Samo po jedan na obje strane? Pa ja sam mislio kroz tvoju pricu da ih je bilo vise. Je li taj jedan veci dio vremena proveo na klupi koju je grijao da bi Xavi mogao sjesti kad se iskaze
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Monologa i @Gunners jednostavno morate voljeti!
Samo po jedan na obje strane? Pa ja sam mislio kroz tvoju pricu da ih je bilo vise. Je li taj jedan veci dio vremena proveo na klupi koju je grijao da bi Xavi mogao sjesti kad se iskaze
- Nail for Real
- Kontakt:
4 gola je Higuain dao, a v. Persie (inace najbolji napadac svijeta) dao jedan u timu koji je stigao do samog kraja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Mogu sam o zakljucit citajuci ove komentare kao i komentare na drugim temama kad su u pitanju klubovi i navijanje da dosta ali dosta djecurlije ima....
RIP SALE VILENJAK
HIGUAIN SAN HIGUAIN NE DIRAJTE U NJEGA.
U stvari drago mi je da sada gotov svi navijači(portillo se u zadnje vrijeme ne javlja
)Reala su shvatili ko je on ono što smo ja i @brnjoo govorili da je igračina,a Paju ne treba za ozbiljno uzimat
I kakva je ovo smijurija Wenger najbolji trener desetljeća
Poštujem ga i sve,ali čovjek Del Bosqueu,SAF-u i Mou ne može prismrdit 
U stvari drago mi je da sada gotov svi navijači(portillo se u zadnje vrijeme ne javlja
I kakva je ovo smijurija Wenger najbolji trener desetljeća
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Hahaha Wenger najveci pedofil desetljecaLBJ MVP je napisao/la:HIGUAIN SAN HIGUAIN NE DIRAJTE U NJEGA.
U stvari drago mi je da sada gotov svi navijači(portillo se u zadnje vrijeme ne javlja)Reala su shvatili ko je on ono što smo ja i @brnjoo govorili da je igračina,a Paju ne treba za ozbiljno uzimat
![]()
I kakva je ovo smijurija Wenger najbolji trener desetljeća![]()
Poštujem ga i sve,ali čovjek Del Bosqueu,SAF-u i Mou ne može prismrdit
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Mislim da se ne gledaju trofeji, nego koliko je koji trener uspio u klubu, a Wenger je sigurno digao Arsenal sa jednog, osrednjeg nivoa do vrhunskog kluba
I ja sam očekivao da je SAF prvi, al da Bosque il Mou budu ispred Wengera, nema šanse jarane. Bosque jedino što je napravio je sa Zidanom i Figom i sad sa Španijom i to su 2-3 godine a Mou, za njega ima vremena, on če sigurno kasnije bit No.1
I ja sam očekivao da je SAF prvi, al da Bosque il Mou budu ispred Wengera, nema šanse jarane. Bosque jedino što je napravio je sa Zidanom i Figom i sad sa Španijom i to su 2-3 godine a Mou, za njega ima vremena, on če sigurno kasnije bit No.1
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Nije mala stvar osovjiti LP i Svjetsko Prvenstvo. Wenger to nikada nece uspjeti. Jeste on digao Arsenal na veci nivo ali Del Bosque je donio prvo SP Spaniji, sto je veci uspjehGunnerS je napisao/la:Mislim da se ne gledaju trofeji, nego koliko je koji trener uspio u klubu, a Wenger je sigurno digao Arsenal sa jednog, osrednjeg nivoa do vrhunskog kluba![]()
Normalno da neče uspjet da osvoji SP kada trenira Arsenal 
Al to su samo trofeji... A Bosque je samo došao u igranu Španiju, koju za sobom je ostavio ( kako se zove onaj trener
) ....
