Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Izet Hajrovic
Izet ima jaku konkurenciju za mjesto u timu. Pred kraj polusezone oporavio se Šitum a sad su doveli i Atiemwena koji će tražiti svoje mjesto lijevo, desno, u sredini. Oporavio se i Moro pa Bjelica razmatra i da se Olmo vrati na krilo kako bi mu se napravilo mjesto. Protiv Plzena u prvoj će vjerovatno na Izetovom mjestu igrati Kadzior koji igra sjajno u hrvatskoj ligi ali nije dobijao priliku u Europi i sad će imati sjajnu priliku da se pokaže. Nije 100% sigurno da će Izet startati u revanšu protiv Plzena, a ako bude startao i ne odigra dobro pasti će u drugi plan.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Hajrovic i Gojak u prvih 11 protiv Rudeša, prenos na Areni 3.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
- QUARTERBACK
- Kontakt:
gol izonija
- QUARTERBACK
- Kontakt:
i jos jedan
2 gola za 9 minuta veliki si izete
2 gola za 9 minuta veliki si izete
Nova Godina Novi LV-IZ 
- Bazinga12345
- Kontakt:
Evo zamalo sad i asistencija, odlično izveo slobodnjak.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Moze li se reci da dijeli pljuske?
Heroj baustelaca ponovo jase
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- Bazinga12345
- Kontakt:
Asistencija Izonija za gol Rudeša, kad neće njegovi, ima ko hoće 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pored dva gola,ovo je ipak potez tekmeBazinga12345 je napisao/la:Evo asistencije
Sjajna autoasistencija!
Vi svi ste brzo zaboravili kako izgleda kad se Izoni sruchi prema protivnickom 16ercu ... mi se pred ekranima prepadnemo k'o grlice a kamoli tek protivnicki igraci ...
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
a osmi red tribina brani glavu cim primi loptu, na bilo kojem dijelu terenaDaVinci je napisao/la:Vi svi ste brzo zaboravili kako izgleda kad se Izoni sruchi prema protivnickom 16ercu ... mi se pred ekranima prepadnemo k'o grlice a kamoli tek protivnicki igraci ...
Zarathustra
Kakav osmi,i petnestom redu se tresu gace...Moggi je napisao/la:a osmi red tribina brani glavu cim primi loptu, na bilo kojem dijelu terenaDaVinci je napisao/la:Vi svi ste brzo zaboravili kako izgleda kad se Izoni sruchi prema protivnickom 16ercu ... mi se pred ekranima prepadnemo k'o grlice a kamoli tek protivnicki igraci ...
Dan tmuran ja mahmuran
Jeste ljuti zbog toga što Vam selektor Robert Prosinečki još nije poslao poziv?
- Nisam ljut, niti povrijeđen. Selektor ima svoje zamisli i ideje i ja to poštujem. Naravno da to ne znači kako sam izgubio nadu da igram za reprezentaciju.
Moje brojke su tu i siguran sam da sam na radaru selektora, koji će odlučiti u skladu sa svojim planovima. Mislim da sam svakim golom bliže povratku u reprezentaciju.
Sjećate li se posljednje utakmice koju ste odigrali za naš državni tim?
- Kako se ne bih sjećao. Posljednje dvije utakmice sam igrao protiv Belgije (2:4 - 10. juli 2017. - op. a.) i Estonije (2:1 - 10. oktobar 2017.). Dao sam dva gola Estoniji, dok sam u 19 minuta, koliko sam igrao protiv Belgije, upisao asistenciju. Nije loše?
Vaš klupski saigrač Amer Gojak, također, ove sezone igra u top-formi. Je li i on definitivno sazrio kao igrač za velike domete?
- Amer je eksplodirao u ovoj sezoni. Dobio je povjerenje trenera i kluba i vratio to na najbolji mogući način.
Je li stoper Dinama Emir Dilaver igrač za naš državni tim?
- To je pitanje za selektora, ali dovoljno je da kažem kako je Dilaver nezamjenjiv u odbrani Dinama.
Nedavno ste svojom donacijom opremili bolnicu u Travniku. Kako ste vezani za taj vezirski grad?
- Moja supruga Leyla i ja smo odlučili donirati određena sredstva pedijatrijskom odjelu bolnice u Travniku. Razloga je puno, ali neka oni ostanu među nama. Veselimo se što smo pomogli najmlađima i pružili im neke normalne preduvjete za ozdravljenje. Leyla i ja želimo uvijek pomoći koliko god treba jer je lijepo vidjeti kako nekoga usrećuješ.
Kad god budemo u mogućnosti, uvijek ćemo se uključiti u humanitarne akcije.
- Nisam ljut, niti povrijeđen. Selektor ima svoje zamisli i ideje i ja to poštujem. Naravno da to ne znači kako sam izgubio nadu da igram za reprezentaciju.
Moje brojke su tu i siguran sam da sam na radaru selektora, koji će odlučiti u skladu sa svojim planovima. Mislim da sam svakim golom bliže povratku u reprezentaciju.
- Kako se ne bih sjećao. Posljednje dvije utakmice sam igrao protiv Belgije (2:4 - 10. juli 2017. - op. a.) i Estonije (2:1 - 10. oktobar 2017.). Dao sam dva gola Estoniji, dok sam u 19 minuta, koliko sam igrao protiv Belgije, upisao asistenciju. Nije loše?
Vaš klupski saigrač Amer Gojak, također, ove sezone igra u top-formi. Je li i on definitivno sazrio kao igrač za velike domete?
- Amer je eksplodirao u ovoj sezoni. Dobio je povjerenje trenera i kluba i vratio to na najbolji mogući način.
- To je pitanje za selektora, ali dovoljno je da kažem kako je Dilaver nezamjenjiv u odbrani Dinama.
Nedavno ste svojom donacijom opremili bolnicu u Travniku. Kako ste vezani za taj vezirski grad?
- Moja supruga Leyla i ja smo odlučili donirati određena sredstva pedijatrijskom odjelu bolnice u Travniku. Razloga je puno, ali neka oni ostanu među nama. Veselimo se što smo pomogli najmlađima i pružili im neke normalne preduvjete za ozdravljenje. Leyla i ja želimo uvijek pomoći koliko god treba jer je lijepo vidjeti kako nekoga usrećuješ.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Zna Izet šta priča. Nije kao inače da leti preko rude. On je svjestna jednom kad upadne da će to biti to, neće ga Bog više izvaditi iz reprezentacije.Drape je napisao/la:Jeste ljuti zbog toga što Vam selektor Robert Prosinečki još nije poslao poziv?
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- Bazinga12345
- Kontakt:
Hajrovic starter protiv Slaven Belupa, na suprotnoj strani Menalo pocinje.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa