FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Reci mu Faraone ;kafa;
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
samo je razlika sto ja ne pristajem na raskid ugovoraRaonffa je napisao/la:Nemamo Irfo mi budžet za te tvoje akrobacije, moramo se osloniti na mlađe snage Osima i Rokokoa, oni jeftino i efikasno obavljaju taj zadatak.irfo je napisao/la: samo cu reci da sam u pregovorima za moderatora, ja bih pazio sta pisem na tvom mjestu
Šta da ti kažem, skup si k'o Vranješ, a efikasnost vam je tu negdje
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
A znam da si uhljebirfo je napisao/la:samo je razlika sto ja ne pristajem na raskid ugovoraRaonffa je napisao/la:Nemamo Irfo mi budžet za te tvoje akrobacije, moramo se osloniti na mlađe snage Osima i Rokokoa, oni jeftino i efikasno obavljaju taj zadatak.irfo je napisao/la: samo cu reci da sam u pregovorima za moderatora, ja bih pazio sta pisem na tvom mjestu
Šta da ti kažem, skup si k'o Vranješ, a efikasnost vam je tu negdje
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pogledajte kako je protekao put FK Željezničar do Antalije!
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
- KongrateUK
- Kontakt:
Haj makar Brko nece morati puno hodati, hotel 5. zvjezdica a i taxi je blizu u slucaju kakvog belaja sa domacinima

17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Samo 5 zvjezdica,nemamo feninga

MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Ne znam sto ce dole, sto nisu na planini? Jos jedan minus. Sacekat cu jos mjesec, ako ne natkriju istok, srede sjever, naprave jug a uz to ocekujem rezultate, neka se kupe svi

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- KongrateUK
- Kontakt:
Pa ove pripreme ne placa klub vec gospodin SurTec, zato su i uzeli najSkuplje nisi daleko od istine 
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Gledam ga evo par dana i lik samo laze i laze, Boze ja vecu bolest od ovog hrasnog nisam vidio, za njeg nema lijeka. 
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
- KongrateUK
- Kontakt:
Priča mi lik koji je bio pravo dobar sa Blagojevićem sa kojom gorčinom je otišao iz kluba, cetiri godine bio dio kluba, dozivio uspone i padove a na kraju popljuvan i ponižen otisao, optuzivan za sve i svasta, 2016. tri mjeseca zaredom nije dobio platu, clanovi uprave ga savjetovali kako da igra, prica kako mu je Misimovic obecavao sve i svasta, sa njim med i mlijeko uživo, a par dana poslije mu stigne obavijest o suspenziji, na kraju jedva cekao da ode i halalio preko 20.000 KM dugovanja
Sada krece prica da Zec ima deset milja platu, a mi rastjerali sve redom da ustedimo na platama i da niko nema vecu od šest milja
Sada krece prica da Zec ima deset milja platu, a mi rastjerali sve redom da ustedimo na platama i da niko nema vecu od šest milja
Što se tiče Bajića, on je igrao za juniore i rezervni tim DAC-a i nekad u aprilu prošle godine je fasovo povredu koljena i nije igrao 4 mjeseca. Kažu da je momak fakat bio od najtalentovanijih fudbalera tamo u klubu ali eto izgleda da ga je ta povreda poremetila. Ukoliko ne bude imao problema sa povredama, mislim da bi nas Branko mogao pozitivno iznenadit.
- KongrateUK
- Kontakt:
Sto tisuća BAM ekipa VS dvjesto dvadest pet tisuća BAM ekipa

Ako ne natkriju istok, jug, novi zapad,nedaju mi 2 poslovna prostora,10 godisnju dzaba i penziju za mene sve osim 10 titula za redom ih nemoze saprat, normala i minimum 5 kupova, jedno ucesce u ligi evrope i 4 predkolo Lige sampinjona.
Pogledajte video sa dva današnja treninga
Youtube: 1921tv
- svrakino1921
- Kontakt:
Hvala Vam momci1921ba je napisao/la:Pogledajte video sa dva današnja treninga
Babuka dodje u po treninga 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Dimi se Pavić ko duhan iz Ljubuškog
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Hahaha baš, ne prija njemu brkin režim izgleda.braco je napisao/la:Dimi se Pavić ko duhan iz Ljubuškog
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 15 gostiju.