FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
a nikom nije palo na pamet da te covjek kojem je Sloboda duzna tolike pare od prije mozda uslovi da nekad moras i kod njega malo doc da ne bi aktivirao tuzbu ?
svako sve tumaci iz ugla koji mu godi, a ne zna kako je kad imas tolike aferime i dugove od prije
jel bolje otic u medjugorje i probat covjka odobrovoljit il se kurcit po antaliji a ove dugove od prije boli ih **** ,sto bi Azmir rekao nisam ih ja ni pravio
ja znam da si meni duzan tolike pare a kurcis se po Antaliji da bi dobio tuzbu samo takvu, da se ne stignes ni okrenut
al hajd bitno je srat na sve i za sve
ps dobro neko rece, sto se tice cifre sve je to tu, u par hiljada
svako sve tumaci iz ugla koji mu godi, a ne zna kako je kad imas tolike aferime i dugove od prije
jel bolje otic u medjugorje i probat covjka odobrovoljit il se kurcit po antaliji a ove dugove od prije boli ih **** ,sto bi Azmir rekao nisam ih ja ni pravio
ja znam da si meni duzan tolike pare a kurcis se po Antaliji da bi dobio tuzbu samo takvu, da se ne stignes ni okrenut
al hajd bitno je srat na sve i za sve
ps dobro neko rece, sto se tice cifre sve je to tu, u par hiljada
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Hajde bgti spremali smo se za prvi dio sezone u Bukinju i Fojnici pa spremniji od 90% lige.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Ma ako ćeš se fizički spremiti, možeš i na Ilinčici i u Mramoru. Eške je KK Slobodu spremao u Tuzli pa se fizički nosila sa evropskim ekipama. Turska je fazon zbog jačih protivnika, ali kad dodješ ovamo na oranice-terene druga priča. Samo trebaju biti iskreni sa navijačima i reći kako stoje.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Koga li ce u Medjugorju naci za prijateljske utakmice,daj boze i nizeligase neke,sumnjam da je neko slobodan
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Jos jedna glupost napravljena u nizu. Samo da se prije mjesec reklo idemo u Medjugorje, Fojnicu ili bilo gdje na pripreme jer smo se pripremali i prije pocetka sezonu tu i bili smo napucani snagom, sve bi u redu bilo. Medjutim mjesec dana zavlacenja, bajki, drzanja price u zraku i onda zadnji dan samo odjednom, ni iz cega izvalis idemo u Medjugorje zbog terena. Ne znam sta vise da se uradi da se ovaj covjek smijeni i zamijeni sa pozicije, daj olaksaj i njemu i nama vise.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Meni je gore sto nema nijedno kvalitetno pojačanje. Nismo u stanju dovesti napadača evo drugi prelazni rok. Prvo Smajic i Milenko tandem propasti, izjave ne treba nam napadac igraju fol oni neki svoj fudbal. Sad nema pravog. A sve u stvari nema para, ali i to je napola istina jer ima ako se riješiš 3 škart igrača možeš dovesti jednog kvalitetnog. Bitan je start nastavka prvenstva prve 3 tekme i kako ćemo odigrati inače borba za goli život slijedi.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ko sere ultra???
Lik nas laze evo sad i psuje javno.
Kakvi ba kost benefiti i ostale lafine.
Samo vi njega pravdajte
Samo vi njega pravdajte
-
Sariel1987
- Kontakt:
Ne treba nam niko jer stavljamo akcenat na mlade.a onda posalje trojicu na posudbu
Pojacanja ne trebaju jer trebamo afirmirat mlade igrace da bi se jelte prodali
Jasta nego smijat se.
Pojacanja ne trebaju jer trebamo afirmirat mlade igrace da bi se jelte prodali
Jasta nego smijat se.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne psuje. On yebe matere navijacima, na nacin da to Smajic plodi. Zamisli da to uradi predsjednik Barce kaze navijacima da im Mesi plodi matere.Sariel1987 je napisao/la:Ko sere ultra???
Samo vi njega pravdajte
Oj zemljo koja si na povrsinu izbacila djeriz.
Imamo najkulturnijeg, najcasnijeg, najcarsiskijeg trenera, a predcednika kojeg bi se i kukuruz zastidio.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Mislim da Nala nece dalje nakon ove polusezone ako se nesto ne promjeni drastično a neće.
