Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Znaci od sada se zovu Svinjter ejvala im 
Svinja kad izvrsi veliku nuzdu, ispadne dubrentus !ronaldo99 je napisao/la:Znaci od sada se zovu Svinjter ejvala im
- Juventinisimo
- Kontakt:
http://store.inter.it/it/kit-gara/kit-g ... /uomo.html
#Svinjter
#Krmenacionale
#Gicanter
Eh, kad ste svinje, budite i krmad..
#Svinjter
#Krmenacionale
#Gicanter
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ma OK mi je da se prodaju takvi dresovi, ali igrati zvaničnu utakmicu (ako je to tacna informacija) je van svake pameti. Ne znam kako to čelnici lige dozvoljavaju
Il Club più titolato al mondo!
Winning eleven
. Što ok je ovo za jednu utakmicu, gore je ono šta je juventus uradio sa grbom, mada ako im je to donijelo više novca i ako su proširili brend i to je opravdano u ovom današnjem fudbalu.
embrace the chaos
- muha milanez
- Kontakt:
Parma 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
nevolje u raju? 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovo je valjda poslednji put da se tolerisu ovakvi idiotizmi. Ubuduce bijes ispucavaj negdje drugo.Juventinisimo je napisao/la:http://store.inter.it/it/kit-gara/kit-g ... /uomo.html
![]()
![]()
#Svinjter
#Krmenacionale
#Gicanter
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nevolje su počele mnogo ranije, ali neki su pretvrdoglavi da vide. Agnelli je pametan, vjerujem da već razmišlja o treneru za narednu sezonu.rope11 je napisao/la:nevolje u raju?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Forza Parma

- Romagnoli13
- Kontakt:
Allegri nije trener za ovu ekipu Juventusa. Njegov defanzivni pristup limitira silni napadački potencijal. A vala i odbrana djeluje pogubljeno ove sezone. Kad se sjetim da je Rugani opisivan kao bolji igrač od Romagnolija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Svako objektivan će reći da je tako.Romagnoli13 je napisao/la:Allegri nije trener za ovu ekipu Juventusa.
Pošto Juventus pravi nevjerovatne priče zadnjih 8 godina, ja narednu vidim u tome da će Agnelli konačno napraviti i zaokret u načinu shvatanja fudbala, tj. da bi trebao učiniti sve i dovesti npr. Pepa u Juventus. Da se razumijemo, ne gotivim tog trenera, ali taj zaokret je nešto što Juventusu treba i historijski. Naravno, preteško je očekivati, ali put treba biti taj.
Prošle sezone Chiellini i Benatia su bili sasvim dobri. I trebalo se nastaviti tako, a onda je neko odlučio vratiti Bonuccia i odreći se Caldare (tu još ne znamo ko je dobio). I naravno, normalno da će nevolje krenuti kada prvotimca cementiraš na klupu i on logično ode. A onda se ovi povrijede i igraju Rugani koji ima 5/6 tekmi i Caceres koji ne znam ni kada je igrao. Ne bih krivio njih uopće, prvi put igraju, da se Parma napadala i zabila petica kao što treba ovakvim ekipama, ne bi mi ovdje imali šta pričati.Romagnoli13 je napisao/la: A vala i odbrana djeluje pogubljeno ove sezone
Veći problem je vezni red i politika kupovanja igrača over 30.
Što se tiče Rugania, dobar je, ali nije nivo prvotimca Juventusa.
U svakom slučaju, grijeh je da ovaj napadački potencijal biva ubijen ovim fudbalom što Allegri potencira. I kaže daj brojke Rune, Dybale, kakve crne brojke u ovom sistemu.
Runa ima odlične brojke za ovo kako mi igramo, zadnje 4 tekme mi je bio preloš, a onda se sjetim kako Allegri nema zajednički jezik ni s jednim ofanzivcem izuzev Mandzukicem. Dybala igra na mjestu Kantea, 7 golova ove vs 17 prošle u ovo doba, Costa 1 asist i 1 gol vs 14 asisna i 7/8 golova na kraju prošle sezone, itd.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Grande Parma 
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
zao mi ovog pogbe s kakvim likovima ima posla na njihovom podforumu
- Juventinisimo
- Kontakt:
Reci, gdje te boli?? Koji bijes je ovdje u pitanju i zbog cega?? samo zayebancija..Puma je napisao/la:Ovo je valjda poslednji put da se tolerisu ovakvi idiotizmi. Ubuduce bijes ispucavaj negdje drugo.Juventinisimo je napisao/la:http://store.inter.it/it/kit-gara/kit-g ... /uomo.html
![]()
![]()
#Svinjter
#Krmenacionale
#Gicanter
Ti kao mod treba da budes fer i neutralan, bez obzira sto ti je 伊卡尔迪 na avataru...to je snaga moda..a ne, ovoga znam, moze da pise sta hoce, a ovoga ne znam i ne moze..
Jos te nisam vidio da citiras ove sa "djubrentus", itd..zasto ne
Koliko je bilo postova i slika kad smo mi promjenili logo?? Jesi li reagovao i nazivao doticne idiotima??
Sutra je dan D u 18:00 ... Moras da znas primit zayebanciju i na svoj racun..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Da li je Juve oštećen včrs? 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Lošim trenerskim odlukama? SvakakoRaonffa je napisao/la:Da li je Juve oštećen včrs?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Dobro, to već svi znamoOsim13 je napisao/la:Lošim trenerskim odlukama? SvakakoRaonffa je napisao/la:Da li je Juve oštećen včrs?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Hocete se pobit vas dvojica, hajte picke.Raonffa je napisao/la:Dobro, to već svi znamoOsim13 je napisao/la:Lošim trenerskim odlukama? SvakakoRaonffa je napisao/la:Da li je Juve oštećen včrs?

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.