Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Pogba je napisao/la:"Abbiamo accontentato chi vuole il bel gioco, che non paga.Non è usuale che subiate così tanto. Come mai?
Ovo nisu istine šta priča.
smoru dosadni, ti bi materi zamjerio sto te rodilaPantelija je napisao/la:Pogba je napisao/la:"Abbiamo accontentato chi vuole il bel gioco, che non paga.Non è usuale che subiate così tanto. Come mai?
Ovo nisu istine šta priča.![]()
![]()
max ne zasluzujemo te ... jeb.o ti murinjo zenu u supak .... mrs otpadu ziheraski od 50' min ti se dybala zagrijava i krenes ga uvesti, mi povedemo vratis ga ... mrs!
Prva i zadnja opomena. Kritika je jedno, seljakluk i primitivizam drugo.Pantelija je napisao/la:...
Za tebe isto vrijedi.Gefufna je napisao/la:...
Sta konkretno? **** te Max i ti njega.IlCapitano je napisao/la:Za tebe isto vrijedi.Gefufna je napisao/la:...
To da prestanete sa spamanjem (konkretno ti po cijelom podforumu) i seljaklukom (on). Nema veze s Maxom, ne vidiš me da druge opominjem. Psovke i primitivizam ostavite kod kuće.Gefufna je napisao/la:Sta konkretno? **** te Max i ti njega.IlCapitano je napisao/la:Za tebe isto vrijedi.Gefufna je napisao/la:...
Ma Cancelo nema izgovora. Kao prvo nisam primijetio da ih Allegri šalje nešto puno ili rano visoko. Uglavnom se ubacuju kad se sve linije pomjere na 35m od gola protivnika otprilike. Kao drugo nije bila kontra neka brza pa da kažeš nije mogao stići:dinoo je napisao/la:Ja mislim da Khedira vise ne stigne na vrijeme ni do wc-a, tj. Usere se prije nego otvori vrata i digne dasku, a kamoli da ozbiljno trci za profesionalnim fudbalerima.
Zasto kriviti bekove za vracanje nazad ako trazis od njih da budu 2m od protivnicke korner linije 5 sekundi prije? Jer drugacije napasti ni ne znamo, osim ukljuciti bekove na korner i da oni centriraju, eventulano da strikeri centriraju (veceras je to cak i urodilo golom,aferim).
Ljudi ba, ovo je rasulo, o kakvoj igri pricamo,protiv koga? Haj sto nismo bolji ni od kog bili jos od oktobra, al ne znat zatvoriti utakmicu na 3-1 kuci? To je brutalno. Vidis da ti se stoperi gube ko u grahu, i ne prizvat matuidija ili cana da udje medju njih zadnjih 10 minuta da smanjimo prostor i oslobodimo se pritiska,nego matuidi visi pred protivnickik sesnestercom a ronaldo i mandzukic ispod centra...de ba.itd itd itd
Nama samo moze upaliti jos beki brutalni rez tipa promjena trenera,pa na pozitivni sok pokusati nesto ili eventualno takticki rez tipa preci na 343 jer ovo je postalo iz loseg u gore.
Ps. Ne znam jel ko napisao, ali Pjanic je za ostale nase vezne izmislio fudbal...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.