizo'.pabizo je napisao/la:E,moj jarane pa ja se nadam da njega smjene i da on nece imati priliku i cast da za kratko vrijeme poseti najlepsi grad Bosne I hERCEGOVINE.OLIMPIC ce igrati na pobjedu i pobjediti a mozda i pokusaju ali sumnjam jer novi trener to nece tražit kao mali umisljeni murinjo NARCIS jagodic.Valjda su celnici kluba shvatili da ih narcis jagodic puno kosta a hoce da pomognu i FK SLOGU iz Trna koja bas želi malog murinja da i njih malo folira i zasmejava jer se neka tužna atmosfera uvukla u tom klubu a NARCIS to jako dobro radi,,,,,,,,,,,,Neprilagodjen je napisao/la:Kad kazes da mu zatvaraju utakmice,je li mu zatvorena utakmica i sad u subotu protiv tvog Olimpika?
Kad si tako dobar znalac fudbala i obavešten - ko će biti postavljen umjesto Jagodića?
Hoće li to 'nov ime' biti bivši nick "pabizo"!????
Izvini, ali zaista pretjeruješ s tom ličnom mržnjom spram Jagodića, pa neka je sve kako ti pišeš, neka je najgori trener na svijetu...al' tu svoju mržnju pokušaj obuzdati - nije ni zdravo ni fino...
Bosno moja poharana....
Ja vam rek'o sta ce biti
to pabizo ubi ga sakama
Gdjesu bogumili moji,ostali su mi duzni nesto...
Gdjesu bogumili moji,ostali su mi duzni nesto...
1921-2011
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Nesto se bili raskokodakali ovdje prije utakmice,sad dobili po picici i ucutali se....tipicno....
Da mi je tvoj um samo dva dana da se odmorim, kakav paćenik...Neprilagodjen je napisao/la:Nesto se bili raskokodakali ovdje prije utakmice,sad dobili po picici i ucutali se....tipicno....
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sparta Prag - Lozana 3:3

Pa ja sam odmah rekao da je utakmica vec rjesena unaprijed,Dominikovic mi je sam rekao.Ha ja ba.Neprilagodjen je napisao/la:Nesto se bili raskokodakali ovdje prije utakmice,sad dobili po picici i ucutali se....tipicno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.