NBA 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA 2018/2019
Kakva je lik alfa da ne može ni napisati "feminizirani", nepoznata mu riječ. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ja ne mogu vjerovat da je dopustio nekom meksikancu da ga opljacka,kakva betaS-Y-L-A-R je napisao/la:Kakva je lik alfa da ne može ni napisati "feminizirani", nepoznata mu riječ.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
Kakav redneck daleko sam od tog, mada bi se iznenadio kad bi upozno kojeg, nisu oni toliko losi koliko zvuce predrasude.Monolog je napisao/la:Jbg, ne nosimo svi pištolje i ne žvačemo duhan k'o pravi redneci.alemsa je napisao/la:Raztkrivamo emotivce foruma, ne cudi me, mladja generacija. Oni i jesu fenimizirani. Ali ti @monolog me cudis, opet.
Edit: Ma ne moram nikad bit' alfa ako to znači da ću imat' mentalni sklop jednog redneka.
Ne moras ti biti redneck da bi bio musko.
@sylar ma je.bati je kad je bukvalno prevedena s Engleskog. Zenstveni je rijec. Vidim i tebe kopka, znaci i ti si medju njima.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Aleme postavio si insta story na forum,sram te bilo alfa muzjaci samo radio imaju od elektronike,a ti telefon.Razocaran sam
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sjeba nam lik fragilnu heteroseksualnost u 3 posta
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- Donnie Darko
- Kontakt:

Moja faca kad udjem na forum i skontam da moram prekinuti sa djevojkom jer sam feminizirani gejpeder
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ma nema se šta prepasti ako ne može sad ništa napraviti, može obećati dat ćemo vam to i to na ljeto, čekajte i to je to. Jedino ako ne misliš na ovo oko Irvinga, pa da ga trejduje prije ljeta, mada mislim da tu ne bi dobio ništa, jker svakako i drugi timovi znaju da je on FA tako da neće dati ništa bitno za njega.Clutch je napisao/la: A vezano za Boston, ma ja mislim da se Ainge uopste nece prepasti ovih prica koje su po mom misljenju samo sredstvo da se Pelikani okrenu trejdu sa Lakersima, jer na ljeto ih Boston moze pomesti ponudom.
Ja mislim da mi samo sa Irvngom svakako nismo bili contenderi, posebno dok su Dubsi tu, a što se tiče njega, tu je control what you can control, tu Ainge stvarno ne može puno, može mu reći ja ću dati sve od sebe da dovedem Davisa, al ako on hoće u LA onda ne mogu to promijeniti, i onda je na njemu da kaže hoće li ostati tu ili ima namjeru ići u LA do Jamesa ili kući južnije pa tu sa KDem ganjati prsten, tako da su Dannyu tu ruke zavezane.Clutch je napisao/la: problem je Irving koji eto, takav kakav jest, sad sve to sto su Celticsi strpljivo gradili dovodi u pitanje i mogao bi da drasticno kompromituje formiranje contendera koje je djelovalo kao neminovno.
Svakako mi ne bi bilo žao da ostanemo sa mladim igračima, i pikovima, bolje nego da sve damo i onda se AD ispari u LA dogodine.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gdje sam to točno tvrdio?Ako upises u trazilicu postojo točno jedan post gdje spominjem Meltona i u njemu ne da se ne spominje Rozier nego se ne spominje ni niti jedan drugi PG u ligi.BosniaBoston je napisao/la:Pogledaj malo broj izgubljenih lopti,pogledaj koliko gubi lopti za 36 minuta i usporedi s bilo kojim startnim plejom.Da popravi procenat na 43% sa terena sasvim solidan startni plej.U svakom slucaju bolji igrac od kloca meltona,koji bi u bostonu bio cetvrti plej(rame uz rame sa wanamakerom) a za kojeg si tvrdio da ima veci potencijal od Scary TerryaSiamoNoi je napisao/la:To što "nisu atraktivan grad i market" mislim da je najmanji od svih mogucih razloga zašto neće u Bostonu završit.Meni se čini da bi baš mogao tamo iako navijam za neku treću destinaciju koja god bila.Valjda ne misliš ozbiljno da je Rozier materijal za starnog playa u NBA-u.rio_Ferdy88 je napisao/la:Roziera produžiti i dati mu startera jer je svakako bolji kao starter negoli sa klupe.
Rozier je svakako jedan od najprecijenjenijih u ligi.
"Da popravi postotke na 43%"...4 sezone je u ligi i jos nije otisao preko 40%.Ove sezone je ispod 38%,25 godina puni za mjesec dana i očekuje se da popravi postotke za čak 5 %...kada?Do tridesete godine?Dobar backup play i nista više.Melton je svakako veći potencijal,tu imas pravo.U apsolutno svakom segmentu bolji nego Rozier u svojoj prvoj pa i drugoj NBA sezoni.Pogledaj i brojke ako ne vjeruješ ovako na oko.
Monte Morris moze bit dobar startni play recimo od ovih koji su trenutno backup.Rozier nikad najvjerojatnije.
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 02 feb 2019, 15:25, ukupno mijenjano 3 puta.
Ja bih reko da nisam gej al sam napravio listu najljepsih igraca pa sad ne znam, valjda sam bi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Okreces li se za lijepim deckima?Sarmelino je napisao/la:Ja bih reko da nisam gej al sam napravio listu najljepsih igraca pa sad ne znam, valjda sam bi
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sarma mislim da si tvrdio sa zelis da te Vranjes oplodi i jos imas njegovu sliku na avataru.Postalo je opasnoSarmelino je napisao/la:Ja bih reko da nisam gej al sam napravio listu najljepsih igraca pa sad ne znam, valjda sam bi
#Punoljetstvo
Ne, al' imam emocije nekad, pa valjda volim kitu.L-Train je napisao/la:Okreces li se za lijepim deckima?Sarmelino je napisao/la:Ja bih reko da nisam gej al sam napravio listu najljepsih igraca pa sad ne znam, valjda sam bi
Ako je no homo daBosniaBoston je napisao/la:Sarma mislim da si tvrdio sa zelis da te Vranjes oplodi i jos imas njegovu sliku na avataru.Postalo je opasnoSarmelino je napisao/la:Ja bih reko da nisam gej al sam napravio listu najljepsih igraca pa sad ne znam, valjda sam bi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Torrey Craig. Malik Beasley.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Na to i mislim. Ako se povuče iz tih priča onda Pelikani nemaju razloga čekati ljeto.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma nema se šta prepasti ako ne može sad ništa napraviti, može obećati dat ćemo vam to i to na ljeto, čekajte i to je to.Clutch je napisao/la: A vezano za Boston, ma ja mislim da se Ainge uopste nece prepasti ovih prica koje su po mom misljenju samo sredstvo da se Pelikani okrenu trejdu sa Lakersima, jer na ljeto ih Boston moze pomesti ponudom.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ne znam, tetka mi je umrla, jedan od najboljih jarana mi pogino u Sarajevu, nisam suze pustio. Zetu mi prije mjesec dana otac umro, coj'ka nisam vidio da je plako. Ovaj place zbog allstara i jos se ovdje grupa emotivaca nasla da ga brane.
Gdje vam je muskost, imal nas jos ili je i po Bosni zavladala ova biti zenstven je rega epidemija
Gdje vam je muskost, imal nas jos ili je i po Bosni zavladala ova biti zenstven je rega epidemija
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Halo, no homo, nije ovo chat. 
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Gobert je debil i ne zasluzuje AS, bitni su tvoji stavovi lmao
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Slazem se donekle,ali u redu je plakati.Sta vise covjek koji ne place zbog reakcije drugih je nesiguran i samim tim manje hrabaralemsa je napisao/la:Ne znam, tetka mi je umrla, jedan od najboljih jarana mi pogino u Sarajevu, nisam suze pustio. Zetu mi prije mjesec dana otac umro, coj'ka nisam vidio da je plako. Ovaj place zbog allstara i jos se ovdje grupa emotivaca nasla da ga brane.
#Punoljetstvo
Na svaki td russa pustim suzu
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Denver Nuggets fan club.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.