NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Sany1996
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Sany1996 » 01 feb 2019, 01:01

U srijedu je trebao krizni štab održati sastanak sa Suhretom, koliko znam sastanak je održan ali niko ne daje nikakve detaljnije informacije. Ja ovdje vidim samo dva rješenja. Ili ugasiti klub ili krenuti od nule. Gašenje kluba je najgora moguća opcija i treba da bude posljednja solucija. A ova ideja da se krene od kantonalne lige je idealna jer bi se riješili svi ovi ljudi koji žele uništiti Jedinstvo, dobili bi novi ziro račun i niko ga ne bi mogao blokirati. Međutim kada je Gogo predložio ovo na skupštini svi su negodovali. A meni se cini da je ovo sto su sada i neki ljudi pored Emira blokirali račun i traže para da je sto sve u cilju da se uništi Jedinstvo jer zašto bivši igrači i uprava nisu došli tražiti pare prije godinu ili dvije nego bas sada došli. Ne kažem da je ova tvrdnja tačna ali sumnjam na to.

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 01 feb 2019, 10:15

Večeras u 19h pressica u prostorijama kluba o rezultatima sastanka

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 01 feb 2019, 20:49

Opet se nista nije rijesilo :/

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 feb 2019, 21:02

nebeskasila je napisao/la:Opet se nista nije rijesilo :/
Nece se nista ni rijesiti uskoro, Emir nece da deblokira racun a sudski to nece ici tako brzo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

BihacSN
Kontakt:

Post Postao/la BihacSN » 01 feb 2019, 21:20

Cirkus živi. I ovaj predsjednik Sportskog saveza je smiješan. On zna kako s parama, on ima autoritet kod ljudi... Spominju se cifre kao na pijaci.

Ne vidim budućnosti više

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 01 feb 2019, 22:04

Nemam snage, volje ni zelje da pogledam tu pressicu pa ako ko moze neka ukratko preprica sta se pricalo.

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 01 feb 2019, 22:12

tropic je napisao/la:Nemam snage, volje ni zelje da pogledam tu pressicu pa ako ko moze neka ukratko preprica sta se pricalo.
Ma bice sve ok emir je spreman cekati pare do maja samo trazi garant da ce mu se poceti vracati pare,ismet potpisao nerealne profesionalne ugovore sa igracima zato su raspustili igrace da se odreknu duga prema njima,mladen kaze da radi na igrackom kadru,iso zaduzio klub za jos 11000 maraka plus potrosio 80000,gogo kaze da nam je svima ismet prodao maglu i da nema marke i da se izvinjava sto je radio na tome da on dodje u klub,meni se cini da je veci problem karac jer odma potrazio 9000 maraka to je to koliko sam ja pogledao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 feb 2019, 22:28

SR4 je napisao/la: Ma bice sve ok emir je spreman cekati pare do maja samo trazi garant da ce mu se poceti vracati pare
Mislim da ovaj dio nisi dobro razumio. Emir ce sacekati do maja ali ako mu neko potpise druge mjenice, one na kojima trazi kamate i puno vise para nego sto mu je ustvari klub duzan. To niko nece uraditi niti treba.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 feb 2019, 22:39

Nakon sastanka NKJ vcrs..i mog poziva prema Emiru Mujadzicu od 20min.koji kaze da ce odblokirati racun,ako mu Presjednik Kriznog Staba potpise Mjenice ili Vansudsku nagodbu a to nece niko je ne cekaju ga Luke nego Zenica
Cigo napisao.

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 01 feb 2019, 22:49

harden je napisao/la:
Nakon sastanka NKJ vcrs..i mog poziva prema Emiru Mujadzicu od 20min.koji kaze da ce odblokirati racun,ako mu Presjednik Kriznog Staba potpise Mjenice ili Vansudsku nagodbu a to nece niko je ne cekaju ga Luke nego Zenica
Cigo kaze.
Ja sam optimistican nakon veceras mislim da ce kroz koji dan ovo biti dobro.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 01 feb 2019, 23:18

SR4 je napisao/la: Ja sam optimistican nakon veceras mislim da ce kroz koji dan ovo biti dobro.
Kako mislis da ce biti dobro kad covjek nece da odblokira racun?

EASport79
Kontakt:

Post Postao/la EASport79 » 01 feb 2019, 23:21

harden je napisao/la:
SR4 je napisao/la: Ja sam optimistican nakon veceras mislim da ce kroz koji dan ovo biti dobro.
Meni se čini da i Mladen, i Aldin i Gogo smatraju da je najbolje da sa ugasi I krenu od nule i da je ovo samo priprema u tu odluku.. A koliko sam skontao nikom se ne vraćaju stari dugovi vec bi da od ljeta imaju čisto stanje.