I sad ga ne kontam ali hvala mu jer da nije dosao mi bi bili putnici za cvajtu.
Sta bi za kontejnere LOT-ove, skupstina?
Nala kad ode a ostane senad u loži imaćemo prosjek gledanosti ko sloga

I sad ga ne kontam ali hvala mu jer da nije dosao mi bi bili putnici za cvajtu.
Sta bi za kontejnere LOT-ove, skupstina?
Nala kad ode a ostane senad u loži imaćemo prosjek gledanosti ko sloga
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Probisvjet je napisao/la:Ne psuje. On yebe matere navijacima, na nacin da to Smajic plodi. Zamisli da to uradi predsjednik Barce kaze navijacima da im Mesi plodi matere.Sariel1987 je napisao/la:Ko sere ultra???
Samo vi njega pravdajte![]()
![]()
![]()
a navijaci da kazu, More, bez oklijevanja.
![]()
![]()
Oj zemljo koja si na povrsinu izbacila djeriz.
Imamo najkulturnijeg, najcasnijeg, najcarsiskijeg trenera, a predcednika kojeg bi se i kukuruz zastidio.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fudbaleri Slobode vrijedno treniraju u Tuzli kako bi što spremniji dočekali nastavak takmičenja u Premijer ligi BiH, a među igračima koji vrijedno rade je i Said Husejinović.
U razgovoru za zvaničnu klupsku stranicu Fksloboda.ba Husejinović je govorio o dosadašnjem toku priprema i budućim planovima Slobode.
– Pripreme otpočetka idu po planu i programu. Ja sam zadovoljan pripremama i smatram da će nakon priprema uslijediti dobar period, kako za nas igrače, tako za klub i navijače, koje ćemo, nadam se obradovati našom igrom. U nastavku ćemo pokušati još bolje pripremiti kako bi u spremni dočekali početak prvenstva i kako bi mogli pružiti još bolje partije i ostvariti što bolji rezultat – kazao je ljubimac navijača kluba sa Tušnja.
Sloboda je u proteklom periodu odigrala pet pripremnih utakmica, a Husejinović je pružao odlične partije, te u nekoliko navrata tresao protivničke mreže.
– Dosta sam radio na pauzi. Možda da sam odmarao prvih pet, šest dana, nakon čega sam počeo indivudalni rad. Osjećam se odlično, mislim da sam dosta spremniji nego u periodu kad sam tek stigao u Slobodu, tako da očekujem da ću pomoći klubu da ostvarimo planirane rezultate – poručio je Husejinović.
Sloboda će narednih dana trenirati u Tuzli, odigrati pripremnu utakmicu protiv NK Slaven Živinice, nakon čega slijedi finalni dio priprema koje su prvobitno planirane u Antaliji, ali zajedničkom odlukom, završnio dio priprema Crveno-crni će odraditi u Međugorju.
– Iako smo trebali ići u Antaliju na završni dio priprema, promijenili smo plan. Mi kao igrači, stručni štab i uprava kluba održali smo sastanak na kojem smo donijeli odluku da je najbolje da se prilagodimo uvjetima kakve nudi naša Premijer liga. U Antaliji je sve super, od terena, protivnika, zaista nema se šta prigovoriti, ali mi se moramo vratiti u realnost, tako da smo svi zajednički izabrali Međugorje, gdje ćemo također imati dobre uvjete za rad, odigrat ćemo još nekoliko pripremnih utakmica i ako Bog da spremno dočekati početak prvenstva – kazao je Husejinović za Fksloboda.ba.
U razgovoru za zvaničnu klupsku stranicu Fksloboda.ba Husejinović je govorio o dosadašnjem toku priprema i budućim planovima Slobode.
– Pripreme otpočetka idu po planu i programu. Ja sam zadovoljan pripremama i smatram da će nakon priprema uslijediti dobar period, kako za nas igrače, tako za klub i navijače, koje ćemo, nadam se obradovati našom igrom. U nastavku ćemo pokušati još bolje pripremiti kako bi u spremni dočekali početak prvenstva i kako bi mogli pružiti još bolje partije i ostvariti što bolji rezultat – kazao je ljubimac navijača kluba sa Tušnja.
Sloboda je u proteklom periodu odigrala pet pripremnih utakmica, a Husejinović je pružao odlične partije, te u nekoliko navrata tresao protivničke mreže.
