Jedva cekam playoff
San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
I to protiv Dangela koji je top 5 lige zadnjih mjesec.
Jedva cekam playoff
prije 5 godina bih se nasmijao onom ko bi mi rekao da cu ovako uzivati u ekipi koja ima Gaya i DeRozana.
Jedva cekam playoff
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nismo mi jos uvijek sigurni za PO.Treba prvo sutra dobiti NOP,a onda nam slijede najmanje 4 poraza na RRTu,s obzirom na to kako trenutno igramo i koliko su protivnici jaki.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Das levatima s dna klupe 20 razlike 4min do kraja i zamalo zaje.bu tekmu.

Let the RRT begin.
Ja ne vidim kako mi mozemo ispustiti PO do kraja sezone. Cak vjerujem da mozemo imati bolji omjer od Portlanda. Mada i da budemo peti, a oni cetvrti nije lose. Jedini problem su Rakete kad se vrati Capela. Ako Harden ne pregori vjerujem da oni cetvrto fataju.
Idealno bi bilo Nuggetsi 1, mi 4, Portland 5. Pa da se igramo fino.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Zelim bit pozitivan pred ovaj road trip (da smo se dozirali se,cuvali snage) jer treba igrati dosta bolje nego prethodne dvije sedmice.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
bit ce zanimljivo u nastavku, zavisit ce dosta od mogucih trejdova i povreda do kraja, ja vjerujem da je cak i trece mjesto moguceKanye je napisao/la:Ja ne vidim kako mi mozemo ispustiti PO do kraja sezone. Cak vjerujem da mozemo imati bolji omjer od Portlanda. Mada i da budemo peti, a oni cetvrti nije lose. Jedini problem su Rakete kad se vrati Capela. Ako Harden ne pregori vjerujem da oni cetvrto fataju.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne znam,ako budemo imali omjer 4-4,treba se udarati nogom u guzicu.Vi ste svi izgleda svi veci optimisti od mene,a obicno je obrnuto.
Sinoc gledam SAC protiv PHI i igraju bas dobro.Igraju brzo,dosta suteva,atleticni.Dakle,sve ono sto nama ne odgovara.Onda nam slijedi GS,pa POR na b2bu,a onda i rani pocetak utakmice sa UTA. Nakon toga MEM,koji gubi tekme,ali igra jako.Potom slijedi pauza pa TOR,koji ce gledati da nam se osveti za onaj raniji poraz,pa hajde onda NYK,mozemo reci laksa tekma,ali onda imamo BKN u b2bu.
Kao sto vidite,pretezak RRT,a mi ne igramo bas najbolje.Volio bih itekako da grijesim.
Sinoc gledam SAC protiv PHI i igraju bas dobro.Igraju brzo,dosta suteva,atleticni.Dakle,sve ono sto nama ne odgovara.Onda nam slijedi GS,pa POR na b2bu,a onda i rani pocetak utakmice sa UTA. Nakon toga MEM,koji gubi tekme,ali igra jako.Potom slijedi pauza pa TOR,koji ce gledati da nam se osveti za onaj raniji poraz,pa hajde onda NYK,mozemo reci laksa tekma,ali onda imamo BKN u b2bu.
Kao sto vidite,pretezak RRT,a mi ne igramo bas najbolje.Volio bih itekako da grijesim.
6 2
Protiv Dubsa odmoriti najbolje.
Protiv Dubsa odmoriti najbolje.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Mi ako budemo imali taj omjer na ovom RRTu,boricemo se za titulu.
Tri pobjede plafon na RRT.
ja tipujem 4 4
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
For Monday’s Spurs game at Sacramento, Derrick White will be OUT with right heel soreness.
Dakle,otvaramo porazom.
Dakle,otvaramo porazom.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I ide sve bolje i bolje...
Derrick White did not make the trip to Sacramento, Golden State and Portland to start the RRT. At this point, he is not expected to play in any of those games.

Derrick White did not make the trip to Sacramento, Golden State and Portland to start the RRT. At this point, he is not expected to play in any of those games.
Ja sinoc na fantasyu trejdao za njega. 5 minuta poslije saznam da ne igra veceras. Sad saznao da ne igra bar 3 tekme
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Najgore od svega sto White izgleda ima slicnu povredu koju je imao na pocetku sezone.Ovaj put na drugoj nozi.
Znaci,minimum 2 sedmice,po mojoj procjeni i mislim da ga nema do poslije AS pauze.
U pm!!
Znaci,minimum 2 sedmice,po mojoj procjeni i mislim da ga nema do poslije AS pauze.
U pm!!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Sve po rasporedu.Slijede jos 2 poraza,pa onda pokusaj da se dobije tekma protiv UTA.
P.S.Boga mi slijedi gola borba za PO sa ovom povredom Whitea.
P.S.Boga mi slijedi gola borba za PO sa ovom povredom Whitea.
Spustam na plafon dvije pobjede.
Ja spustam na jednu bez Whitea. Najvazniji igrac ekipe.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma jednostavno su sanse ravne nuli da dobijes nekog ozbiljnog protivnika na strani bez ozbiljne perimetar odbrane.To je tako.
I ide mi Pop na zivce sa forsiranjem Paua u rotaciji.Ako mu dize vrijednost pred trejd,onda mogu razumjeti,iako ne znam kakva igra moze dici vrijednost ovome!?
U suprotnom,prestani uzimati minute Poeltlu i ne igraj se s ritmom,kako njega,tako i cijele 2.petorke!!
I ide mi Pop na zivce sa forsiranjem Paua u rotaciji.Ako mu dize vrijednost pred trejd,onda mogu razumjeti,iako ne znam kakva igra moze dici vrijednost ovome!?
U suprotnom,prestani uzimati minute Poeltlu i ne igraj se s ritmom,kako njega,tako i cijele 2.petorke!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.