Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
25.02 je update.
ko hoce moze svoje misljene meni poslati.
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sta ti covjek ima slati kada ti najbolji desni bek lige ,u onim godinama,reprzentativac,"vrijedi "100 000. ...Zukanovic je napisao/la:25.02 je update.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
-
belosevic28
- Kontakt:
Levhom ga Solinas
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne znam sto lazes. Hebibovic ima 400.000Brcanskamalta je napisao/la:Sta ti covjek ima slati kada ti najbolji desni bek lige ,u onim godinama,reprzentativac,"vrijedi "100 000. ...Zukanovic je napisao/la:25.02 je update.
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Ja baZukanovic je napisao/la:Ne znam sto lazes. Hebibovic ima 400.000Brcanskamalta je napisao/la:Sta ti covjek ima slati kada ti najbolji desni bek lige ,u onim godinama,reprzentativac,"vrijedi "100 000. ...Zukanovic je napisao/la:25.02 je update.
Hajde uzivaj neces ni ti vjecno ponizavat sve druge klubove a svoj dizati van realne cijene, zapamti
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Dobar je YanGuAmtoHui, hara po TM-u 
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
I ovaj Nikolić vrlo mlad zino otići. Proće isto kao dragulj Sarajeva koji je zino u Portugal otići pa eno ga sada u Svedskoj završio.....
- KriskaKruha
- Kontakt:
Poduplaj cijenu svim nasim akademcima.Zukanovic je napisao/la:25.02 je update.
Brcanska malta dize on cijene al vasim,pa sarajevo je Cimirota i Mujakica prodalo za 2.6 mil eura cirka tu negdje,pa na osnovu toga sudi,vasim on moue stavit 5 mil kad vasi igraci idu dzaba
I sta je tu cudno?redbull93 je napisao/la:Bio je nala musterija da preuzme zelju, a ovamo sve ljubav i sloboda.. supljake baca i on..
On bi sad zbog ljubavi prema Slobodi trebao zanemariti karijeru, nije on navijac, on je profesionalac, i sasvim normalno da ce ici gdje misli da mu je bolje i odakle ce moci vise napredovati i imati bolju odskocnu dasku i biti bolje placen...
I ako ne mozes vani, onda ides u najbolje klubove u ligi, a Zeljeznicar uz Sarajevo je vrh, i samo tu imas neki rivalitet, ako potpises za jedan, tesko ces i za drugi, naravno ima slucajeva gdje igrac zaigra za oba kluba, ali u zadnje vrijeme zaista rijetko...a koliko igraca je iz Slobode trenutno kod nas i u Zeljeznicaru, to dodje nesto sasvim normalno
Fudbal se promijenio, igraci su placenici, ne igraju iz ljubavi, niti su budale ko prije, pa ostani u jednom klubu, pa poslije karijere hajmo na gradjevinu, ili na neki posao, jer igras iz ljubavi prema klubu, koji te kasnije otjera, navijaci te zaborave za mjesec dana cim zavrsis karijeru, evo Horic, tolika ga pljujete, kao da je on nesto vama duzan, a pitaj Boga koliko je on para oprostio Celiku i kroz sta je sve prosao, i zar neko misli da se on nije raspitao kakvo je stanje u Celiku, i sta sad treba, odbiti klub gdje ce imati bolje uslove, boriti se za Evropu, da bi dosao u Celik gdje jos vlada cirkus, pa nije budala...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
dobar je Zuka, u mene bi Akademija bila skuplja nego sve i jedan ispod 5. mjesta ko što i jest.....dvokorak je napisao/la:Dobar je YanGuAmtoHui, hara po TM-u
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kad narod ne razumije kako radi TM. i 2 godina ista prica ja guram samo Sarajevo. ali Zrinjki i Zeljo bili zadne 2 godine Top 2 + imali puno vise igraca u top ten.
koliko je mene napalo kad sam Mujakica stavio 750.000 i reako on ne ide ispod 1.0. ista prica i za Cimirota
. i ja cu dalje mlade igrace gurati sto oni to zasluzuju.
koliko je mene napalo kad sam Mujakica stavio 750.000 i reako on ne ide ispod 1.0. ista prica i za Cimirota
koliko i sljeduje prvo krilo reprezentacije A skupinePenaltiky je napisao/la:Na koliko si Duljevića držo?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne pita za Višću neg za Duljevića :mrgreen
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- KongrateUK
- Kontakt:
Trebamo pripaziti ovog @Zukanovic, najbolje da ga Amar kontaktira i da mu da milju maraka na kafu
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
-
umjetniksabrojem9
- Kontakt:
Guraj ti samo sa drugom Stefanom Bulićem igrače, tražite pare od igrača i dalje da im dižete cijene. Samo nastavite... evo ti prijedlog, stavite Simeunovića na 5 miliona.Zukanovic je napisao/la:Kad narod ne razumije kako radi TM. i 2 godina ista prica ja guram samo Sarajevo. ali Zrinjki i Zeljo bili zadne 2 godine Top 2 + imali puno vise igraca u top ten.
koliko je mene napalo kad sam Mujakica stavio 750.000 i reako on ne ide ispod 1.0. ista prica i za Cimirota. i ja cu dalje mlade igrace gurati sto oni to zasluzuju.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ode Nala, dolazi Muslimovic.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sta ti guras mlade bolan Beganovic 100 000...da li si normalan.Zukanovic je napisao/la:Kad narod ne razumije kako radi TM. i 2 godina ista prica ja guram samo Sarajevo. ali Zrinjki i Zeljo bili zadne 2 godine Top 2 + imali puno vise igraca u top ten.
koliko je mene napalo kad sam Mujakica stavio 750.000 i reako on ne ide ispod 1.0. ista prica i za Cimirota. i ja cu dalje mlade igrace gurati sto oni to zasluzuju.
Svi se bune ne samo npr mi.Igrac sa 32 godine na kraju ili pred kraj karijere 400 000 a buducnost PL reprzentativac i najbolji bek lige 100 000.
Cijene su ti nerealne totalno.
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
Junije Palmotic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.