Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Edin Višća
Ja mu za ovo pisem asistenciju.
Zvijer 
Od svih ljudi ti Teda Bundyja našao?COYS je napisao/la:Zvijer
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
HankMoody je napisao/la:Od svih ljudi ti Teda Bundyja našao?COYS je napisao/la:Zvijer
- Goalgetter
- Kontakt:
Glavni baja u Basaksehiru, svaka cast pored ovih propalih zvijezda i dalje biti glavni.
Nadam se da ce i nas odvesti na EURO, vakat je. Pod Robijem je ostavio dobar utisak prosle godine, jos samo da dodju i golovi.
Nadam se da ce i nas odvesti na EURO, vakat je. Pod Robijem je ostavio dobar utisak prosle godine, jos samo da dodju i golovi.
Najveći u Turskoj poslije Erdogana 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nek potopi Grke sad u martu k'o onomad jevreje i od njega dosta u ovim kvalama ...Goalgetter je napisao/la:Glavni baja u Basaksehiru, svaka cast pored ovih propalih zvijezda i dalje biti glavni.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
poluvrijeme akhisar vs basaksehir 0-2.
dvije asistencije visce.
vrsajejevic trckara za akhisar.
bajic jos uvijek povrijedjen, navodno...ali kad su na klupi adebayor i ba, nema se puno cemu nadati ni kada ozdravi.
visca svakom tekmom prekucava tursku ligu.
titula, jesen u ligi prvaka i pokusati nesto drugo..al opet, lijep grad, dobra plata, dobar klub, ko zna...
dvije asistencije visce.
vrsajejevic trckara za akhisar.
bajic jos uvijek povrijedjen, navodno...ali kad su na klupi adebayor i ba, nema se puno cemu nadati ni kada ozdravi.
visca svakom tekmom prekucava tursku ligu.
titula, jesen u ligi prvaka i pokusati nesto drugo..al opet, lijep grad, dobra plata, dobar klub, ko zna...
- Goalgetter
- Kontakt:
Robinho i Visca, kakav tandem 
Izgeda da bi napokon mogao do titule sa Basaksehirom.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Pa obzirom da su veoma jaki i van terena, teško da ostanu bez titule.Alminjo99 je napisao/la:Izgeda da bi napokon mogao do titule sa Basaksehirom.
Ovaj klub ćemo za desetak godina vjerovatno gledati u trećoj ili četvrtoj ligi, tako obično bude.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tri asistencije

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- ASD
- Kontakt:
Za par kola ocekujem da ce imati double-double u golovima i asistencijama.
Ipak mi se treća asistencija ne sviđa, bio je u mnogo boljoj poziciji od Dembe i niko mu ne bi zamjerio da je sam završio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ASD
- Kontakt:
Istog sam misljenja, ono je on sam trebao zavrsiti. Mada, i ovako nije lose.Virtu4l je napisao/la:Ipak mi se treća asistencija ne sviđa, bio je u mnogo boljoj poziciji od Dembe i niko mu ne bi zamjerio da je sam završio.
Medjutim, druga asistencija je vrh.
Visca je odabrao put darija srne....bice legenda kluba koja se moze nadat nekoj funkciji kad zavrsi karijeru
za promjenu nije imao hrabrosti....on je finansijski dobro prosao kako god.
za promjenu nije imao hrabrosti....on je finansijski dobro prosao kako god.
kae potopio protivnika 
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Proximic i 41 gost.