Da,nesto kao CP3.alemsa je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Glup komentar @aleme.Mozes ti puno bolje,siguran sam.![]()
Sta je rec
Fake allstar jel?
NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: NBA 2018/2019
CP je bio povrijedjen a i dokazanNEZALAGANJE je napisao/la:Da,nesto kao CP3.alemsa je napisao/la:NEZALAGANJE je napisao/la:Glup komentar @aleme.Mozes ti puno bolje,siguran sam.![]()
Sta je rec
Fake allstar jel?
Grozni samo na istoku moze bit allstar jel
Fakti, znaci fake allstar
- AshburtonG
- Kontakt:
Ma kuzim, da vjerovatno nije zbog novca. Bilo bi jadno da jeste. Medjutim, all star je davno izgubio kredibilitet, te uopce ne predstavlja ni priblizan prestiz kao prije 15god pa na dole. Ne vidim zbog cega drama, i zbog cega ovakve frustracije i emotivni krah.NEZALAGANJE je napisao/la:Sumnjam da je Gobert bas zbog tog bonusa razocaran.Pravi sportista nikad nije motivisan novcem,a UTA i LAC su timovi koji su svojim igrama zasluzili da imaju predstavnike na All staru...A ne da neko ima 3 ili da se nagradjuje "nabijac statistike".
Bavio sam se profesionalno sportom, i jos gorih nepravdi dozivio(na manjem nivou normalno od izbora za AS), i to u tebi izgori i bude ti samo podsticaj vise. Nikad mi nije palo na pamet plakat u pola intervjua, i rec kako me nisu stavili na fond za stipendisanje iako sam imao mnogo veve rezultate od 90% ljudi koji su bili na istom.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Da!#alemovifaktialemsa je napisao/la:
CP je bio povrijedjen a i dokazan
Fakti, znaci fake allstar
TvojiNEZALAGANJE je napisao/la:Da!#alemovifaktialemsa je napisao/la:
CP je bio povrijedjen a i dokazan
Fakti, znaci fake allstar![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
@nezalaganje derozan je obicni shutchucker monta ellis tip igraca
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Dobro su i izvukli na kraju jer bolje nisu mogli izvuc a Derozan ce produzit ugovor.alemsa je napisao/la:KakoBosniaBoston je napisao/la:Vidim DeRozan nije bio allstar na zapadu,ustvari ni blizu toga.To je ta strasna konkurencija na istoku bila,kakav curry i durant,lowry im kroz noge prebacivo
Nez rece dobili allstara
23
Joel Embiid has been named the Eastern Conference Player of the Month for January.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- djoleprijedor
- Kontakt:
Večeras je dozorilo da Denver uzme Hjuston napokon.Rokitsi ih mlate na poslednjih 9 mečeva ili ti od decembra 2015!
Mens sana in corpore sano.
Volio bih vidjeti da Toronto napakuje neku ponudu za AD-a. Tipa Lowry, Siakam, Valanciunas/Ibaka, mogli bi napraviti ozbiljno zanimljivu ekipu, sansu da produze Lenarda i da u ove dvije sezone naprave pravi push za titulu. Da se nesto desi
- NEZALAGANJE
- Kontakt:

Jos ima ljudi koji cijene lojalnost.
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva taktika Davisa i njegovog tima. Ja cu izac pred kamere i reci cu da nisam spominjao Lakerse, a stari ce javno izjavit da me nikad ne bi volio vidjet u Bostonu. Inace jedinoj realnoj opciji pored Lakersa. 
pelikansima ce izgleda bolje biti da pozure i pokupe sve za davisa kuzma,ingram,ball jer bi ih AD mogao zestoko ukopati samo s jednom recenicom 
Ovo sve sto se pise danima vodi samo ka tome da ce Obrva put LA (nadam se) 
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
tjt znaci lakersi ga uzimaju i onda dolazi klayNEZALAGANJE je napisao/la:
Jos ima ljudi koji cijene lojalnost.
23
ako se desi da davis i klay budu sledece sezone u lejkersima,lebron ce imat 10-tak asistencija po mecu i procenat suta ce bit preko 55%
23
Kemba AS iuvedba večeras, tri šuta u jednom napadu fula
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Eh da je barem ovo shvatio dok je Durant bio tamo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.