AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Gigo Donaruma 

Još uvijek mu Gatuzo ne daje priliku od početka, odigrao je on 4-5 utakmica u zadnjih 1,5 mjesec, ulazeći sa klupe. Najveći problem je što je imao dvije teške povrede, nije baš uigran sa odbranom i dosta ispada u defanzivi, iako je u ofanzivi zvijer, što je i pokazao u tih par tekmi što je odigrao.Riziko je napisao/la:Što Konti ne igra desnog beka?
U ovoj situaciji kad Kolarov visi u napadu oni i Suso bi čuda pravili po desnoj strani,
PS: Gigio

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
nije sad nešto bajna igra, ali s obzirom da se igra protiv napaljene rome na njihovom stadionu koja se mora iskupiti navijačima, ovo je i super, jako je teška situacija i atmosfera za igrati.
što se mene tiče neka uvijek bude ovako, oni neka igraju, a mi ćemo zabijati
odbrana igra skoro bez greške, ono što prođe brani gigi.
ovi naprijed bi se trebali malo spametovati, pa yebemu majku, može li ovaj suso biti u formi više od 3 mjeseca godišnje?
uvijek nešto krene dobro i onda se izgubi.
što se mene tiče neka uvijek bude ovako, oni neka igraju, a mi ćemo zabijati

odbrana igra skoro bez greške, ono što prođe brani gigi.
ovi naprijed bi se trebali malo spametovati, pa yebemu majku, može li ovaj suso biti u formi više od 3 mjeseca godišnje?

Zadnja izmjena: rope11, dana/u 03 feb 2019, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
suso i hakan ocajni komotno mozemo bez njih...kessie i calabria u odbrani solidni,a sto se tice napada inteligencija i vizija minus beskonacno blago receno dva parmaka....ostali su odlicni posebno gigi i bakayoko,a bakayoko moze komotno doktorski rad napisati za svoju igru....
Susa bi trebalo ohladiti par utakmica, bar to možeš ove sezone kada imamo Kastiljeha, i mene također nervira njegova igra, puno pelja loptu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan ako ne primi go do 60e minute, i dobit će ovo. Fizički cijelu sezonu u zadnjih pola sata izgledaju moćno i rastrčano. Najčešće tad i imaju najbolji period igre.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Eto ga, naravno glup gol u stilu sa početka sezone...
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nevjerovatno je koliko imamo glupe poteze i odluke u kontrama.
Daj Contia,daj izmjene da dobijemo ovo
Daj Contia,daj izmjene da dobijemo ovo
Hajde sto nemaju lijevo krilo, sad nema ni desnog. Sljedeci put kad Suso i njegov menadzer budu trazili povecanje ugovora nakon 2 mjeseca dobre forme, obojicu nabiti nogom iz Milana.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Sad ce izmjene borini i abate
Ne znam šta više Gatuzo čeka sa ubacivanjem Kastiljeha...
Ispravio sam ti postRaonffa je napisao/la:Ne znam šta više Gatuzo čeka sa ubacivanjem Borinija...
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- muha milanez
- Kontakt:
Kessie i njegov mozak 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Joj kessija balvana
- muha milanez
- Kontakt:
Suso katastrofa blago receno.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- crvenocrni
- Kontakt:
sve vise i vise mi se gadi, fujmuha milanez je napisao/la:Suso katastrofa blago receno.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bod ko kuća. Ukupno 4 protiv direktnog rivala za LPa. Sad idu nešto lakši mečevi. Ova sedmica je bila teška, jer se igralo dvaput protiv Napolija pa onda Rome.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ide sad Calgari kuci pa onda opet tesko gostovanje kod Atalante, pa onda imamo 3-4 nesto lakse tekme, kako god moramo biti zadovoljni sa ovih 7 dana, napoli roma, sve bez poraza, ma da smo se mogli priblititi interu al haj.
Nego mi nemamo apsolutno nikakav plan u igri prema naprijed tu smo ograniceni do zla Boga, kakve samo pogresne pasovi svi ali bas svi prave, kad cemo imati igraca sa zadnjim pasom.
Ja se nadam da ce poveatkom Bigile to malo bolje izgledati
Nego mi nemamo apsolutno nikakav plan u igri prema naprijed tu smo ograniceni do zla Boga, kakve samo pogresne pasovi svi ali bas svi prave, kad cemo imati igraca sa zadnjim pasom.
Ja se nadam da ce poveatkom Bigile to malo bolje izgledati
rekoh ja prije utakmice , kad se spustimo na zemlju, dođe se do zaključka da je bod odličan 
u nezgodno vrijeme se igralo sa njima, yebiga ljudi napaljeni, željni dokazivanja pred svojom publikom da se izvine za onu sramotu, izrazito težak protivnik za igrati i prike svega, težak momenat za to.
naši kako su odigrali, dobro smo i prošli sa ovim remijem, održala nas odbrana na životu + jedan individualni bljesak paqete i pjonteka.
al' neka oni ne dovedoše nijedno krilo, faktički igramo bez oba krila plus bez ikakve backup opcije.

u nezgodno vrijeme se igralo sa njima, yebiga ljudi napaljeni, željni dokazivanja pred svojom publikom da se izvine za onu sramotu, izrazito težak protivnik za igrati i prike svega, težak momenat za to.
naši kako su odigrali, dobro smo i prošli sa ovim remijem, održala nas odbrana na životu + jedan individualni bljesak paqete i pjonteka.
al' neka oni ne dovedoše nijedno krilo, faktički igramo bez oba krila plus bez ikakve backup opcije.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
- Kontakt:
Bod bi bio odličan i jeste ali ostaje žal (opet) za propuštenim prilikama naročito iz kontri. A ipak igrač utakmice i najzaslužniji za bod je Donnarumma.
Koliko nam fali brzine na krilima je za ne povjerovati. Nekako uspijeti dovesti Pavona i Bergwijna na krilima i još nekoga u sredini puno bi značilo.
Koliko nam fali brzine na krilima je za ne povjerovati. Nekako uspijeti dovesti Pavona i Bergwijna na krilima i još nekoga u sredini puno bi značilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.