– Dosta sam radio na pauzi. Možda da sam odmarao prvih pet, šest dana, nakon čega sam počeo indivudalni rad. Osjećam se odlično, mislim da sam dosta spremniji nego u periodu kad sam tek stigao u Slobodu, tako da očekujem da ću pomoći klubu da ostvarimo planirane rezultate – poručio je Husejinović.
Sloboda će narednih dana trenirati u Tuzli, odigrati pripremnu utakmicu protiv NK Slaven Živinice, nakon čega slijedi finalni dio priprema koje su prvobitno planirane u Antaliji, ali zajedničkom odlukom, završnio dio priprema Crveno-crni će odraditi u Međugorju.
– Iako smo trebali ići u Antaliju na završni dio priprema, promijenili smo plan. Mi kao igrači, stručni štab i uprava kluba održali smo sastanak na kojem smo donijeli odluku da je najbolje da se prilagodimo uvjetima kakve nudi naša Premijer liga. U Antaliji je sve super, od terena, protivnika, zaista nema se šta prigovoriti, ali mi se moramo vratiti u realnost, tako da smo svi zajednički izabrali Međugorje, gdje ćemo također imati dobre uvjete za rad, odigrat ćemo još nekoliko pripremnih utakmica i ako Bog da spremno dočekati početak prvenstva – kazao je Husejinović za Fksloboda.ba.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ne mislim na taj dio, to je suvisno i komentarisati.Sariel1987 je napisao/la:Ko sere ultra???
Samo vi njega pravdajte
mislim da ce mu to u konancici i presuditi.
govorio sam o stanju u ekipi, pripremama, nekim drugim aspektima oko prvog tima gdje ociglendo vlada dobra situacija i klima i gdje ne trebamo mi iz vana narusavati taj dio, da se ne bi u procesu pomicanja Senada izgubio i taj mozda jedini kvalitet koji trenutno ima.
a ove izjave govore same o sebi, nema se tu sta vise rec
edit: eto Kobiljar je slobodan igrac, sigurno se uklapa u vizije kluba. Ima kvalitet da pomogne u ofanzivnom dijelu veznog reda a jos uvijek je dovoljno mlad da se na njemu moze zaraditi. Mislim da bi trebali odreagovati s njim
Rijetka je pojava da jedan igrač svojom borbenšću i kvalitetama ostavi dubok trag u jednom, a pogotovo teško da to uradi u dva kluba. Upravo to je Muslimović u svojim igračkim danima uspio u NK Bratstvo iz Gračanice i FK Sloboda Tuzla.
U Gračanici je igrao na početku i kraju karijere. Sjajnim igrama u rodnoj Gračanici, skrenuo je pažnju na sebe FK Sloboda, te se odlučio na odlazak u Tuzlu. U Tuzli je vrlo brzo pobrao simpatije navijača ali i čelnika Slobode, te je kao nagrada za dobre igre ali i veliku borbenost, koja ga je uvijek krasila, došla kapitenska traka Slobode.
Osim u ova dva kluba, upamćen je Muslimović ostao i u HŠK Zrinjski Mostar čiji je član bio u sezoni 2004/05 kada je mostarski klubu osvojio prvu titulu u klupskoj povijesti.
Nakon što ste na kraju prošle sezone otišli iz NK Bratstvo, radili ste u Drugoj ligi FBiH u ekipi Lokomotive, kakvi su ciljevi pred početak naredne sezone?
"Bilo je dosta opcija za nastavak moje trenerske karijere, kako u BiH tako i za inostranstvo, međutim u toku naredne sedmice trebali bi biti završeni pregovori sa jednim timom iz Premijer lige BiH. Smatram da je jedini ispravan put za mene da idem stepenicu po stepenicu, jer ne želim da se brzo popnem na veći nivo pa da padnem i da se razbijem. Želim da prođem sve onako kako to treba jedan trener da radi. Ambicije će biti onakve kakvi budu moji rezultati i na kraju nemam neki cilj. Ne mogu reći da bi želio voditi Real Madrid jer to nije realno. Rezultat je sve ono što će postaviti i moje ambicije".
Koja je Vaša trenerska filozofija, preferirate li više strogoću ili ipak igrači imaju slobodu?
