Meni je petobanka vagino mala i to sto pricas je glupost nevidjena a naravno LAZ. Nikad nije bilo nikakvog groblja a ni dzamija. Bilo je samo jezero kada se izlije u proljece kos potok pa ako je mogla biti dzamija i groblje a voda svakog proljeca do pasa onda bi mejtova bilo do skenderije...isto ko sto je na sugavici bila klaonica na onom vasem pomocnom ispod sandora a kasnije kad su je srusili...bila obicna livada na kojoj su dolazili luna-parkovi i raja polagala vozacki. Uz sami stadion KONTEJNER (sad se tu pravi dvorana) bila baraka odakle su parkasi isli na poso....dino lj je napisao/la:UPS je napisao/la:
Samo znam da je Sarajevo do sezdeset i neke bilo do marin dvora. Sta je tad bilo na grbavici, valjda neke njive
Prije nego pocnes bez razloga kakiti o istoriji i bez veze zakuhavati ovdje informisi se,i ja bi sada mogao reci da je ispod Koseva do njegove izgradnje bilo groblje koje je po direktivi bivseg rezima kao i Dzamija i groblje na Skenderiji i na jos dosta lokacija namjerno unisteno i da dosta kostiju i dan danas lezi ispod tih objekata.Zato ne otvaraj glupe teme koje dovode do prepucavanja.
Ne seri vise klocko