SR4
Kontakt:

Post Postao/la SR4 » 01 feb 2019, 23:30

harden je napisao/la:
Mislim da ce se to sve rijesiti vjerujem u Mladena i svidja mi se onda njegova ideja o vecini igraca sa kantona,samo polako izlazi na vidjelo sta je sve ismet uradio za ovaj period tako da svako zlo za neko dobro ovako da je ovaj nastavio za par mjeseci bi imali milion duga.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 02 feb 2019, 22:04

Mislim da dosta stvari lazu za Ismeta jer ne mogu oni narodu reci da je Ismet odradio sve dobro a otjerali ga. Moraju o njemu lose pricati. Ugasiti klub. Ne treba nam da nas neka sela nabijaju po deset razlike. Gubimo vrijeme. Za tri cetiri godine se moze uraditi puno dobrih stvari. Od stadiona terena sponzora da dodjemo u ovu ligu u plusu bez ikakvih dugovanja. Moramo znati i da je iz grada otislo hiljade i hiljade ljudi i da je grad prazan. Nema tu tolike podrske kao nekad prije. Sila Nebeska nema broj navijaca kao prije desetak godina. Tesko je izboriti sve te stvari ali moze se pokusati. Ovakvim provlacenjem mozemo se vuci jos deset godina. Samk stojimo u mjestu. Jeste da to vise nikad nije Nk Jedinstvo Bihac. Ali barem bi mogli gledati nogomet u Bihacu. Otjerati bracu ovog i sve ovs koji su zadnjih godina zakopali klub i naci prave ljude koji imaju ljubav i koji znaju sta rade.

BOL JE PROLAZNA PONOS VJECAN JE.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 02 feb 2019, 22:16

nebeskasila je napisao/la:Mislim da dosta stvari lazu za Ismeta jer ne mogu oni narodu reci da je Ismet odradio sve dobro a otjerali ga. Moraju o njemu lose pricati. Ugasiti klub. Ne treba nam da nas neka sela nabijaju po deset razlike. Gubimo vrijeme. Za tri cetiri godine se moze uraditi puno dobrih stvari. Od stadiona terena sponzora da dodjemo u ovu ligu u plusu bez ikakvih dugovanja. Moramo znati i da je iz grada otislo hiljade i hiljade ljudi i da je grad prazan. Nema tu tolike podrske kao nekad prije. Sila Nebeska nema broj navijaca kao prije desetak godina. Tesko je izboriti sve te stvari ali moze se pokusati. Ovakvim provlacenjem mozemo se vuci jos deset godina. Samk stojimo u mjestu. Jeste da to vise nikad nije Nk Jedinstvo Bihac. Ali barem bi mogli gledati nogomet u Bihacu. Otjerati bracu ovog i sve ovs koji su zadnjih godina zakopali klub i naci prave ljude koji imaju ljubav i koji znaju sta rade.

BOL JE PROLAZNA PONOS VJECAN JE.
Nije mi jasno zasto se misli ako se ugasi klub, da ce otjerati uhljebe. Samo ce ubiti klub od 100 godina, a uhljebi ce i dalje ostati...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 02 feb 2019, 22:41

Radi 200 000 duga gasiti klub.... boze sacuvaj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 02 feb 2019, 23:21

Nije radi 200 000, mislim da rekose oko 400-450k da je dug sto se zna i jos pitaj Boga koliko ce doci presuda od suda za potraznju od starih igraca, trenera i ostalih.

Ismet je trosio pare od grada, prosuo na pricu i mi popusili. Dug prema igracima, dug prema poreznoj... Covjek nasao nacin kako da digne posao svojoj firmi, napravio dug skoro pa jednak cifri koja se Emiru dodje.

Klub treba ugasiti, koliko god da ja volio to je realnost. 10 i vise godina kradje, otimanja, kupovanja, prodavanja... Dosli u tu situaciju da nas ekipe sa kantona ne vole, gdje god da odemo bit cemo bjeni od djece kojima su "strucnjaci" u Jedinstvu unistili karijere. Nista nije bolje ni sa ekipama sto su igrali ovu ligu. Ja takav klub vise ne zelim da gledam i najvise me boli ono sto Cigo kaze za Anija. Znam ga citav zivot, koliko je dao za Jedinstvo a oni mu karijeru uniste. Ovdje niko na kraju od nas nece ispasti pametan i taj koji potpise mjenice Emiru ili gasenje kluba ima velika muda.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 02 feb 2019, 23:43

Pantelija je napisao/la:Radi 200 000 duga gasiti klub.... boze sacuvaj
Blize je pola miliona nego 200 000... ali nije to problem, kad ce to ljudi shvatiti?

Klub treba ugasiti jer:
- nemas stadion
- nemas pomocne terene
- nemas tribine sredjene
- nemas pionire
- nemas kadete
- nemas juniore
- nemas seniore
- nece ti niko doci igrati zbog odnosa kluba prema igracima zadnjih 10+ godina!
- ...

ovaj klub nema nista osim navijaca!

35SN96
Kontakt:

Post Postao/la 35SN96 » 03 feb 2019, 00:10

Nisu ni ovo čista posla sto se sad radi. Onaj dan na skupstini u Općini su rekli da je Vlado imao platu 3000KM, a juče kažu da su mu dužni 60 hiljada. Koja je to računica? 6 mjeseci po 3000

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 03 feb 2019, 01:15

Jel ima neko u ovoj drzavi da mu Jedinstvo nije duzno. Sto sad klub ne tuzi toga ko je uzeo pare za one pilice. Zasto nikad niko o tome nije progovorio. Ima tu jos para koje su pokradene pa se cuti. I ako se ugasi klub i dodju pravi ljudi za pet godina ce se vratiti svi lopovi jer kad je god u Jedinstvu bilo para bilo je i lopova

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.