"Kao igrač uvijek sam bio da to tako kažem vojnik i želio sam da imam disciplinu. Što se tiče trenerskog posla, treneri moraju da imaju disciplinu, ali moraju da imaju ono najbitnije a to je znanje. Samo sa znanjem može dobiti i autoritet i disciplinu i sve što želi. Ja ne želim da koračam krupnim koracima, idem stepenicu po stepenicu. Radio sam u omladinskom pogonu Bratstva, zatim dva puta sjedio na klupi prvog tima Bratstva, ali sam se i spuštao rang niže gdje sam vodio FK Lokomotivu, jer sam htio da se educiram kroz trenerski posao. Moje mišljenje je da je najbitnije da trener zna šta hoće, i da je to jedini uspjeh do konačnog rezultata".
Poznati ste kao trener koji šansu voli davati mladim igračima, šansu kod Vas je dobio i Nardin Mulahusejnović koji sada nastupa za Maribor?
"Svi klubovi se moraju bazirati na svoj omladinski pogon. Ti igrači koji su igrali za Bratstvo u periodu kada sam ja bio trener, a zatim otišli u neke jače klubove (Poturalić, Mulahusejnović) su sigurno najzaslužniji za svoje transfere. Iskoristili su svoju šansu, a ja ne krijem da volim radne igrače koji žele da se dokazuju. Na području Gračanice ima dosta talentovanih igrača ali je problem što nema puno stručnih ljudi i što se ne baziraju na svoj omladinski pogon".
Nosili ste kapitensku traku u FK Sloboda iz Tuzle, da li bi ste voljeli nekada sjesti na klupu Tuzlaka?
"Prije svega moram reći da sam ovom trenutku, kao veliki navijač Slobode, zadovoljan igrama Tuzlaka. Drago mi je da je Zlatan Nalić dobio priliku da vodi Slobodu, jer to je osoba koja prije svega voli klub. Rezultati koji su napravljeni od dolaska Nalića pokazatelj su da su ljudi koji su veći dio igračke karijere proveli u nekom timu, nekada i puni pogadak kao treneri u toj ekipi, jer osim nekih drugih stvari, dosta tu ima uložene ljubavi i energije koja se daje samo klubu koji se voli. Tako i ja kao neko ko voli Slobodu, uvijek bi prihvatio poziv čelnika ovoga kluba jer je Sloboda dio mene. Ja sam čovjek koji uvijek teži da napravi nešto više, ali kada bi birao između Slobode ili nekog drugog kluba u Premijer ligi, izabrao bi Slobodu za moj prvi korak".
Za kraj razgovora, možete li nam prokomentarisati ovu sezonu u Prvoj ligi FBiH, ali i Vaš bivši klub Bratstvo?
Ukoliko neko ne zna kako treba da se vodi jedan klub, treba otići u Velež i vidjeti kako se to radi. Organizacija kluba, omladinski pogon kluba, sve je složeno na evropski način. Realno je i objektivno je da je Velež jednom nogom već u Premijer ligi i to je sasvim zasluženo. Mislim da im nije mjesto u ovoj ligi. Što se tiče Bratstva to je klub u kojem sa ponikao i želim da se što prije izvuče iz rezultatske krize i da se vrati tamo gdje mu je mjesto, a to je gornji dio tabele".
Zasto imam osjecaj da ce Nalic otici,a ovaj da ce doc kod nas?
U Gračanici je igrao na početku i kraju karijere. Sjajnim igrama u rodnoj Gračanici, skrenuo je pažnju na sebe FK Sloboda, te se odlučio na odlazak u Tuzlu. U Tuzli je vrlo brzo pobrao simpatije navijača ali i čelnika Slobode, te je kao nagrada za dobre igre ali i veliku borbenost, koja ga je uvijek krasila, došla kapitenska traka Slobode.
Osim u ova dva kluba, upamćen je Muslimović ostao i u HŠK Zrinjski Mostar čiji je član bio u sezoni 2004/05 kada je mostarski klubu osvojio prvu titulu u klupskoj povijesti.
Nakon što ste na kraju prošle sezone otišli iz NK Bratstvo, radili ste u Drugoj ligi FBiH u ekipi Lokomotive, kakvi su ciljevi pred početak naredne sezone?
"Bilo je dosta opcija za nastavak moje trenerske karijere, kako u BiH tako i za inostranstvo, međutim u toku naredne sedmice trebali bi biti završeni pregovori sa jednim timom iz Premijer lige BiH. Smatram da je jedini ispravan put za mene da idem stepenicu po stepenicu, jer ne želim da se brzo popnem na veći nivo pa da padnem i da se razbijem. Želim da prođem sve onako kako to treba jedan trener da radi. Ambicije će biti onakve kakvi budu moji rezultati i na kraju nemam neki cilj. Ne mogu reći da bi želio voditi Real Madrid jer to nije realno. Rezultat je sve ono što će postaviti i moje ambicije".
Koja je Vaša trenerska filozofija, preferirate li više strogoću ili ipak igrači imaju slobodu?
"Kao igrač uvijek sam bio da to tako kažem vojnik i želio sam da imam disciplinu. Što se tiče trenerskog posla, treneri moraju da imaju disciplinu, ali moraju da imaju ono najbitnije a to je znanje. Samo sa znanjem može dobiti i autoritet i disciplinu i sve što želi. Ja ne želim da koračam krupnim koracima, idem stepenicu po stepenicu. Radio sam u omladinskom pogonu Bratstva, zatim dva puta sjedio na klupi prvog tima Bratstva, ali sam se i spuštao rang niže gdje sam vodio FK Lokomotivu, jer sam htio da se educiram kroz trenerski posao. Moje mišljenje je da je najbitnije da trener zna šta hoće, i da je to jedini uspjeh do konačnog rezultata".
Poznati ste kao trener koji šansu voli davati mladim igračima, šansu kod Vas je dobio i Nardin Mulahusejnović koji sada nastupa za Maribor?
"Svi klubovi se moraju bazirati na svoj omladinski pogon. Ti igrači koji su igrali za Bratstvo u periodu kada sam ja bio trener, a zatim otišli u neke jače klubove (Poturalić, Mulahusejnović) su sigurno najzaslužniji za svoje transfere. Iskoristili su svoju šansu, a ja ne krijem da volim radne igrače koji žele da se dokazuju. Na području Gračanice ima dosta talentovanih igrača ali je problem što nema puno stručnih ljudi i što se ne baziraju na svoj omladinski pogon".
Nosili ste kapitensku traku u FK Sloboda iz Tuzle, da li bi ste voljeli nekada sjesti na klupu Tuzlaka?
"Prije svega moram reći da sam ovom trenutku, kao veliki navijač Slobode, zadovoljan igrama Tuzlaka. Drago mi je da je Zlatan Nalić dobio priliku da vodi Slobodu, jer to je osoba koja prije svega voli klub. Rezultati koji su napravljeni od dolaska Nalića pokazatelj su da su ljudi koji su veći dio igračke karijere proveli u nekom timu, nekada i puni pogadak kao treneri u toj ekipi, jer osim nekih drugih stvari, dosta tu ima uložene ljubavi i energije koja se daje samo klubu koji se voli. Tako i ja kao neko ko voli Slobodu, uvijek bi prihvatio poziv čelnika ovoga kluba jer je Sloboda dio mene. Ja sam čovjek koji uvijek teži da napravi nešto više, ali kada bi birao između Slobode ili nekog drugog kluba u Premijer ligi, izabrao bi Slobodu za moj prvi korak".
Za kraj razgovora, možete li nam prokomentarisati ovu sezonu u Prvoj ligi FBiH, ali i Vaš bivši klub Bratstvo?
Ukoliko neko ne zna kako treba da se vodi jedan klub, treba otići u Velež i vidjeti kako se to radi. Organizacija kluba, omladinski pogon kluba, sve je složeno na evropski način. Realno je i objektivno je da je Velež jednom nogom već u Premijer ligi i to je sasvim zasluženo. Mislim da im nije mjesto u ovoj ligi. Što se tiče Bratstva to je klub u kojem sa ponikao i želim da se što prije izvuče iz rezultatske krize i da se vrati tamo gdje mu je mjesto, a to je gornji dio tabele".
Zasto imam osjecaj da ce Nalic otici,a ovaj da ce doc kod nas?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Jasta, dobro si primjetio. Sansu za igru dobivaju na kapaljku.Ako je i dobiju.A samo se prica o mladima i prodaji blabla.I onda pogledas svi na posudbu.Sariel1987 je napisao/la:Ne treba nam niko jer stavljamo akcenat na mlade.a onda posalje trojicu na posudbu![]()
Pojacanja ne trebaju jer trebamo afirmirat mlade igrace da bi se jelte prodali![]()
Jasta nego smijat se.
