NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Neradi link combicu daj ponovo nekako stavi sa razmacima... nesto muljas izgleda opet protv zvijezde...
Edit nasao sam:
Ma naklepo nas dominantni i cao
Fujj
Hebote repa i ovi nasi izgleda neplacaju igracima nista haha
Jesi nas nagucio dominantni svaka cast
Edit nasao sam:
Fujj
-
Dominantan
- Kontakt:
combe80 je napisao/la:Neradi link combicu daj ponovo nekako stavi sa razmacima... nesto muljas izgleda opet protv zvijezde...
Edit nasao sam:
Fujj
Decko ne s.eri,
sta vas ja naguzio jb.t!
Pa najbolje da ne placaju i da donosim i da perem kopacke...
Shvati jednom da stanem izza igraca pa nebitno koji klub je u pitanju.
A da pomislis da Vas klub obmanjuje sa informacijama? To ne pomisljas?
Eto imaju jos koji dan rok zalbe nek uplate taksu po 1.000KM za svaku i nek se zale ako su u pravu...
I posalju igrace na tribine i kospe i raznorazne suspenzije!
Znaci za sve one prozivke
Pa sta sad za Jacimovica smo vec racunali da nema nista od njega. To da li ce on prodavati kospe ili dobiti papire apsolutno ne znaci nista. Jedino radi licne satisfakcije sam molio boga da presjedi ostatak polusezone.
Sabanovic otisao poslije 8, 9 kola, Ilic poslije 12, 13...
Kadric, kakav je fudbaler, mogu jedino zamjeriti upravi sto su ga pokusali zadrzati..
Jusufbasic je po meni jedini udarac za klub od nabrojanih i Pecelj ako se ispostavi da je otisao bez obestecenja
Sabanovic otisao poslije 8, 9 kola, Ilic poslije 12, 13...
Kadric, kakav je fudbaler, mogu jedino zamjeriti upravi sto su ga pokusali zadrzati..
Jusufbasic je po meni jedini udarac za klub od nabrojanih i Pecelj ako se ispostavi da je otisao bez obestecenja
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Pa znas kakva je situacija dominantni trebo si se fino dogovoriti... trebo si iskalkulirat kolko je Zvijezda tebi i tvojim igracima valjala u promovisanju igraca i tako dalje... Ovako si nas fino ostetio izgleda
-
Dominantan
- Kontakt:
Pa imas Popovica,Brckalica,Prljacu....
Pa ljudi dragi od igraca traze imaju li koga da preporuce..da kontaktiraju..daj ne za.****!
Nisam ja srozao klub vec oni, koliko je to redovno pokazuju Odluke...ali ajd nemam sta jos javim koliko ste kaznjeni i da li ce se uopste uci u prvenstvo..i sretno!
Pa ljudi dragi od igraca traze imaju li koga da preporuce..da kontaktiraju..daj ne za.****!
Nisam ja srozao klub vec oni, koliko je to redovno pokazuju Odluke...ali ajd nemam sta jos javim koliko ste kaznjeni i da li ce se uopste uci u prvenstvo..i sretno!
Ma deba dominantni i ti ko combe posto samo lose o Zvijezdi a dok ti je valjala sve super bilo kad si trebo utrpat igrace
Dahoce nas arap neki kupit da se rijesimo belaja
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Zasto je savez raskinuo vazeci ugovor. Ovo mi nije cista posla, ulozit zalbe na to pa makar istupili iz lige
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
Dominantan
- Kontakt:
Nikad lose o Zvijezdi...procitaj par postova nazad da ste klub u dominaciji na kantonu i da imate top infrastrukturu za ovu i Premijer ligu...a sad sto rodbina dole radi to je drugo !combe80 je napisao/la:Ma deba dominantni i ti ko combe posto samo lose o Zvijezdi a dok ti je valjala sve super bilo kad si trebo utrpat igrace
-
Dominantan
- Kontakt:
crvenobijeli je napisao/la:Zasto je savez raskinuo vazeci ugovor. Ovo mi nije cista posla, ulozit zalbe na to pa makar istupili iz lige
Ne dipr shvatit ce te ozbiljno..
crvenobijeli je napisao/la:Zasto je savez raskinuo vazeci ugovor

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sad ocekujemo jedno obavijestenje po pitanju trenutne situacije na stranici cipi-cipsa i ostalih grickalica.
Garant i savez nesto ima protiv Vesele druzine. Svi su krivi sem njih.
Pa kako se po tebi mogao rijesit taj problem?combe je napisao/la:Sad ocekujemo jedno obavijestenje po pitanju trenutne situacije na stranici cipi-cipsa i ostalih grickalica.
Na dva vrlo jednostavna nacina. Ili si Baja ili nisi.
Ako su imali kes dajes mu platu redovno(sto oni ocigledno ne rade cim su igraci dobili da im se izmire dugovanja) i sutnes ga na tribine. Kao sto je TOSK uradio sa Dizdarevicem.
Ako si kokuz kao sto su oni onda sutis i pokrijes se ponjavom. Das igracu papire i probas se nagodit da ti oprosti dio dugovanja.
A ku rcit se bez pokrica ne mozes kao sto oni hoce.
Radi njihovih postupaka su promijenili do sada 70-80 igraca i vise rijetko ko hoce da dode u klub.
Ako su imali kes dajes mu platu redovno(sto oni ocigledno ne rade cim su igraci dobili da im se izmire dugovanja) i sutnes ga na tribine. Kao sto je TOSK uradio sa Dizdarevicem.
Ako si kokuz kao sto su oni onda sutis i pokrijes se ponjavom. Das igracu papire i probas se nagodit da ti oprosti dio dugovanja.
A ku rcit se bez pokrica ne mozes kao sto oni hoce.
Radi njihovih postupaka su promijenili do sada 70-80 igraca i vise rijetko ko hoce da dode u klub.
Ovo nas haman situacija ujedinila prica se da premijer obavjesten da ce gospodin u izvrsnom odboru se ukljucit za pomoz klubu ćelo najebo si
Drugovi klub fukcioniše sasvim normalno ako koga interesuje stanje u klubu obratiš se ljudima i svevti bude jasno. Čombe druže prestavi se bolan pa onda prozivaj ljudi rade najbolje sto mogu
-
Dominantan
- Kontakt:
fender13 je napisao/la:Ovo nas haman situacija ujedinila prica se da premijer obavjesten da ce gospodin u izvrsnom odboru se ukljucit za pomoz klubu ćelo najebo si
Ma Bakir da se ukljuci...ne pomaze
pa nije Savez raskinuo neosnovano vec zbog visemjesecnih dugovanja.,pa nije Odluka izmisljena vec osnovana..
Ali ajd iz profila se vidi ko je oko grickalica sto mi je simpaticno
Sad si ga najebo ćelo 
Yebeno nam se onda pise jarugo ako je ovo normalno funkcionisanje. Ako je ovo najbolje sto mogu sta bi tek onda sa nas bilo da nedaju pun kapacitet.zvijezda1 je napisao/la:Drugovi klub fukcioniše sasvim normalno ako koga interesuje stanje u klubu obratiš se ljudima i svevti bude jasno. Čombe druže prestavi se bolan pa onda prozivaj ljudi rade najbolje sto mogu
-
Dominantan
- Kontakt:
fender13 je napisao/la:Sad si ga najebo ćelo
Tek se zagrijo...
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.