NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Ovaj goat je sjajan combo pusaca kurca jamesu i "navijaca" lakersa
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
To što "nisu atraktivan grad i market" mislim da je najmanji od svih mogucih razloga zašto neće u Bostonu završit.Meni se čini da bi baš mogao tamo iako navijam za neku treću destinaciju koja god bila.
Valjda ne misliš ozbiljno da je Rozier materijal za starnog playa u NBA-u.rio_Ferdy88 je napisao/la:Roziera produžiti i dati mu startera jer je svakako bolji kao starter negoli sa klupe.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 02 feb 2019, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Bradin streak nije prestao najvise ikad tekmi zaredom sa 30+ poena, samo Wilt ima vise, ali to se ne racuna jer je bio odrastao covjek protiv amatera i djece. Znaci Brada goat po tom pitanju, 25 zaredom n still counting
Jel moguce da je ovaj plackonja plako Gobert, a gdje svijet ide u pm. Muskarcu je samo dozvoljeno plakat ako mu neko umre ili kad ti se djete rodi, sve mimo toga imas zenske hormone. Znaci ovaj francuz homo down low
Jel moguce da je ovaj plackonja plako Gobert, a gdje svijet ide u pm. Muskarcu je samo dozvoljeno plakat ako mu neko umre ili kad ti se djete rodi, sve mimo toga imas zenske hormone. Znaci ovaj francuz homo down low
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ništa strašno, stvarno, ostaju mladi igrači, pikovi i lagano, drugo bi bilo da ostanemo i bez njih sad, pa da baš moraš od nule krenuti, al i to bi se preživjelo, znaš i samClutch je napisao/la:#ClassAct Rio
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja mislim da je baš zbog toga, pa što misliš da je James odabrao LA, market, plus Hollwood, plus sunce, a sad ovi FA što dolaze imaju i njega kao dodatni razlog.SiamoNoi je napisao/la:To što "nisu atraktivan grad i market" mislim da je najmanji od svih mogucih razloga zašto neće u Bostonu završit.Meni se čini da bi baš mogao tamo iako navijam za neku treću destinaciju koja god bila.Valjda ne misliš ozbiljno da je Rozier materijal za starnog playa u NBA-u.rio_Ferdy88 je napisao/la:Roziera produžiti i dati mu startera jer je svakako bolji kao starter negoli sa klupe.
Rozier je sasvim pristojan kad je starter, dokazao i prošle godine u PO, nije možda kvalitet za contendera al za nas sasvim dovoljno plus što mu ne bi morali dati neke ogromne novce, potpisati na 3 godine i dovoljno, jer će sa tim mladim igrača prioritet biti njihov razvoj, taman dok ne nađemo boljeg kroz draft. Svakako nećemo biti contenderi u tom periodu.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 02 feb 2019, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Druže, ti imaš ozbiljnih problema.alemsa je napisao/la:Bradin streak nije prestao najvise ikad tekmi zaredom sa 30+ poena, samo Wilt ima vise, ali to se ne racuna jer je bio odrastao covjek protiv amatera i djece. Znaci Brada goat po tom pitanju, 25 zaredom n still counting
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Samo faktiMonolog je napisao/la:Druže, ti imaš ozbiljnih problema.alemsa je napisao/la:Bradin streak nije prestao najvise ikad tekmi zaredom sa 30+ poena, samo Wilt ima vise, ali to se ne racuna jer je bio odrastao covjek protiv amatera i djece. Znaci Brada goat po tom pitanju, 25 zaredom n still counting
Gdje ce odrastao muskarac plakat, gdje si ti rasto. Hoce ovi izfenizimovani, znaci potajni gayevi.
Kakav mentalni sklop sunce ti je.bem 
Kakvo zlato foruma.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Svasta se moze ovdje procitati...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Mene je tvoj post rasplakao, bas sam picka
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Pogledaj malo broj izgubljenih lopti,pogledaj koliko gubi lopti za 36 minuta i usporedi s bilo kojim startnim plejom.Da popravi procenat na 43% sa terena sasvim solidan startni plej.U svakom slucaju bolji igrac od kloca meltona,koji bi u bostonu bio cetvrti plej(rame uz rame sa wanamakerom) a za kojeg si tvrdio da ima veci potencijal od Scary TerryaSiamoNoi je napisao/la:To što "nisu atraktivan grad i market" mislim da je najmanji od svih mogucih razloga zašto neće u Bostonu završit.Meni se čini da bi baš mogao tamo iako navijam za neku treću destinaciju koja god bila.Valjda ne misliš ozbiljno da je Rozier materijal za starnog playa u NBA-u.rio_Ferdy88 je napisao/la:Roziera produžiti i dati mu startera jer je svakako bolji kao starter negoli sa klupe.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kad @alemsa kaže da se vozi na motoru:

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- tuzlak1987
- Kontakt:
Rudy se malo provalio realno, namjestio se za zafrkancije.
Raztkrivamo emotivce foruma, ne cudi me, mladja generacija. Oni i jesu fenimizirani. Ali ti @monolog me cudis, opet.
Ovo ti je drugi put u mhesec dana, da pokazujes beta male atribute, a bio si alfa nekad.
Ovo ti je drugi put u mhesec dana, da pokazujes beta male atribute, a bio si alfa nekad.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 02 feb 2019, 15:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kazem za ovaj dio o Portlandurio_Ferdy88 je napisao/la:Ništa strašno, stvarno, ostaju mladi igrači, pikovi i lagano, drugo bi bilo da ostanemo i bez njih sad, pa da baš moraš od nule krenuti, al i to bi se preživjelo, znaš i samClutch je napisao/la:#ClassAct Rio
A vezano za Boston, ma ja mislim da se Ainge uopste nece prepasti ovih prica koje su po mom misljenju samo sredstvo da se Pelikani okrenu trejdu sa Lakersima, jer na ljeto ih Boston moze pomesti ponudom.
Veci problem je Irving koji eto, takav kakav jest
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jbg, ne nosimo svi pištolje i ne žvačemo duhan k'o pravi redneci.alemsa je napisao/la:Raztkrivamo emotivce foruma, ne cudi me, mladja generacija. Oni i jesu fenimizirani. Ali ti @monolog me cudis, opet.
Edit: Ma ne moram nikad bit' alfa ako to znači da ću imat' mentalni sklop jednog redneka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.