Al to su samo trofeji... A Bosque je samo došao u igranu Španiju, koju za sobom je ostavio ( kako se zove onaj trener
Kazu neki gleda se koliko je uspio sa klubom, koliko je imao pobjeda i toga, pa Mourinho je svugdje bio na vrhu sto se pobjeda tice, i trofeja kojih ima 27 od 2002. a Wenger od 2000. ima samo 7 trofeja. Mislim, gleda se dosta toga, ali WEnger nije sa Arsenalom uradio nista, a Mourinho je jedan Porto odveo do finala gdje je i pobjedio, jedan Inter, sad sa Realom nema ni poraza. Po svemu je bolji od Wengera! On je zapravo bolji i od svakog pa i od SAF-a, samo sto su Wenger i SAF legende jer su toliko godina u jednom klubuGunnerS je napisao/la:Mislim da se ne gledaju trofeji, nego koliko je koji trener uspio u klubu, a Wenger je sigurno digao Arsenal sa jednog, osrednjeg nivoa do vrhunskog kluba![]()
- Ultras Sur
- Kontakt:
Luis AragonesGunnerS je napisao/la:Normalno da neče uspjet da osvoji SP kada trenira Arsenal
Al to su samo trofeji... A Bosque je samo došao u igranu Španiju, koju za sobom je ostavio ( kako se zove onaj trener) ....
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
Da, ali u ovoj deceniji gdje nije niciji pomocnik je nadvisio i SAF-a i Wengera po svemu. A rijec je samo o protekloj decenijiGunnerS je napisao/la:Al i Wenger i SAF su duže u ovom nego Mou. Ja ne kažemd a mOu neče bit NO.1 i da sad trenutno nije al kad su Wenger i SAF radili ovaj posao Mou je bio pomočnik nekim tamo van gall-ovima i tako tim da Bog sačuva trenerima
Hmmm... to se može raspravljat al pustimo to ovim stručnjacima koji su odabrali
Jer, ipak mislim da se ne gledaju samo trofeji ( iako su oni najvažniji dio ) pa je ova odluka takva...
Dobro
I jos me samo zanima, vidim ovdje pise "dobio glasova", je li to znaci da neki ljudi glasaju ko ce biti najbolji?
Ako je to istina, zbog cega je onda to statisticki zavod?
To me uvijek intrigralo
Ako je to istina, zbog cega je onda to statisticki zavod?
To me uvijek intrigralo
Pa valjda se dobivaju bodovi ( na to sam mislio )....
Jedino što se Wengeru mora priznat da ima odličan smisao za dovesti mladog igrača i od njeg napravit zvijezdu.. To je napravio bezbroj puta.. Njegov svaki igrač kojeg je doveo za siću može se prodat za jako velike pare... A što se tiče neke taktike ili trofeja.. Pa recimo samo da ga se ne stavlja u taj kontekst 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Pa dobro sad, necemo pretjerivat, nije ni Wenger napravio igracine od ovih sad sto igraju, od rijetkih talenata je napravio velikana kao sto je to Fabregas, ali ti tu imas pregrst igraca koji nisu tako dobri i zbog toga Arsenal nije kompetentan i zbog toga Arsenal nece osvojiti nijedan naslov ove sezone.
Evo nista od Rooneya, pa se mozemo nadati Llorenteu
Evo nista od Rooneya, pa se mozemo nadati Llorenteu
Precjednik Athletica obecao da ce Lorente uskoro produziti ugovor
de mi recite imali Drente pravo nastupa protiv Reala ?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Nema, bar sam tako cuo. U ugovoru stoji da nece moci igrati ali izgleda da ce ga Hercules otkupiti u januaru pa ce biti njihov igracjuznjak> je napisao/la:Precjednik Athletica obecao da ce Lorente uskoro produziti ugovorde mi recite imali Drente pravo nastupa protiv Reala ?
Predsjednik Athleticajuznjak> je napisao/la:Precjednik Athletica obecao da ce Lorente uskoro produziti ugovorde mi recite imali Drente pravo nastupa protiv Reala ?
Nema, prema ugovoru ako Drenthe zaigra protiv Real Madrida Hercules ce biti primoran platiti 2 miliona eura kazne jer je dogovoreno da Drenthe nece igrati protiv Reala.
No, neki tvrde da ce ga Hercules pokusati otkupiti od Reala sa buy-back klauzulom, pa bi moglo biti svega
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.