Svadjamo se sa igracima i menadzerima,daj mu sve sto (sto mozes)vise da potpise i koliko uzmemo kasnije za njega jbg nismo Barsa svaki cent se broji. ..Kurcimo se a nemamo cim realno.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Hajde Mujkanoviću povuci sta,Rijad Kobiljar slobodan dobar igrac
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kobiljar je u raspadu 2 godine. 90% nasih igraca su bolji od njega sada i u boljoj formi. Jel se treba dovoditi samo da se dovede? Ako ne mozemo dovesti Ordagica npr. onda bolje nikog.
Kad ce transa od grada,da nam se predsjednik malo razbaca kao veliki spasilac kluba 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ni Ordagic ti ne donosi ono sto nama treba, a jako jako je skup.
Ordagic statisticki nema ni golova ni asistencija, a nama treba konkretnost.
Nismo doveli Makismovica recimo koji je otisao u Radnik, a to je tip igraca kakav nam treba, ili Mujagic ili Toni Jovic. Dakle igraci koji donose statisticki nesto, go ili asistenciju. Mislim da bi Kobiljar omogucio Saidu da ide jos naprijed, kao i Barabanu, ili Smajicu kad igra. A on bi bio neko ko bi sa Mesom mogao donijeti loptu trojcu naprijed.
Mozda ne bi on direktno donio golove ali bi omogucio Barabanu, Smajicu ili Saidu da djeluju vise kao napadaci i da manje rade nazad, pa bi onda mozda oni donijeli golove. Baraban recimo izgide nazad, Smajic isto-i onda ih nema toliko naprijed. Ovako vise volim vidjeti Kobiljara tu a njih pomaknuti jos gore. A recimo znacajno je jeftiniji i mladji od Ordagica, znaci mozes ga i prodati uz malo srece.
i sto se tice mladih igrat ce Beganovic, Muminovic, Smajic , Hodzic mali , nije ni Prses star. Dakle bice ih 4-5 , ne moze 50.
a za Maksimovica, Todorovica, Kurtalica je bolje da skupljaju minute u federalnoj ligi nego na tribinama, pa da uskoce slijedece godine.
Sto se tice Dine Hodzica to je husarin igrac i mislim da tu svaka prica oko produzenja ugovora zavrsava
Nismo doveli Makismovica recimo koji je otisao u Radnik, a to je tip igraca kakav nam treba, ili Mujagic ili Toni Jovic. Dakle igraci koji donose statisticki nesto, go ili asistenciju. Mislim da bi Kobiljar omogucio Saidu da ide jos naprijed, kao i Barabanu, ili Smajicu kad igra. A on bi bio neko ko bi sa Mesom mogao donijeti loptu trojcu naprijed.
Mozda ne bi on direktno donio golove ali bi omogucio Barabanu, Smajicu ili Saidu da djeluju vise kao napadaci i da manje rade nazad, pa bi onda mozda oni donijeli golove. Baraban recimo izgide nazad, Smajic isto-i onda ih nema toliko naprijed. Ovako vise volim vidjeti Kobiljara tu a njih pomaknuti jos gore. A recimo znacajno je jeftiniji i mladji od Ordagica, znaci mozes ga i prodati uz malo srece.
i sto se tice mladih igrat ce Beganovic, Muminovic, Smajic , Hodzic mali , nije ni Prses star. Dakle bice ih 4-5 , ne moze 50.
a za Maksimovica, Todorovica, Kurtalica je bolje da skupljaju minute u federalnoj ligi nego na tribinama, pa da uskoce slijedece godine.
Sto se tice Dine Hodzica to je husarin igrac i mislim da tu svaka prica oko produzenja ugovora zavrsava
- tuzlak1987
- Kontakt:
Slazem se recimo oko Maksimovica, jedna propustena sansa za nas koja je sigurno bila povoljna i imalo se da ga se dovede. A sada ce vjerovatno u Radniku da bude ekstra koristan igrac. Njega je mozda Husara bio i odveo u Hrvatsku? Pa je to tada bio jedan slab potez ali sada ce sigurno da ozivi karijeru..Takvi igraci bi nam bili korisni, tako da ne znam sto struka zakazuje?ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ni Ordagic ti ne donosi ono sto nama treba, a jako jako je skup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.